Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne tak Fernetman-de o vymenu cerstveho vzduchu,navic na zacatku kyti potrebujou vyssi vlhkost v cemz jim ten vetrak pustenej do nich moc nepomuze spis je bude vysusovat a to je na hovno.
spis by me zajimalo jaky spektrum na ne pouzivas-popr. jak vysoko je lampa,jakou tam mas vlhkost ?
Původní příspěvek od fernetman to by me zajimalo, kolik lidi mu bude jeste rikat, ze ma malo svetla
a ten vetrak na ofuk neni potreba pokud mas poradny odtah vzduchu z pestirny, jde o to udelat kytkam pruvan
Nejde o pruvan, jde o to, ze pri pohybu rostlin se vytvari nejaky 'hormon', ktery ma vliv na tloustku stonku. Tedy jde o to aby se rostlinky chvely. Jestli se budou chvet vetrem, nebo jestli ke kazde pripojite zarizeni, ktere s nimi bude mechanicky trepat, je jedno.
no klidne si k tomu privaz spejli, to je tvoje vec, ale nejdriv nam rekni cim svitis !!! No i kdyz to je celkem nepodstatne, podstatne je to, ze at svitis cimkoliv, tak je to strasne malo a kytka se bude tahnou dal za svetlem i kdyz kolem ni postavis leseni
spike: no hlavně napiš jakým světlem a z jaké výšky svítíš. možná by pomohlo kromě lehkého ofukování, taky dát světlo co nejníže (prostě to světlo dej tak nízko, aby u vrcholků kytí byla teplota max. 30 C)
a nemoze to byt dane geneticky? ze proste rastlinka bola outdorova a proste prvo vyrastla mala len stonku a potom sa az zacinala vetvit...lebo ja som mal taky isty problem ked som v skriny pouzil outdor rastlinky..ale proste sa sklatili prisipal som to hlinou a hrastli fpohode dalej......mno newem pytam sa
if the kids are united, then we´ll never be divided...
Mám už tak měsíc a půl kytku která má tak cca 55cm a mám jí přivázanou ke špilce a postavenou za oknem.pravidelně zalévám ale ješte jsem nehnojil.Když špilku oddělám tak se kyticka tak trochu sehne.co mám dělat????
Hnojit by si mohol, aspon trocha. Ked sa neprehyba moc tak je to vpohode, ale ked naberie v kvitnuti vahu tak by to mohlo byt zle. Dovtedy by ale mala stonka zmohutniet. Skus jej pomoct ofukovanim - ja mam tiez kyti v okne, tiez ma cca 55cm a to okno mam nonstop pootvorene aby na nu fukalo
elacro - ty si total natvrdlej - uz jsem ti to psal alespon desetkrat - delas jeden OT za druhym
proc v kurarne - ??????????????????
tahne se ti za svetlem, zacni hnojit a klidne na ni necim foukej at se ji stonek posili
a precti si konecne FAQ a Uvod do groweru!!!!
2Elacro.Někde sem tady čet, před tim než sem rozjel pěstění, že tloušťku stonku ovlivňuje vlchkost vzduchu - čím větší tím tlustší. Když sem dělal svý pokusy, než sem to začal pěstit tak nějak vážně, tu vlhkost sem nějak neudržoval a kytky měli o hodně slabší stonek a musel sem je mít přivázaný ke špejli. teď mám vlkost v pěstírně kolem 70 % a kytky starý měsíc vysoký kolem 50cm maj stonek tlustej asi tak 1cm což tu kytku unese v pohodě.
Takže z toho vyplývá - zvyš vlhkost. Maj sa