Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na odvykanie doporucujem cierny Turner, ten mi veeelmi chutil, tak som ho fajcil docela casto, pravidelne a vela. a potom som zacal vela kaslat, a vykasliavat skarede tmave veci .. tak som si povedal ze dost. a prestal som uplne...
ve dvanácti jsme s kamarádem koupili tabák za 19kč a nabíjeli fajfky... povím vám že tak blbě mi od té doby nikdy nebylo tak díky bohu za tuto zkušenost, protože od té doby mi cigára smrdí
Kouřim, dám jednu krabičku Marlboro denně a ani mi to nepřijde. Jde jen o blbej zlozvyk. Kolikrát mi ty cigára ani nechutnají. Ale už jsem se přistihl, že mám klasický kuřácký symptomy, jako zapálit si hned po tom, co vstanu, nebo na WC, nebo po jídle...
Ja nejraději kouřím po hulení a malým procentem to zvyšuje stav, aspoň u měa ja kuřačka 7roků, přestanu ?? cigarko u snídaně, cigárko u televize, denně tak krabka a půl LM
Tak to ja kouřim,jen když dělam v baru.Možná je to i tím,že se tam někdy nudím a to se pak kouří jedna báseň. Jinak je pravda,že když jsem vytočená,tak mě cigaro uklidní.
Edit:Rammian-no ja bych neřekla,že je to nejednoduší věc na světě,vidim to na tom svojem chlapovi,po 8 letech kouření to není jen tak. Ale záleží i natom,jakou má člověk vůli a jestli opravdu chce přestat.
kourim protoze jsem na tom zavislej! jinak ta anketa je ot, kazdej zacinal z frajeriny a konci tak ze se po delsi dobe bez cigara neciti ve svy kuzi. jeden cas jsem i prestaval ale diky tomu ze jsem potreboval tabak do jointu jsem se k tomu zase vratil. posrane ritualy..
ja jsem 5 let decentne palil asi do rijna, paxem to zatah.. decentne znamena, ze doma denne 0-3 ciga, na koleji 3-10, v hospode 10-20.. kdyz jsem pak jednou za den a pul kupoval 5. krabku, taxem si rek, ze to trochu prehanim, navic mi to fakt nedelalo dobre na dychaci cesty.. od te doby jsem si ve slabych chvilkach za ten pulrok asi 5x potahl, ale cigaro uz jsem si nezapalil a vypada to ze ani nezapalim. Citim se lip
Ja fajčím hlavne preto, že ma to baví..pri cigaretke sa viem v celku fajn uvoľniť a lepšie sa mi po nej premýšľa..ja si cigu prosto vychutnám..
Fajčím skoro () každý deň, no závislosť nepociťujem, nemám problém si nezapáliť aj niekoľko dní..
Už som s tým aj pár-krát sekol, ale vždy som sa k tomu niako vrátil..Pre mňa je však fajčenie niečo ako hobby Niekedy stiahnem krabičku za dva dni, no zväčša sa nikam neponáhľam a pár dní mi vydrží..navyše na to ani nemám prachy..
Mno já kouřím.Začalo to frajeřinou ale pak to byla silná závislost!!!Ale teď se snažím přestat.Houfám že takových bude čím dál víc co budou přestávat. peace PS:Kouřím čim dál víc....
jj. taky kourim jak prokoply kamna! cigara mi moc chutnaj a kolikrat mi i pomuzou treba tim ze me proberou nebo tak neco. kourim proto ze si nedokazu predstavit, ze bych pres moji velkou chut nekouril kdybych ted nesedel tady ve skole tak bych urcite hnedka kouril. pac mam chut ani uz nevim proc sem zacal!!! jenom vim ze asi jen tak neprestanu(i kdyz se snazim omezovat