Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak už tady někdo postoval -> celá tahle knížka je na netu volně přístupná viz link http://books.google.cz/books?id=yHZe1w2udS0C tam už jen klikněte na záložku prohlédnout knihu. Píšu to takhle protože kdybych dal přímí link tak to blbě načíta - proč nefím :p
Edit: už vim proč protože je tam omezený počet zobrazení pro jednu IP -> Jednoduché řešení ve stylu anonymizéru... např.: hidemyass.com Přeju příjemné počtení...
Jinak mám taky jednu z těchto knížek doma - tu žlutou z levných knih a je to opravdu zajímavé čtení. Obvzlášť mě natchla odruda SNERVAL a její historie...
Zdravim, dostal sem tu cernu cannabibli jako darek, skutecne vyborna to vec, planuju nakup zbylych dvou:-)...ti co se nemozu rozhodnot, zda-li do teho jit a kupit, tak jednoznacne doporucuji!
Tak sem byl ve Varech v levnejch knihách (vůbec sem nedoufal ale mněli jí tam )ale jenom 2 díly červenou a černou za 69 kč nádhera samozřejmně em neváhal a hned koupil dokonalí čtení vemu knížku k večeru narvu bong a odplálim se až na mněsíc fakt paráda super čteníčko pohodička korát mně sere že mám jenom 2 tu žlutou sem na netu našel pohoda ale 69,- knížka a 102,- poštovný fakt děs ale jinak knížku doporučuju je super jo a plss nemohl bys sem někdo hodit odkaz na Jasona Kinga hlavně jeho fotku chci vydět jak vypadá
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Tak to je MAZEC !!! Ten kema je i na facebooku !!!!!