Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny a opet bych vam chtel neco ukazat a na neco ce zeptat. Zacalo to tema listma co se na zacatku kroutili. Na ty uz ted kaslu. Za poslednich par dni si zacinam myslet, ze muj bubler neni bubler, ale nejake ZOO. No shvalne co na to rikate?
O tri dny pozdeji prijdu ke kytkam abych zkontroloval vodu a nestacim se divit. Na dne bubleru se mi hybou odumrele koreny. Rikam si, halucinace! Jenze ono ne e, ja jeste nehulil. Nebyly to koreny, ale toto...
A aby toho nebylo malo, tak sem tam dneska objevil tyhle muchy. Jedna byla mrtva a druha par hodin taky. Potom jedna ozila. Tak sem ji zabil, protoze se mi hejbala pred fotakem. Prvni dve fotky jsou jedna a tataz mucha (jak chvili zila a pak zase ne). No nic...
Reknete sami, ZOO nebo pestirna? Asi bych s tim mel neco udelat. Slibuju, ze s tim neco udelam kdyz mi trochu helfnete. Ta fauna me zas az tak netrapi, ja si delam starost spis s tema flekatejma listama. Opravdu netusim co to je!
takže vše je uplně jinak,nejdříve jsem nasadil peroxid na pročištění systému a kořenů což se zlepšilo a pak jsem náhodou přišel na mušku co mi tam poletovala,idintifikoval jsem to jako smutnici-okamžitě jsem nasadil lepové desky kde se během dne nachytalo asi 6 smutnic a ted ještě udělám postřik bioolem což by mělo pomoci také
mam problem, zacali mi zltnut a schnut spodne listy, niekedy aj
prestavaju rast, alebo su povadle...
zacalo to asi ked som ich polial pred casom full davkou kristalonu start,
skusal som uz preliat, dodat vajecne skrupiy
kupil som ph papieriky, ale to je nejake nepresne, ked to nenamocim do citronu, tak to vo vsetkom vyzera rovnako...
forum som prebehol, ale neviem co to moze byt, zeby prehnojene? ale uz je to tyzden, a stale sa to zhorsuje
este ze co mam doma za zostavu:
- je to maly box 35x35x60cm - zatial iny nemam,
- 150w Metalhalogenid, zatial,
- nejake noname semena na vychytanie much,
ja pouzivam normalne substrat pro kaktusy a sukulenty + agro perlit a jsem maximalne spokojenej ale ted jsem si k tomu dokoupil zhradnicky substrat a trosku to mixnul..a vysledek mam uplne stejny problem s kytkama..zlotnou a nerostou a to jsou 3 kytky ktere jsou zasazeny v zahradnickem subst. ostatni kytky co jsou v substratu pro kaktusy a sukul. jsou zdrave a perfektne rostou, pritom maji uplne stejnou podminku..(zalevani, hnojeni,..atd)
takze si myslim ze je nejvetsi problem v ty pude (zahradnicky substrat)!! uz nikdy
Ty maly bych asi moc nehnojil. A kristalon start bych nepouzival..je to desna chemka. Kdyz tak aspon kristalon jahoda ten je aspon zdravotne nezavadnej..
presne tak!!! vypada to ze jsi to prehnojil!!! podle me tam mas moc dusiku!!! prolej to vodou a uz to tolik nehnoj(je to este maly na takovy davky) at se dari!!!
.:peace and flowers:.
Zdárec lidi,
poradí mi někdo co chybí mejm kytí?? Je jim 17 dní, poslední 3 dny přidávám do zálivky Groow 0,75ml/1L, Bloom a Micro 3,8ml/L, PH 6,0, teplota 25C a vlhkost 70%-80%.
Dík