Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Až budu mít nějaké porovnání o síle různých kříženců G13 tak tu hodím report.
Mám vše z origoš semen a vlastních matek.
Odůdy mám : G13 * Diesel
G13* Bonzo
G13*BB od REEFERMANA
Chlapy měl sem zatim možnost si vypěstovat G13xBudha sister a G13xBW a došel sem k závěru že je to dost dobrý kouření a menšíma výnosama ale zato to je tvrdý jak beton s drtičkama nemáte šanci to kouření se znova slepí tim velikym množstvím pryskyřice a když se balí brčko tak stačí vždy jen posypat tabáček ale na trhu je již mnoho dobrých modelů a g13 mi občas připadá jak komerční tah.... hlavně asi pro amíky přece jejich dokonalá vláda umí dokonalý pálo né???
Zrovna jsem dal sušit jednu rostlinku g13*Diesel. Byl to vzorek na určení pohlaví, jel jsem ho napůl indor a dozrával venku. na květ jsem ho přepnul 25.05.2006 je to strašně vytální odrůda , předhoní vše ve skříni co tam je,tak jsem zvědav jaká bude.
Musím říct že jsem ho mněl v květináči 9*9 a vyrostl asi 70cm po přepnutí z 20cm. to vlastně mněl málo výživy. Byl jen tak na pokus, teď ho pojedu s jinýma G13 celý znova a v pořádných květináčích, přesto mněl výnos v průměru jako každá běžná odrůda.uzrál za takových 73 dnů.
Cena týhle odrůdy je dost hodně vysoká,píšou tam že je to odrůda s největším obsahem THC co kdy byla vyšlechtěná! Mohlo by to bejt dost zajímavý,navíc nekvete moc dlouho (7-8weeks) a výnosy jsou velký!
Kámoš do toho chce jít,já bych šel do toho taky,ale nejdřív bych chtěl slyšet Vaše názory,než do toho narvu docela dost money... Check it
Původní G13 byla odcizena z amerických labolatoří a byla pouze nakřížena s některými odrůdami.Původní matka bohužel zemřela a americká vláda po odcizení matky nařídila zrušení projektu a všechny ostatní zničila.
Nic protu pukka seeds, ale myslím že v threadu o G13 se tohle taky řešilo a tzv. pure G-13 za £245.00 to neeee... k tomu se podívej co prodávaj jako další seeds Sweet Tooth #33, Blueberry #1, White Rhino #1, WW a pod. Spíš bych řekl že šlechtí vlastní zelí a pojmenovávaj to podle komerčních odrůd... Ale takhle zneužít jméno G13..no pfuj
btw: to té G13 bych nešel.. za ty prachy určitě existuje hodně lepších modelů s osvědčeným původem..hawGh
Jeck Herer: Myslim ze nabidka ze takovy prachy je FAKE.
jestli chces neco od g13 (treba jako ja sem si obednal) tak mas poslednich par dnu/hodin na obednani g13xSkunk nebo g13xWidow... od Mr. Nice...ale je to jen na tobe
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
Co že????? Femenizovaný semínka G13ky za £445.......no sorry ale kdo by si tohle koupil???To je výsměch, v přepočtu na český to je 18tisíc Kč..........Neni to náhodou ještě třeba za 1seed???
P.S.: Ale co když někdo našel doma v šuplíku semínka origoš G13 první generace??? Přece nemohla umřít poslední matka a šlus....museli to mít nějak pojištěný....
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 24-08-2006 v 14:17 PM
já si právě taky myslim že jentak zničit všechny matky G13ky se kterejma se tak šlechtili je blbost... Musí zůstat ňáká záloha ne? Nebo se s tim srali zbytečně??