Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
voidman: Ja to mam tak, ze v beznem brku papir citim, v pruhlednem citim jen huleni. Muzu porovnat se sluknou kterou hulim bezne a chutna to stejne. Proto taky papirova brka nehulim, protoze tam prave citim ten papir.
Samozrejme se s tebou nehadam, ze tobe to nechutna. Ale myslim si ze duvodem je spise neco jako placebo efekt. Jina chut nez jsi zvykly. Podle me ale proto ze v ni neco chybi, nez ze by v ni neco prebyvalo.
Sinuhet: jo presne tak, myslim ze dost lidi to odsoudi protoze to je neco novyho, papir je papir, celuloza je celuloza.
Taky si myslim ze dost zalezi i na tom co hulis. Co clovek to chut. Nikomu to nechci cpat, osobne dam prednost spis pekny bili larve.
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Já tam teda určitou chuť cítím, taková mírně sladká chuť, podobný jako když oblizujete známku, ale nebylo to zase tak špatný, na sváteční hulení jako vyšitý
Původní příspěvek od dokktor tady ty papírky mě včera velice pobavili..
LOL Neveril bys, ale fakt to vypada jak igelit
Kdyz uz je tady takova debata o jestli jsou to sracky nebo ne - proc este nikdo nenapsal ze testoval zapalit prazdny celulozovy papirek a treba OCBcko. Jestli to smrdi, a jak.
Prej jsou po naliznuti sladky - celuloza by mela byt bez chuti, aspon bezna kozmeticka vata je.
JJ ja sem vyskousel spalit celulozovej papirek a ocb a dojmy?U me vyhral ten celulozoj nezdal se mi ze by smrdel nejak vice nez to ocb.JO celuloza je prijemny spestreni ale nejspis by sel obtizneji ubalit na becka a OCB je OCB
tyhlety průhledný papírky jsou celkem dobrý -chuť to fakt nemá, akorát mi přijde že to hoří trošku vyšší teplotou
balí se mi do nich dobře, je to pěkně pevný a drží to tvar, lepší než papírky, terý se všechny stejně kroutí
na backroll to neni potřeba balit, ptozože je to užší než normální papírek, takový akorát na brčko že to jenom okolo materiálu obalim a kraje se mi přesně dotýkaj
sice z toho nemusim kouřit pořád, ale jako zpestření je to super
Sere me, ze jsem to neproliznul na becka. Jinak se mi zda, ze jsou tezsi, nez normalni papery.
Zkratka ten pruhlednej efekt podle myho za to nestoji. Nemam je rad :-)
Původní příspěvek od Sinuhet Zda se mi ze to tady dost lidi nechape. Celuloza je to, z ceho se vyrabi papir. Takze i klasicke papirky jsou z celulozy.
A nejsou v normálním papíru i nějaké příměsi navíc? Pochybuju, že je jenom z celulózy...(v tom bude možná to, že ty "celulózové" papírky jsou průhledné - že sou bez příměsí)
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
ja prave nemel tu cest v nic balit,ale kdyz sem se tak ptal,tak mi vic lidi reklo,ze se jim bali lip v obycejnych papirkach...jeden rikal,ze nelepi,ale tomu nejak neverim..
ale jakmile se ma zkusenost s tim zmeni,tak sem me pocity napisu...pri koureni sem nepoznal nejaky rozdil...nevim no...
Papír se odbarvuje hromadou chemek, jinak by nebyl bílej ale takovej krémovej - jako capuccino, tohle by mělo bejt - jak pravil Sinuhet "cistší".
No a k těm pejprům - moc mě bavěj! Byla neskutečná prdel, když jsem z nich umotal na zkoušce s kapelou - kytarák věděl která bije tak mě podpořil - no a basákovi sme vnutili, že je ten matroš umotanej do igelitu od Startek. Řekl, že sme hovada a dal si s náma... Je to prase!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
caute taktiez som sa dost cudoval ked na mna kamos vytiahol takyto priesvytny papierik ale myslim ze je to celkom dobre lepsie ako papieriky klasicke len sa mi to zda trosku komplikovanejsie utocit je to ako do celofanu ale treningom vsetko jde cus
jako spestření po asi vosmi tisících pěti jointech zabalenejch do klasiky to bylo dobrý, ale estetickej dojem se vytrácel, když to hoří jako celofán a navíc se nám obě ty průhledný brčka, co sme udělali, teplem rozlepovali. takže klasika OCB rulezz
A nejsou v normálním papíru i nějaké příměsi navíc? Pochybuju, že je jenom z celulózy...(v tom bude možná to, že ty "celulózové" papírky jsou průhledné - že sou bez příměsí)
Nu, k papírkům, normálním, se těch sraček přidává hafec. Jak už někdo psal, hlavně se bělí, potom se do nich přidává třeba hadrovina, aby byly jemnější... Jestli chcete víc, tak to mam někde napsaný v sešitě na chemii... A když už sme u tý chemie, tak vám řeknu hlášku našeho učitele: Hašiš... *píše vzorec hašiše na tabuli* ... NEPATŘÍ mezi alkaloidy!