Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chápu,ale nezlob se na mě tohle jsou základní a uplně jednoduchý věci který vím i já začátečník... Máš 3 složky (A,M,B) Ted jedes rust tak ze das 1,5ml-A, 1ml-M,0,5ml-B vse to je na litr vody a víš že mas cca 1EC.. A pak tam mas vzdy pomer priklad- 3:2:1 takze das 4,5ml-A,2ml-M,0,5-B.. To je pomer kdyz to je v rustu v kvetu to je zase jinak 0,5ml-A,1ml-M,1,5ml-B.. priklad-3:2:1 1,5ml-A,2ml-M,1,5ml-B... ale je to tam krasne napsany snad ti to pomuze a nebudes urazenej ze ti radi zacatecnik..
Kolik mas mit ec na rust? 1,5ml A, 1ml M, 0,5ml B ti orientacne ma dat ec1.takze pokud potrebujes napr. EC 1,7 tak su to vynasob a budes vedet kolik potrebujes hnojiva na 1L v rustu.jelikoz nemam usebe ty lahvicky tak ti to nemuzu rict presne.
Původní příspěvek od ALCAPONE Chápu,ale nezlob se na mě tohle jsou základní a uplně jednoduchý věci který vím i já začátečník... Máš 3 složky (A,M,B) Ted jedes rust tak ze das 1,5ml-A, 1ml-M,0,5ml-B vse to je na litr vody a víš že mas cca 1EC.. A pak tam mas vzdy pomer priklad- 3:2:1 takze das 4,5ml-A,2ml-M,0,5-B.. To je pomer kdyz to je v rustu v kvetu to je zase jinak 0,5ml-A,1ml-M,1,5ml-B.. priklad-3:2:1 1,5ml-A,2ml-M,1,5ml-B... ale je to tam krasne napsany snad ti to pomuze a nebudes urazenej ze ti radi zacatecnik..
prmin ale 3:2:1 uz mas prece 1,5ml,1ml,0,5ml
to se uz ne nasobí
taky by to mohl poradne prehnojit.kazdopadne nekdy mene znamena vice.ja jsem hnojil mene nez bylo udano na hnojivu
koukal jsem na složení substrátu a máš to docela hladoví a bohatě by stačilo dobrá hlína a perlit .ten keramzit si asi neupravoval myslim ph co jinak jak jsem ti psal s tím hnojením tak začni asi dřív jak za tejden
čus všichni ti radí dobře ale jak vidíš ještě nahoře v tabulce vše musíš vydělit dvěma jelikož to máš v hlíně takže se dostáváme na
0.75 ML A , 0.5ml mikro , 0.25ml B do 1 l vody a EC by mělo být 0,4 -0,5 nevím jakou máš hlínu jestli předhnojenou nebo ne ?
já osobně totiž už na rustu nehnojim skoro vubec stačí dobrá hlína
Původní příspěvek od ALCAPONE počkej ty myslíš že se to už nenasobí?? Tak proč by tam byl napsanej poměr složek??? to se mi nějak nezdá..
ja to teda nenasobim jedu v kokosu a upravuju ec podle toho v jakem stadiu mam kytky. kdyz jsem jel rust tak redim A150ml,M100ml,B50ml/ na 100litru vody.tkže mám EC1,ale potrebuju ec1.7 tak si ho podle te tabulky upravim.
Ale neznamenáto ze dam A-3*150ml atd. to je prece blbost.
Takže pokud salatos jede hlinu v rustu tak na 1/litr ma mit ec+-0.9 tak A 1.35ml, M 0.9ml, B 0.45ml.
a v kvetu to bude +- presne naopak
ano jak uz ti psal CHoosse23
nevim jakou mas hlinu pokud je uplne bez hnojiv tak jsem ti to v predchozim prizpevku napsal pokud s hnojivy tak dej klidne jen polovicni mnozstvi( hlinu jsem nejel tak nevim)
taky ti tu přihodim jednu radnou...ec sem co jedu hlínu nikdy neměl potřebu řešit,ten keramzit je lepší vyprat jak píše Salatos,ale velký pozor z hnojenim a zalejvánim takovejhlech prcků nech jim rozjet kořeny(dodržet vzdušně prosychající substrát)...
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis