Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od cocoNut jaaaaaaaaaaaj , dik nevedel som , uz viem
Dúfam,že Ťa to neurazilo ,samozrejme podľa threadu,kde je ten príspevok sa dá predpokladať,na čo sa asi pýtaš ,ale tiež tam ešte nič nevidím,aj keď samca som v skutočnosti ešte nevidel,len na obrázku (ešte som nešiel zo semien)
Ale Tvoja kytiška je pekná ,prajem,aby to bola samička
Původní příspěvek od expiry_date1
Dúfam,že Ťa to neurazilo ,samozrejme podľa threadu,kde je ten príspevok sa dá predpokladať,na čo sa asi pýtaš ,ale tiež tam ešte nič nevidím,aj keď samca som v skutočnosti ešte nevidel,len na obrázku (ešte som nešiel zo semien)
Ale Tvoja kytiška je pekná ,prajem,aby to bola samička
Foxan - V tom pripade jses dobrej,ja bych si to zatim nelajsnul.Tyhle vyrostky maj jak samci tak samice.Posuzuju to podle prvnich blizen ktery tam ovsem zatim nevidim.
stačí ten "výrůstek" - tuším že je to správně palist - opatrně odklopit a za ním by měl být preflower, u samců to vždycky byla jakoby špendlíková hlavička, samičí preflower by měl být vždycky podlouhlý (ještě se mi nepovedlo chytit kytku-holku v začátku prefloweringu, buď měla rovnou výrazné blizny nebo nic)
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
tomas: V tech kolinkach nic zatim neni, pokud se nepletu. Tudiz se to da (spis neda) poznat snad jen podle vytahlosti kytek (samec z 90%vytahlejsi). Pokud znas genetiku, da se to poznat i treba podle tvaru a vroubkovani listku. Moje samci kytky maji takovy agresivnejsi vroubkovani, jak motorova pila...
Zkratka samice mensi, hustsi. Spis do sirky a casto se rychleji zacne vetvit, nez samec.
Samec vytahlejsi, prijde mi s casto delsimi rapiky listu. Ten tvar listu je taky malicko jinej. Zkratka geneticky je vybavenej na to, aby pri kveteni byl o par cm vetsi, nez samice.
Vic Ti neporadim. Z tech fotek ja nic nepoznam, ale treba se najde nekdo, kdo Ti neco rekne bliz. Kazdopadne nema smysl vzit ty nejvetsi kytky a hodit je do mlika...Treba zrovna mas naspeedeny samice a udelal bys zivotni chybu. Takze proste pockat. Uz by to nemelo dlouho trvat. Ode dneska se zacina zkracovat den a tudiz velmi brzy zacnou samci ukazovat koule... Tak good luck.
Jo Jo děkuji za komentář. Jinak je to Hollands Hope z www.nirvana-shop.com objednal jsem 10 a všech deset vyrostlo!! Takže ještě zjistit kolik je samic a je to OK.
Zkratka samice mensi, hustsi. Spis do sirky a casto se rychleji zacne vetvit, nez samec.
Samec vytahlejsi, prijde mi s casto delsimi rapiky listu. Ten tvar listu je taky malicko jinej. Zkratka geneticky je vybavenej na to, aby pri kveteni byl o par cm vetsi, nez samice.
Podle mě je to co píšeš ireleventní. Zatim jsem podle toho samce ani samici nikdy nepoznal a to už nějáký ten pátek pěstuju. Uznávám, že je možné, že samec občas vyroste trochu víc, ale viděl jsem i případy, kdy tomu bylo naopak. Takže by nebylo dobrý plíst takovýmito radami začátečníkům hlavy...
Pane keri jiste si vsimnete, ze jsem dole napsal aby se tim neridil. Ze by byla hlouppost hazet ty nejvetsi kytky do mlika. To, ze si nikdy nepoznal samce od samice jeste nez ukazou pohlavni znaky jeste neznamena, ze to nekdo kdo svou odrudu zna mraky let nedokaze! Ja pestuju tu samou odrudu tak sedm let. V rozpoznavani kytek jiz mam relativni jistotu. Me odhady se celkem dobre plni.
Zaklad je znat svou genetiku. Pokud kazdej rok pestujes jinej model - nepoznas ani hovno.Pardon.
No, když to poznáš, tak tím líp pro tebe. Ale určitě tu nebude moc těch, kteří by pětovali stejnou odrůdu 7. rok po sobě. Osobně pěstuju svůj nounejm už taky pár let a už vůbec nevím, co od můžu čekat! Když trochu zavzpomínám, tak např. před třemi lety jsem měl jen dva samce oba ze semen ze stejného modelu...jeden neměl ani větvičku a byl pomalu o půl metru větší než ostatní kytky a druhý se ze začátku tvářil jako nejsamicovatější samice-malý kulatý keřík a nakonec se z něj taky vyklubal táta. Podle mě vzhled ve většině případů určující není...