Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No co chces sylset,proste je dobra.Je to jedna z nejlepsich veci co jsem kdy hulil '(z toho co mam).Kdyz bych mel srovnat tak bych dal na prvni misto G13 bonzo,Pak NS a pak Bublelicious.
Hodne se vytahuje,je to sativa,je uplne pokryta pryskyrici a je proste bila.Vynos je obrovskej oproti jinejm modelum,vuni nijak nevynika,proste bych rek ze voni jako klasicka trava.Neco jako ICE..
Tak jsem ten zbytek NS soupnul do mejch oblibenejch 10x10x11 cm kvetinacu, jeste cekam na nejaky dalsi klony a sup s nima pod 250W a SoG, jako minule. Budu mit ty klony NS z vice (3) matek, takze jsem na to zvedavej.
23
Skus treba Durban Poison,ja ho jel minulej rok ve skleniku a byl sem navisost spokojenej ale dyby nebyl sklenik tak mi asi nedozral tak nevim,nevim...kazdopadne je to jedna z nej veci co nirvana ma!Peace
Čau groweři. Mám v plánu objednat seeds od Nirvány. Dicky jsem tuto seedbanku považoval za kvalitní ale teď po listování v jejím katalogu mě trošičku zaskočila, snad až znepokojila nízká cena semínek. Tak se teda ptám jestli je to kvalita za nízkou cenu nebo se dočkám šmejdu. V diskuzi nademnou která se zastavila v roce 08 moc kladnejch referencí nevidím. ...
Díky, ať to roste.