Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Reveging mi prijde jako silenej masakr. Hlavne pro tu kytku. Jednou jsem to zkousela na jedne kytce Apollo 11 (dodrzela jsem vse co se melo pro rev.provest..) a musim rict, ze z toho co mi z ni potom zbylo, by se kvalitni rizek opravdu udelat nemohl (nebo spis nic pod co bych se podepsala) takze nevim nevim...
A ted uz bych to ani zadny kytce nemohla udelat, horsi tyrani snad nemuze byt..
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
100% souhlas (Sinuhet) teď zkouším revegging na jedné kytce taky. Vůbec mě nezajímá jestli z toho něco sklidim, jen chci prostě sám vidět co se bude dít... Věřte že kdybych měl odpovídající prostory a čas tak zkoušim tisíckrát divnější věci než revegging.....
mna by teda zaujimalo, ked si bezny grower objedna 10 kvalitnych semien z internetu, vycaluje za to 80 Eur, vyklici mu 8 z 10tich ako zisti ktore su samice a ktore samce ( kvoli odoberaniu rizkov, pre napr. matkarnu). stejne ich musi pustit po case na 12-12 aby ukazali pohlavie. no a ked uz kvitne 8 rastlin, predpokladajme ze 4 z toho su samce, takze ostanu mu doma v boxe 4 kyticky, ktore uz kvitnu. ako teda ziska rizky ak nie reveggingom? mam v tom trochu mix...
...no ono se to probere , je to sice masakr ale jestli to vyjde tak mame moznost to srovnat s puvodnim klonem , ode me a s timto "revegnutym" a uvidime jestli to bude velkej rozdil , zatim cau Hlava