Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No nevim jak vy ale nedase se to ric vseobecne jelikos kasda kytka potrebuji jine hnojivo tak ze by se meli rozepsat temeta na ruzne odrudy a jejich hnojeni
DEDA*: mno, ja neviem. Ja som ho nevidel. Iba par kamaratov mi ho doporucovalo. A asi mas pravdu. Na kvet to asi nebude (moja hlava dubova). Tie prvky skusim zistit a ozvem sa. ... cus
TruMAN: v poho, myslel jsem, že už jsi ho koupil.. Tak jsem to našel na netu. No zdá se, že to bude velmi dobré organické hnojivo na vegetační fázi (růst), takže pokud je dobrá cena, šel bych do něj a na květ dej třeba kostní moučku (0,5kg za 35 Kč) nebo superfosfát (1kg asi za 40 Kč). Info o Vegetu máš tady.
v dobrý vůli to tu do mrtě prohledat, abych se neptal na něco co tu bylo a nedostal kouř,ale moje odhodlání záhy po shlédnutí 20ti stránek povolilo...sorry pánové, no zkrátka sem se chtěl zeptat na náký takový hnojivo co bylo v receptáři,postřik na listy,prejže něco na bázi kolagenu...a tvářili se tam, jako že je to pro pěstování čehokoliv alfa omega co vo tom víte?poradte pls
Jo, připojuju se k žádosti o info o tomhle zázraku ... Slyšel jsem to od kámoše, říkal, že se po tom mám trochu poptat. To, co jsem slyšel od něj, o to se můžu podělit;-) Prej to dávali nedávno v receptáři. O tom kolagenu jsem taky něco slyšel.. (prostě v tom budou namletý kdejaký sajrajty, ale co, hlavně, že to funguje,ne?) No a to hlavní, jako ukázka tam byly dva záhony rajčat... jeden, kterej byl hnojen klasicky a druhej, kam aplikoval tohle postřikový hnojivo (to jako společně s hnojenim zálivkou) a prej na tom druhym záhonu rostly ty rajský plody dvakrát větší, než na tom prvnim!!! Takže jestli to takhle funguje na rajčatech, tak to zákonitě musí bejt funkční i na ostatních plodinách, třeba i na těch, o které se zajímáme mi, že... No a ještě jedna taková drobnost... že je to čistě přírodní postřik... Že to může jeden den postříkat, a když to druhej den opláchne, tak to může bezobav jíst..!!! No, já to prostě chci! Takže jestli o tom někdo něco zjistíte, tak dejte vědět! Já bych pátral, ale momentálně jsem "dosti" vytížen! Takže zatim zdrawim
PiosOne> možná sis to spletl s kolchicinem, nevim. Tady je odkaz na nějakýho výrobce hydrolyzat kolagenu http://stospol.freewebspace.com/. Neni to sice hnojivo, ale info to snad osvětlí. Pax
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
livo: nespletl jsem se, kolagen si nechávají lidi píchat třeba do rtů, aby je měli větší. hrozí tam riziko, že když se kolagen dostane do krevního oběhu, tak je po tobě.
livo: nespletl jsem se, kolagen si nechávají lidi píchat třeba do rtů, aby je měli větší. hrozí tam riziko, že když se kolagen dostane do krevního oběhu, tak je po tobě.
Po milionte seste hnojeni,
Me jen zajma kereho navodu na obalu Kristalon Start se mam drzet, mam kytku v 10l kyblu na balkone, asi 4tyden, 5 pater a docela silna
Koupil sem si ten kristalon start pac doma sme meli jen plod a kvet (a to je asi na trosku pozdej ) a tak se chci jen zeptat jake mam zvolit davkovani (kolikrat tydne) nebo jakeho druhu kytky se mam podle navodu drzet, pac ono neco jako "konopne rostliny" tam neni, takze asi tak
kdyby se nekomu chtelo at klidne napise presne mnozstvi, nebo proste co ma odzkousene.
Nehodlam kombinovat vic hnojiv protoez na to nemam penize a snad se to da s jednim zvladnout
Je to tady sice uz po milionty, ale zacni na standardni jedny odmerce do 10 litru vody. Zalej to tim jednou tydne. postupne zvysuj davkovani az treba na 3 odmerky/10l(sleduj kytku, abys to neprehnal). Na balkone jsem frekvenci hnojeni nezvysoval a zustal u 1/tyden.
zdrawim
potreboval bych radu kdy zacat hnojit.... kyticku mam uz asi 3 tydny pod lampou 750w. je krasna ma 7-milistky, je 12 cm velka a nevim jestli zacit hnojit uz ted a jakym hnojivem premyslim ze zacatku o Crystalonu, ale jestli vite o necem lepsim tak bych uvital nejake rady... nejen okolo hnojeni ale i o vecech kterym bych se mel vyhnout a co naopak delat... za pripadnou pomoc diky predem ...
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...