Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdárek - já normálně používám taky papír z krabky vod cíg..
případně před něj eště tabákovej filtr..(pred par tejdnama sem prijel ze spanelska..:-))
ale i z cigaretovýho filtru se dá hulit (ale většinou je vysunu, většinu uříznu a zbytek nacpu kouskem zahnutýho papíru zpátky do dutinky (vydrolenýho cíga - hodně hulim doma a spotřebuju dosta tabáku, dutinky schovávám, když dojdou papírky tak to řešim takle..)a je to.. - nic nelítá do pusy a přitom to neni jako ultralehká petra..
ve vobrázkách se taky celkem vyžívám.. - ke kupovanejm filtrům:
na balení sou dobrý, ale moc je nekupuju (vobčas s papírkama - smoking sety..) vobaly ze sešitů sem používal taky :-))
taky mě napadlo, že jak dělaj bločky filtrů moh by bejt každej potisklej trochu jinak a při projíždění na nich bejt nějaký šotíky..
třeba spiknutí proti cannabis..
jinak vizitky sou pohoda..proč někomu neudělat reklamu (třeba policii čr :-)) (ne že by to potřebovala - my jim zaplatíme viditelnější :-((
doma taky používám jako "špičky" kusy klacků vod ganjy, propíchlý drátem (třeba do kola..) - dýlka libovolná, po jedný sklizni (outdoor) jich mám na několik let..stačí uříznout, propíchnout a parádně pálit.. (vnitřek je dost pórovitej, takže taky slušně filtruje a když smrdí a je zanesenej sračkama, tak jednoduše vyměnim..)(jeden čas sem si dělal i malý a používal je přímo jako filtry..) většinou do toho cpu brka (mnohem lepší..)nebo jenom kotel z vodnice (uřízlá syfonová bombička - teda v mym případě bombička šlehačková :-))
vodnici v poslední době nemám ale až koupim silikon (kuli skříni..)
tak si nějakou zase udělám..a k vánocům sem dostal vod sestry klasickou šluknu (kovovou, celou rozebírací..)
a jelikož mám aastma, zajmal sem se i vo vapíky, ale eště sem to nezkoušel..brčko by mě určitě chybělo..
tak hlavně ať netrpíme nedostatkem (právě sem dohulil ganju z outdooru a eště mě nepřišly semínka indooru..)
(kurva, dneska sem nějakej nevykecanej :-)) chtělo by to brko..(a sluníčko- pláž, vlny, nějakou tu buchtu a .. brko:-))
Možná ste si všimli, že skoro každý dělá úplně jiný filtr - klasický dokolečka, trojúhelnikový, filtr z krabičky nebo z vizitky atd. Mě by zajímalo jaký vy nejraději cpete do špeka. Já osobně dávám přednost originále.
Jednou svět zaplaví hulení a nás to přestane bavit. Co bude pak? To ví jen Bob :-)
ja delam kolecka a tedka sem si udelal tabulku v excelu - velikosti bunek jaky my vyhovujou na filtry vytisknul na ctvrtku a narezal takovym tim vysupovacim nozikem (ne uplne oddelil jen jednou prejel) takze to jde krasne odtrhavat =)
jeden kamos kdyz bali tak dela filtr jedine z letaku od K-Centra.
jinak ja si filtry kupuju od growshopu a na zacatku je vzdycky trikrat prelozim a zbytek dotocim...
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha
Já se snažím dělat filtry co nejdelší. Zatím se mi podařil asi 8cm, táhlo to nádherně. Chystám se trhat rekordy. Ten kouř se v dlouhým filtru krásně pročistí a zchladne, a navíc je to praktické při předávání. Jen se to špatně balí...
já je stříhám z desek od sešitů.. když je to ten pruhovanej tak je to pak "retro oldschool filter" kdybych mel kupovat filtry se nedoplatim.. navic vlastni vyroba je lepci : )
já používám takový ty z growshopu (ty se samolepkou, v trhacím bločku po třech). anebo ty co přibaluje hydroponieplus do zásilek, ty jsou taky celkem good)
filtry točim na esíčka (prostě na konci wohnout a pak motat na druhou stranu)
a věčinou (skoro dycky) je trhám z bločků po třech kerý si kupuju (sou na nich super nálepky, zamořuju s nima celý okolí
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od blou Filtry si kupuju nebo si jich par seberu v coffee shopu.
Motam je tak ze na jednom konci to nekolikrat ohnu,takze mi vznikne mala harmonika,pak to sroluju do valecku a sup do slim papiru.Harmonika prijemne chladi(coz i zvysuje ucinek thc),netaham s kourem i tabak.
S papirem od cigaret se mi spatne pracuje.Je moc tvrdy a spatne se to roluje.A je vetsinou voskovanej coz je citit.Ale kdyz prisobe nemam orig.filtry da se pouzit v podstate jakykoliv tvrdsi papir.