Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,chcem sa spytat: idem 2 rok pestovat outdor a mozem si dovolit maximalne 1meter vysoke rastlinky.Ake vysoke my narastu ked pouzijem FIM?Ako docielim aby narastli len do pozadovanej vysky a nije viac? Dakujem vsetkym odbornikom za pomoc.
soner: vysku omezis zastrihovanim, ohybanim, lamanim. Kdyz to bude treba moc vysoke, tak rostlinu ohni k zemi a necim privaz. Zesili rust tech vetvicek, ktere se tim dostanou nahoru.
Zkoušel to už někdo šmignout v zárodku druhýho patra ? A pokud jo z jakým účinkem ? Pokud by to fungovalo, zkusil bych si vypěstit extrémě malou a sviňsky košatou matku. Jelikož by šlo pouze o keříček na odběr řízků, netrápilo by mě zpomalení růstu, ani následné důsledky v produkci kuřby.. Prostě mamka bonsai .. :-)
to cLicK: Ve tretine? A je lepsi nechat ty listecky trochu vyrust? Zacina mi ted vylejzat paty patro, takze ho jeste den,dva necham a pak smik... snad se to povede
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
2 Sinuhet - ehm...priklad...zastrihnem 3."patro" a potom mam kedy zase zastrihnut? nechcem aby mi skapala ..... ide mi oto v akom casovom rozmedzi ju mozem zastrihavat
FIMku jsem udelal, bohuzel spatne,takze z toho mam jen trochu hybridne vypadajici listky. Zastrihnul jsem asi moc vysoko nebo moc pozde. Po tydnu mi zacly kytky kvest, vcera jsem kvety u cast z nich odstrihnul,aby rostly do krasy. Priroda je nekdy nevyspitatelna... )
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Apofiss: Ty to mas jako diplomku? Uvolni se, vzdyt o nic nejde. At to zastrihnes jakkoliv, neco z toho bude. Vzdyt o nic nejde. Nekdo to ustipne mezi nehty a fim je to taky. Podle me to klidne strihni nuzkama. Stejne jsou prvni FIM pokusy o nahode. Obcas to vyjde, obcas ne.
Původní příspěvek od mto 2 Sinuhet - ehm...priklad...zastrihnem 3."patro" a potom mam kedy zase zastrihnut? nechcem aby mi skapala ..... ide mi oto v akom casovom rozmedzi ju mozem zastrihavat
IMHO neni dulezite jak casto, ale je dulezite aby po zastrihnuti zustalo neco, co muze rust. Tedy treba alespon tri patra s peti listy. Z matek se treba strihaji klony kazdy tyden. Ber kytku jako stroj, ktery se snazi vzdy tim co je nejvic nahore rust nahoru. Ohnes stonek, zacnou rust postrani vetve, ktere jsou nejvic nahore. Ustrihnes vrcholek, zacnou rust posledni horni vetve, ktere zustaly, atd... To se fakt neda nejak konkretne presne. roste strihej a uc se z vysledku.