Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, ne bohužel loni sem venku nic neměl, nějak to nevyšlo, tak že sem ani nic nevylepšil, ale vylepšovat můžete vy všichni a třeba se pak tady pochlubit, hodně zdaru
btw. kde beret ty kyble ja sme se ptal uz asi v 5ti kamech a nikde mi nic nehtej dat?? nebo vy to vsecokupujete?? ja ma uz tri kyble ale vic uz doma a od kamosu nevycucam=)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
onrejblesk: mě ty kýble nanosila máti, dělá v potravinách a v těch kýblech jim vozej třeba majonézu na výrobu salátů, pak se v tom taky vozej naložený kyselý ryby
zkus se poptat po krámech, nebo nejlepší pokud bys měl nějakou známou v krámu? nebo zkus zajít někam kde vyráběj nakládaný ryby
taky bych doporučl ty oválný kýble od tý věci co se s ní bílí (za boha si nevzpomenu, jak se to jmenuje) to chce zase pak obejít různý stavby, hlavně když se dělaj zateplení a nová fasáda u paneláků a jinejch domů, tam se taky daj nějaký plastový kýble vyžebrat, no víc ti asi neporadim, ale já sem žádný kýble nekupoval, jediný co jsem koupil byly knoty
2oton: OK dik dal budu shanet btw nemyslels si primalex:???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
oton: ja si nemuzu pomoct, ale mne prijde, ze kdyz das takovej "dvojitej" kybl na strom, tak se ti strasne moc zmensi stabilita. Prece jen takovej pulmetrovy sloup z kyblu. Jestli se pletu, tak budu rad kdyz to reknes, protoze hledam nejaky samozavlazovaci system na stromy...
-------------
2.l. : a ty tam mas nejkyho znamyho nebo jak si na to prisel??? asz budu ok tag to pudu skusit a normlanepridu do pekarny a reknu "dobry den nemaste nejaky prazdne kyble od marmelady nebo takovy jak sou???"
-------------
zdar všichni, podle mě je lepší spíš hlubší než širší kýbl, každopádně čim víc hlíny tím se kytka líp má a rychleji a tlustěji roste
El_Liberal: tak nad způsobem přidělání na strom sem se nezabejvbal protože na stromech nejedu, každopádně to chce dimenzovat tak, aby se nic nestalo, pokud se použijou dostatečně silný dráty, tak bych v tom neviděl problém, podle mě je taky nutný přivazovat hlavně kmen kytky, ale to musíš řešit s lidma co jednou stromy, já to nejsem
2oton: hele, myslis, ze by se daly zavlazovat kvetinacky s prave naklicenyma semenama, vis, ze jako uz v zemi ale nevylezly - protoze delam dvanactky a nemuzu kazdej den zkontrolovat jestli jsou akorat vlhky - treba s pouzitim tensich knotu (vyrabej se takovy?) ?
Prave klicim a jak rikam - mam strach - minulej rok sem to checkoval skoro co 6hod, ted to nejde
jinak, super reseni, God bless your Flower(Power)s
Zajímalo by mě jestli by se to knotové zavlažování dalo použít i dodatečně.Mám totiž pár kytek v květináčích a ty jsem zahrabal do země,jenomže mi ted na léto do toho pěstování něco vlezlo a ke kytkám se dostanu tak jednou za 14dní,tak mě napadlo že bych vedle každýho květináče zahrabal 10litrovej barel s vodou a z něho vrchem táhnul knot do toho květináče.Myslíte že by to mohlo fungovat???,samozdřejmě že ten přechod mezi barelem a květináčem bych asi obmotal igelitem a chránil ho tak proti vysychání a sluníčkem.Šlo by to tak udělat???
ZALAZOVACI KYBLE = HŘBITOV!!
je to mega bomba super genialni vec, ale ma to i svou stinnou stranku. Jedu tento rok v kyblech podle tohoto navodu venku 4 kytky - a 3 kytky uz maji sve jmeno - žába, ještěrka a myš - je to podle zviratek co se utopili ve spodnim kyblu s vodou...a reknu vam, ze vytahovat jejich napul rozlozena telicka neni zadny med!!! tzn. rada - rozhodne si "zacpete" spodni kyble - nejakym pletivem nebo tak nejak....tak jako tak ta voda ale bude ve spodnim kyblu hníít - co s tim? ma nekdo nejaky napady? treba nejaka přísada do vody?:P asi ne co....no az se dokopu a to pletivo (nebo spis rekneme síťku - musi to byt fakt huste aby nic neprolezlo) tam dam, tak uz to snad bude cajk - to ze tam budou mrtvy mouchy a nejaky ty řasy uz by nemelo vadit...snad...
Obcas dej trochu peroxidu do ty vody ja davam 4-5 kapek 30% peroxidu vodiku na 1 L vody a je to nadhera BUBLINKY a hlavne to zabranuje tvoreni takovejch tech nezadoucich biologickejch sracicek blby je ze ta voda nemuze mit zase zadny ziviny takze to muzes delat jen jednou za cas skus to
jediny problem muze byt ze to tkanina nestiha prepravovat, proto se musi pouzit dostatecne mnozstvi > doporucuju pouzit radej neco takoveho je to levnejsi da se toho tedy za stejnou cenu koupit vice a ne se osvedcila perfektne hadra na zem z tesca za 20kc velikost cca 90cm2