Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ať se to tu trochu přes tu hnusnou zimu oživí.
Vzpomínky na krásnej podzim.
Míry:Lavice-dýlka 20m
vejška něco kolem šesti
1x nabroušená Kawa
1x moje maličkost po kalbě
Hola, taky se přidám se svojí troškou:
Začínal sem na Jawě 90 (MOTOMECHANIKEM rychle a nedobrovolně), pak Kawa 500gpz (VÝBORNEJ STROJ DO ZAČÁTKU),
Kawa Zephyr 550 (trošku slabší,ale nádherný stroj) , ještě nadávno Zephyr 1100 (teď bráchy, velký těžký 270kg a zárověň dobře ovladatelný se supermedvědí silou). Teďka mám něco rozdělanýho v garáži..
Mimoto su zarytej skůtrista..
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
JJ.Taky mám skůtra-Peugeot Squab.Takovej skůtr na pláž (dlouhý zdvihy,tlustý gumy...)Padina.Koukal jsem netu na vsechny možný tuninngy,že to snad ani nejni možný.Od vejfuku až po různě tvrdý pružinky na odstředivý spojce maj všeckno.Koho zajímá úprava skůtrů,koukne sem:www.scooter-center.com
to Time4teeevadesátku jawku měl tatík.Na zephyrovi jsem taky jel-je to miloučká motorka.
Smějte se Coprus
No tak vo tom nepátrej!To je jasný,že starýmu japonci se žádnej z těch novejch azijskejch sraček nevyrovná.A pokud by se jí to náhodou povedlo v rychlosti,nikdy se jí to nepovede v kvalitě.
jj 1100 je prostě mazlivá motorka. Když sem ji jel prve, hrozně sem se bál, ale jakmile sem se rozjel, veškerá ta hmota byla pryč. Krásně se vodí a je i pohodlná, jen tak ji něco nerozhází. Přední vidle je měkčí, ale motor je medvěd. V dobovým testu dopadl motor líp, jak v XJR 1200!!
Mám ju prostě rád, ikdyž už nejni moje. Na lepší motce sem vlastně ani nejel.
Jo, a nepůjčujte podobný stroje svejm otcům! Nedopadne to dobře!!!
Tak pravil pan Časnačaj.
2 Coprus: vodkaď seš? Z jižní moravy asi ne, co? Hrozně mě totiž láká enduro a kroska, ale nemám možnost to nikde zkusit a love na stroj momentálně taky nejsou.
Tak pravil pan Časnačaj.
Tak pánové,jelikož tenhle sport miluju,a chci,aby se rozvíjel,a jelikož taky vím,že pokud si tu krosku nekoupíš,tak se na ní máž těžko šanc svízt,nabízím max. třema growerům (hlaste se ) z tohohle trýdu svezení.Nic velkýho,pár kol,ale to na zjištění,jestli si to taky koupit stačíNemyslete si o mně prosím,že jsem škrt-píst má životnost osm hodin,tak jistě pochopíte,že to moc nepůjčuju.No vono,co si budem povídat,když to neumíš,tak tý motorce stejně moc nedáš,spíš pozlobí ona tebe.Na jaře si dáme na trati brčko a směle do toho-kdo se hlásí?
Coprus
Já se hásím! A to tak že velmi. V plánu už mám koupi endurka, ale pro začátke asi něco menšího, lehčího a levnějšího aka KMX125.
Odkud si Coprus? Kdybych měl jet z Brna až za Prahu, tak to newim.
Tak pravil pan Časnačaj.