Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud to nezmašťuje, tak to nebude zmašťovat ani za dva měsíce, to je jasný jako že zejtra vyjde slunce!
prostě to neni dobrý hulení, může to bejt druhem kytky, nebo způsobem pěstění, jednou jse viděl palice olepený jako bejk a absolutně to nezhulovalo, to potom nasere, když tohle pěstuješ, proto zásadně sázim semena o kterých vim co z nich vyroste
Jednou sem jenom tak z prdele zasel semínka koupený jakože pro ptáky normálně ve zverimexu. Co z toho vyrostlo, tomu do dneška nevěřím. Prostě to byly kytky s obrovskýma listama, strašně voněly a byly to 2prdovky. Nechal sem je sice venku až do konce listopadu, páč sem je zasel
fakt jenom tak a nic sem od nich neočekával, ale ten rok to bylo asi to nejlepší, co mě vyrostlo. Je to sice už asi tak 7 let, ale kdyby mě to někdo vyprávěl, tak ho pošlu do rici...Fakt to bylo zvláštní.
helpnete mi nekdo pliz
Jestli tu uz neco takoveho je tak se moc omlouvam a smazte to, ale mam dotazek, jak je to s technickym konopim a jeho pestenim. Ze muze mit do 0,3 % THC je mi jasny, ale nekdo mi rekl, ze pestovani i technickeho konopi je mimo zakon, ale to potom nechapu technicka pole u sumperka, nebo jen s nejakym povolenim? Pripada mmi to trochu ujety, ale zaroven by to vysvetlovalo proc seminka technickyho casto nejsou zivtaschopna.
Dalsi co me zajimalo, kdo je odpovedny za stanovenou normu 0,3 %, spousta z vas urcite videla reportaz kde nejakej starsi pan pestoval technicky ale melo vic nez stanovi norma a uvazovalo se o nakym postihu, vic si nepamatuju.. Takze kdo za to odpovida, vyrobce, ktery musi dodrzet stanovenou normu, nebo kdyz to benga najdou a ukazu obal a stejne to bude vic tak je to moje blbost?
Trochu mi to nekdo priblizte, za kazdou info budu happy
§ 5: článek (5) - Povolení k zacházení se nevyžaduje k získávání, skladování a zpracování konopí k účelům průmyslovým (vlákno a semeno) a pokusnickým, jakož i k obchodu s konopím za těmito účely.
§ 15: Zakazuje se dle odst. E)získávat konopnou pryskyřici a látky ze skupiny tetrahydrokanabinolů
§ 24: Zakazuje se dle odst. A) pěstovat druhy a odrůdy rostlin konopí (rod Cannabis), které mohou obsahovat více než 0,3% látek ze skupiny tetrahydrokanabinolů
§ 29: Ohlašovací povinnost osob pěstujících mák a konopí. Osoby pěstující mák nebo konopí na celkové ploše větší než 100 metrů čtverečních jsou povinny předat místně příslušnému územnímu odboru Ministerstva zemědělstvía)
a) Do konce května odhad rozlohy pozemků, na nichž bude plodina pěstována
b) Do konce prosince rozlohu pozemků, na nichž byla plodina pěstována, a množství sklízené hmoty.