Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od humus flusus Lidi proc se dava 2dny pred kosou tma?
Hledej , téma sem spojil , biely , neptej se na takový kraviny to nebude nikdo zkoušet , jestli ty jo tak se o tom poděl , jinak jak trapit kytku pred sklizní je tady cely téma http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10045 , čau Hlava
PS: jinak dva dny tmy nakonec fungujou super , nevypinejte ale ventilaci a ofuky ,HOWK
Čus určo už to tu někde je. Ale řekl bych že z určitostí ti na to nikdo neodpoví.
Já osobně to dělám, ale spíš jen pro to abych se připravil na sklizeň. Nevím jestli to má nějaký účinek kdo ví. Ale pokuď máš čas nijak to neuškodí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Jen tak mě napadá... V zelených částech rostliny je po noci zvýšené množství dusičnanů (při zvýšeném množství se běžně stahuje zelenina z prodeje jelikož dusičnany snižují schopnost hemoglobinu vázat kyslík). Tzn. po 2 dnech tmy musí být ta kytka dusičnanů plná.
Buď bych se na tu tmu vyprdnul úplně (stejně zatím nikdo realně nepotvrdil, že to pomáhá) a nebo po těch 2 dnech tmi aspoň na pár hodin rozsvítit aby měla rostlina čas dusičnany zpracovat.
Teď je ovšem otázkou, zdali se dusičnany mohou vstřebávat kouřením a nebo jen pojídáním rostliny. Pokud dusičnany zůstávají v popelu, tak to pak nemá cenu řešit, ale pokud se kouřením do těla dostávají, tak to je pak docela k zamyšlení.
Je tu někdo kdo ví jak se to doopravdy má ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
ja tmu nedavam nikdy a nikdy jsem nedaval ba naopak jim davam 24h nonstop pred kosou slunko... kdyz se mrknu na palice tak se mi zdaji za svetla vic osypany nez v noci.... pryskyrice za svetla vyleti ven, zacnou vic vonet a logicky mi teda prijde ze z nich takhle dostanu uplny maximum...