Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Z mojich skusenosti sa vyska rastliny neda urcit velkostou kvetinaca. Lebo kazda genetika rastie inak. A vela zalezi aj od hnojenia, zastipovania a tak. Tak nech sa darii.
Dost zajímavé téma. Zajímalo by mě, jestli se tu najde víc lidí, co se jim potvrdilo z VLASTNÍ ZKUŠENOSTI, že čím větší (hlubší) květináč, tím víc kytka vyroste.
Podle mě na to až tak nezáleží, nikde jsem si tady nevšiml nějakých podstatných rozdílů pokud lidi jeli něco ve 4,5L nebo třeba v 8L květináčích. Samozřejmě že rozdíl mezi kelímkem od jogurtu a 20L kýblem bude, když to dám třeba pod 600W, ale jde mi spíš o rozdíly mezi používanými květináči - třeba 5,10, nebo 20L.
někde sem čet a myslím, že to tak je, že kořeny konopí rostou spíš do šířky než do hloubky-květináč menší než 40x40x20(šxhxv) prý může způsobit zakrnění rostliny-je ale jasný, že když nemůžou růst kořeny do šířky, tak porostou do hloubky...
Volakde som vydel na G ,že niekto pestoval rovno v pitli so zeminou.
Čo si otom myslite ? Chcel som to na budúci rok skúsiť,
pretože políčko na ktorom pestujem je total na hovno hlina.
Tento rok mi rastlinky koli nej začali od spodu žĺtnuť a ostala
na mi tam jedna šiška ! A vláčiť 1,5km cez les peši kýble
neni moc reálne.Tak čo myslíte ??
2 R3dm4n
Jo, jdi do toho, ty pytle jsou v poho, Ja v tom mel jeden rok kytky a nebyl zadnej problem... byly to teda pytle na odpad, takove ty s tlustostenou folii.. ale asi se hodi jake koliv, bile pytle. Cerne se moc zahrivaji a ta puda v nich mnohem vic vysycha..
Hmm... Z vlastnej skúsenosti viem, že rastlina dokáže byť obrovská, aj keď má možnosť ťahať korene skôr do šírky ako do hĺbky. V mojich začiatkoch pestovania mali rastliny k dispozícii tvrdú hlinu, ktorá korene nepustila hlboko (do 30 cm), tak si hľadali cestu do široka (kde bola pôda prekyprenejšia).
2 R3dm4n:
Síce si nevybavím niekoho konkrétneho, ale už som to na groweri čítal, minimálne ako dotaz. A určite sa nájde niekto, kto to aj skúšal. Rozhodne v tom nevidím problém.
2 Calzone:
Mňa okrem vlastnej skúsenosti (40 l nádoby v skleníku) presvedčili o vhodnosti veľkého kvetináča lubove výpestky:
pytle jsou good a chtěl byvh říc že obsah květináče je odsah palic tak že čim větší květináč tim víc palic tak se rozhodni sám ale ideál je okolo 10l.šéfik
ja som mal 4,5L a bol som spokojny,urcite by to bolo lepsie z vetsimy ale bol to moj prwy grow a ja som spokojny aj s kvalitou aj s kvantitou
check moj thread
najdes tam ay to ze som to mal 37 dni na raste a podobne
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
To jo ale čím větší květináč tak tim má kytky větší prostor na kořeny atd.a je to fakr znát doporučuju min.10l a uvidíš ten rozdíl mam to otestovaný a hlavně to tak je.Jel jsem 4.5l květináče a sklizen byla pořád taková no prostě nebyla ono tak jsem dal ty 10l ated pecka jako blázen samozřejmě musíš pořádně dodržet i ostaní faktory.šéfik
ahojj , ja pouzivam 6,5 L kvetinace a moje prvni kyti ze seminka mela pres 40g suchyho. Bez pouziti korenovych hnojek, hnojeno AB , green sensation + PK 13-14