Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
(Bubbler) Horší se to:-( Pomóc... je to můj první pěst nechci o ně přijít :-( 47.den květu
roztok:EC 2,1
pH 5,8
Teplota 18(pozhasnuti) jinak 20
Box: teplota 26den/20noc
vlhkost 40-50%
Zvýšil jsem EC na radu kamaráda, ale nic se nezměnilo. Ten hnus postupuje a já nemám tušení co to může být:-( Nemůže to být ta bramborová plíseň? Pokud ano jak na ni?(polopatycky prosím)
Nemůže to být třeba nějak přesušený od toho ofuku? jde to tak nějak kouskem na palice tak treba to? spodky jsem prohlížel a jsou trošku světlejší než vršky, ale jsou krasný bez jakýchkoliv kazů.
Nebo nemůže to být už normální? Přeci jen kvete už 47 dní. Když tak muj thread
(http://grower.cz/forum/showthread....976#post1139976)
Rookie: Kámo to máš přehnojené dej jim jen vodu s upraveným pH. A na hnojky možná se už vyser úplně. Až do konce.
V knize Hidroponie pro každého. Píše že rostliny papají nejvíce tak v polovině květu potom by si jim měl zase ubrat. A v 47dnu já už normálně proplachuji. Konec mám vetšinou kolem 60dne. A nafouknou se stejně.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Mr.Men: Dal jsem odstát vodu. Večer snížím na 1,7 a zítra na 1,4. tak to nechám do 12.4. a v pondělí 13.4.(56. den květu) vyměním roztok za čistou vodu s upraveným pH na 5,7 do které přidám FS 1ml/l. V té to bude dokud to nedozraje, což znamená nějakých 10 dní kdyby to mělo být těch 65 květu...ale co když to bude víc?.Jak dlouho ještě podle vás bude trvat než to dozraje?
A řekl bys mi kde se to tam přesně píše? Protože co si pamatuju z tý knížky tak to tam bylo podaný tak i tak protože každá kytka má svoje požadavky. A pokud myslíš tabulku s EC od řízků až po úplný závěr....Tak se podívej znovu :-)
Děkuju za radu snad se to zlepší.
Čau groweři, prosím o radu, problém s listy. Jedu růst, kytky jsou staré asi měsíc z řízků, používám hnojky JIB + od plagronu stříkám jednou týdně vitarace. První dva týdny byli pod metalem, teď sodík. Listy se kroutí dovnitř a usychají od konečků, postižení jde od spodních pater nahoru k vyšším. Nevím čím to může být, jedu kokos hlídám si pH aby bylo v rozmezí (5.8 - 6.2) a ec se snažím spíš podle barvy listů, ale rozhodně nedávám moc, kolem 1,4 -1,6. Může to být špatnou vodou? Zajímavé je, že mám dvě skříňky, které jsou na úplně odlišných místech a u obou mám stejný problém... to mě dává otázku, jestli už rostliny nemůžou být nějak geneticky špatné (ale řízky byly celkem hezké...). Opravdu nevím v čem může být problém a tak se obracím na vás, budu vděčný za vaše rady, díky a ať se vám daří
zdar zahradníci potřebuji radu, holky jsou jim čtyři týdny ze semen RQS už druhý týden nerostou nebo uplně nepatrně a žloutnou a osychají listy a na některých se dělají takové tečky jakoby plíseň ale někde jsem tu našel že to může být i nedostatkem nečeho... přikládám foto a prosím o radu jestli je to spíše přebytek či nedostatek nebo jiný problém předem dikes za rady
jinak svítím ve stanu 1m x 1m x 2m, zatím sodík 400w na květ potom 600w. ph metr nemam digi jen roztok takže cca 5,8 - 6,2 se snažím,
EC taky nemam jak měřit... hnojiva AH grow, bloom i micro a k tomu od nich i enzymy, root, bloom a final... drinky dělám přesně podle tabulky mam to v substratu takže 50%.... vlhkost mi kolísá od 40 do 80 teplota přes den okolo 26 a v noci se snažím nejít pod 20
Tyvole, to že během jednodoho dne nenarostlo nepoznáš, tak to ještě neznamená, že to neroste. Máš to v hlíně, tak proč vlastně do takovych prcků cpeč hromadu AH sraček?
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
Tyvole... nerostou už víc než týden jak jsem psal a na skoro pěti tydenní rostlinky myslim nic moc... a necpu tam hromadu, namíchal jsem jim 1,5 litru poloviční dávky jak tam psali a dal jsem to devíti kytkám na dvakrát s tím že poprvé asi po necelých dvou týdnech a po druhé po asi čtyřech nebo pěti dnech a po týdnu znova 1,5 litru a ani jsem jim to nedal celé od té doby jen voda s upraveným ph... je to moc ???
a od člena Grower Teamu bych k nováčkovi čekal radu
Původní příspěvek od messer23 Tyvole... nerostou už víc než týden jak jsem psal a na skoro pěti tydenní rostlinky myslim nic moc... a necpu tam hromadu, namíchal jsem jim 1,5 litru poloviční dávky jak tam psali a dal jsem to devíti kytkám na dvakrát s tím že poprvé asi po necelých dvou týdnech a po druhé po asi čtyřech nebo pěti dnech a po týdnu znova 1,5 litru a ani jsem jim to nedal celé od té doby jen voda s upraveným ph... je to moc ???
a od člena Grower Teamu bych k nováčkovi čekal radu
hele rozhodne ma Grower pravdu s tim hnojenim, ja treba hnojim az když přepnu, pokud jedu soil. Pokud mas hlinu z Gshopu (Royality mix, nebo Light to je fuck), tak je to min. skoda tech hnojiv.
Ted k tem kytkam....jednou mi to taky prestalo uplne rust cca ve stejny vejšce a stavu, jako je máš ty a nakonec jsem nasel nejaky brouky v hline, takže šli po kořenech a kytky stop. Už přesně nevím název, ale je tady o tom thread, taky jsem to tu našel.
Jak jsou velký? A jak starý?
Jinak netuším, měj se.....................23
Zdravím potřebuju pomoct nevím co dělat. Mají od 12-17 cm v malých květináčích zatím nemám je už přesadit ? 24. den od vyklíčení zalíváno pouze odstátou vodou z vodovodu. Jo a jsou za oknem na jižní straně