Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Naživo jsem origo Industrii neviděl, ale logika mi velí, že tam bude díra s ventilátorem, který bude teplo od předřadníku vhánět do pěstebního prostoru. IMHO lepší mít předřadník mimo pěstební prostor, aby tam nezvyšoval teplotu
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Nazdarek,
tak se taky pridam. Pred nejakou dobou jsem si zbastlil A winga, jako základ poslouzil pozink, kterej je polepenej Al izolepou. Vic z fotek. jinak rozmery jsou 800x500x0,5 a vsechny uhly 140 stupnu.
Pár postrehu: Pokud budete delat winga, tak vrele doporucuju pouzit minimalne kladivkovej plech, jelikoz tak jak to mam já, to svítí strasne do stran, tzn. ze je znatelne vic svetla tak 5-10 cm od kraju. Pokud by se pouzil proklepavanej, tak se to svetlo vic rozptyli. Je ale taky mozny ze mam spatnou geometrii stínidla.
Pristi kolo pojedu bud s lestenym antikorem, nebo nejakym stuccem pokud ho sezenu.
Původní příspěvek od GrowLAMA Nazdarek,
tak se taky pridam. Pred nejakou dobou jsem si zbastlil A winga, jako základ poslouzil pozink, kterej je polepenej Al izolepou. Vic z fotek. jinak rozmery jsou 800x500x0,5 a vsechny uhly 140 stupnu.
Pár postrehu: Pokud budete delat winga, tak vrele doporucuju pouzit minimalne kladivkovej plech, jelikoz tak jak to mam já, to svítí strasne do stran, tzn. ze je znatelne vic svetla tak 5-10 cm od kraju. Pokud by se pouzil proklepavanej, tak se to svetlo vic rozptyli. Je ale taky mozny ze mam spatnou geometrii stínidla.
Pristi kolo pojedu bud s lestenym antikorem, nebo nejakym stuccem pokud ho sezenu.
Zatim caf.
Než polepovat plech hliníkovou izolepou tak si rovnou kupte 0,5mm hliníkový plech jako já. 1x1m vyšel na 190,- což je myslím vpoho cena když jsou z něho 2 A-wingy.
Než polepovat plech hliníkovou izolepou tak si rovnou kupte 0,5mm hliníkový plech jako já. 1x1m vyšel na 190,- což je myslím vpoho cena když jsou z něho 2 A-wingy.
JJ cena je to urcite v poho, ale ja jsem nemel moc cas shanet plech a ten pozink sem mel doma, takze to dopadlo takhle :-) Priste to prubnu urcite s necim kvalitnejsim.
S kamosem sme skusily udelat stinitko komplet pres celej prostor tzn 120x85 a pod spoj obou wingu umistily svetlo a vitrek wingu byl pomoci silikonu vylepen diamatovou folii ktera po stranach schvalne prebyva a tim prebytkem sme myslim dostatecne vyfakovali spatnou geometrii toho neuveritelnyho hovada.Btw jeste sem vetsi nevidel ale funguje krasne ted pod tim vyrostlo 285 rezu nebulky/950g ale dve sestikole:[ neva priste bue lepsi.Good luck everyone
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Koupil jsem si A-winga-bazarovýho, ale borec se stěhoval, ale nenašel lanka...moh by někdo s originálním a-wingem napsat, JAKÁ DÉLKA LANEK JE U ORIGINÁLU ??????? DOST BY MĚ TO ZAJÍMALO....i když vim že si to můžu udělat podle sebe
Původní příspěvek od Brdaaak_01 Koupil jsem si A-winga-bazarovýho, ale borec se stěhoval, ale nenašel lanka...moh by někdo s originálním a-wingem napsat, JAKÁ DÉLKA LANEK JE U ORIGINÁLU ??????? DOST BY MĚ TO ZAJÍMALO....i když vim že si to můžu udělat podle sebe
Večer to zmeřím a napíšu,když si zavoláš do vetšiny Gshopů tak jsou schopni ti to určite taky říct
Původní příspěvek od Brdaaak_01 Koupil jsem si A-winga-bazarovýho, ale borec se stěhoval, ale nenašel lanka...moh by někdo s originálním a-wingem napsat, JAKÁ DÉLKA LANEK JE U ORIGINÁLU ??????? DOST BY MĚ TO ZAJÍMALO....i když vim že si to můžu udělat podle sebe
ahojj , snurka ma 67 cm a 5,5 cm od kraje je ten uzlik na zmenceni wingu, cuss m.
mám skříň 80x60= o trošku menší rozměry než má a-wings,takže by se tam stínidlo vlezlo jen tak tak. zajímá mě jestli to není zbytečný na tak malej prostor ? nebo sa na to mám vyjebat a pořídit větší prostor?.. ..když ta skříň tak hezky zapadá do interiéru O:-)
Dávam dohromady a-winga a zkončil sem u toho že v tý krabičce co je objimka jsou dva dráty,no jeden bílej druhej černej a z předřadníku mam vytažený klasicky modrej hnědej a žlutozelenej,tak žlutozelenej je mi víceméně jasnej ale nevim co stěma ostatníma,kdyby moh něakej majitel a-winga poradit jak to ma zapojený byl bych moc vděčnej nikde sem tu informaci nemoh najít a k tomu stínidlu je akorát manuál na sestavení mechanickejch částí ale elektrický zapojení tam popsaný neni dík
cernej je jako smrt takze to by mela byt faze a ten pripojit na hnedej, jeste jukni ,mi na prodejne mame awingy a uvnitr jsou oba cerny a jsou oznaceny 1 a 2 ,1 je faze takze pripojit na hnedej