Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Filipek Studuju střední odbornou školu HŠVP(hotelová škola vincenze priznice)napsal jsem to foneticky ale jinak se občas sečpem do školy pak to jde líp
robim skladnika...Inak neviete jak sa dostat k praci vodica elektricky(ridič tramvaje...A co to obnasa,co k tomu potrebujem atd.....Je uplne jedno v akom meste
Původní příspěvek od Onyx robim skladnika...Inak neviete jak sa dostat k praci vodica elektricky(ridič tramvaje...A co to obnasa,co k tomu potrebujem atd.....Je uplne jedno v akom meste
v Liberci to funguje tak, že se prostě přihlásíš na kurz
ale raději si vyber jiný dopraváky, než ty liberecký
Liberecky sou shit? Ja si vyberem asi Brno alebo Ostravu ktore mesto je lepsie ludia Brno ci Ostrava???...Ja to vidim tak na rovnako akurat ze niesom si isty ci v okoli Ostravy rastu lysohlavky a v okoli Brna viem ze jo...A jazdit nezhribovany na tramvaji tak to rovno serem na to
Inak sorry za mierny OT snad ma nezabijete
Čus, makám se dřevem, obsluhuju stroj na řezaní desek, hulit u toho můžu v pohodě, sice kolem sebe čumím jak puk, ale na výkon to má minimální vliv, jde spíš o to, že to líp utíká.
Původní příspěvek od Onyx
Liberecky sou shit? Ja si vyberem asi Brno alebo Ostravu ktore mesto je lepsie ludia Brno ci Ostrava???...Ja to vidim tak na rovnako akurat ze niesom si isty ci v okoli Ostravy rastu lysohlavky a v okoli Brna viem ze jo...A jazdit nezhribovany na tramvaji tak to rovno serem na to
Inak sorry za mierny OT snad ma nezabijete
kliďo pojď do ostravy, lysoně tu rostou o 106, tráva na každém rohu a co se MHD týče, široké prostorné ulice ne jak v Brně všechno na pětníku a ješte v kopcích :c)))
Technik kvality, projektant, nákupčí, i s účtařinou přijdu do styku.. jsme malá firma s obraty desítek milionu za měsíc. Když jsem před rokem a půl nastupoval, měl jsem idee a i příslíbeno, že pod sebou budu mít celé oddělení s odpovídajícím mzdovým postupem. Měl jsem přislíbeno, že se budu starat pouzeo jednu oblast tj. kvalita. Během tý doby ale nastaly určitý změny ve vlastnictví firmy, což s sebou přineslo boj zájmů, čímž firma přišla o 60% obratu a s tím i o stejné procento zaměstnanců. O specializaci si můžu nechat zdát o vyšší mzdě taky. Při nástupu jsem si ale vydupal dost vysokou částku pevné části mzdy, takže, když nám zrušili premie, tak mě to zas tak moc neranilo. Tedy ohledně platu, který odpovídá mé dvouleté praxi si nemůžu stěžovat
Předtim jsem v praci kouřil docela často tedkom si to už radeji nechávam na doma a když už tak jedine dopoledne protože hned z rana tak to bych tam asi usnul .. Nejlepe když neni nic náročneho
Sudent FI MUNI...hulit denně při téhle škole rozhodně nejde ale párkrát do týdne s fellaz brčko ubalím jinak na střední jsem si přivydělával jako mechanik, zedník, kopáč, učitel kytary...a zhulený v práci, nebo ve škole - tomu jsem se snažil vyhýbat teď mám kámošův out a čekám na in sklizeň doufejme že mi to neuschne ve zkouškovém
ja sem student na prumyslove skole hulit se da kazdy den kazdou prestavku zalezi na nalade a na pripravenosti do vyuky kdyz pisem pisem de to lip a clovek si i lip vymodeluje (3D) cep se zavlackou s perem ....
To Scotta : mas recht jedine na praxe se neda hulit pokud sme na soustruhu nebo freze ale pokud sme na CNC tak to je v pohode mame jenom jeden stroj xD vjetsinou nam diktuje poznamky
Tak taky přidám trochou do mlýna....
Policie - dopravka, Kontrola kvality - automobilka, Vedoucí prodejny a nyní ----- Zástupce ředitele v zemedělským podniku - a konečně jsem spokojenej, mam hlavně na starost chmel což je taky konopovitá čeleď a musim říct, že mi konečně něco vyhovuje.
P.S. jo mimochodem chtěl bych od příštího roku vyrábět pomocí chmelových zbytků ze sklizně kvalitnější zeminu na kšeft - doufám že mi to vyjde
ted zrovna zahradni realizace pico, pohodicka prace na zahradach ,jeste s kamosema vytvarime hodnoty.brka nejak neresime,sefik vi ze palime sem tam s nama take pokouri ,kdyz teda jeste nespecha na jednani ,aby tam pak nebyl zcuzenej jak paprika ,jinak kdyz se najde chut a trocha casu tak se smota stocek pro inspiraci,no problema..
No my s kamosem pracujeme jako "gumaři" na šachtě. Pohodicka prace.....jen za malo penez. Ze zacatku sme se bali palit do prace, pac nas kazdej strasil ze na to prijdou. Bohuzel/dikybohu sem zkosil neco ze skrinky a z venecku a jit do prace kdyz nejsem spalenej si nedokazu ani predstavit :-). Par lidi to o nas vi, ale porad se musime schovavat nekde mimo lidi a tam se zhulit. Nejlepe na nocni.
ja jeste studuju v ostrave, na jare a na pozdim, se tam moc krasne pali, pockam nez vsichni zalezou na prednasky, dam si brcko, cigo a uziju si toho krasnyho pocasi, slunka ve vetvich, no urcite to znate, pak na nejakou dobrotu do buffu a pak se natahnou na prednasce, slunicko hreje do zad a zaliva to drevo tim zlutym svetlem, vetsi relax neznam