Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem na tom podobne dal sem klíčit 6 semínek a s toho my vyrostli jen dve kyti a s toho jeden samec a jeden hermoš tak skusim doject toho hermače a uvidim jestli to pude kourit
No jo z no name semínek o tak většinou je že navíc první indoor takže se nevyznám tak v ph a takových věcech každopádně dávám klíčit další sadu, ošefuju lepší hlínu s méně hnojkama, zjistim ph hliny i vody a uvidime
Je to jako v životě ženy musejí mít péči atd... mažou si na hubu různé sr**** atd kdežto chlapi většinou nic takového nepotřebujou, a tak je to asi i u cannabis, že když se má jak v bavlnce tak je to holka kdežto chlapovi je to jedno takže když má drsnější podmínky tak je to chlap.... možná že to tak fakt funguje ale dobre jsem se nechal unést
A nešlo by tu kytku nějak vystresovat ať je to aspoň hermouš a má aspoň pár samičích květů?
A jinač pokud to bude 100% kluk tak když chci vařit mlíčko tak ho musím nechát dozrát?
krocisek:
já bych toho kluka hnedka vyrval a vyhodil. těch kvítků tam bude mít stejně dost málo na to aby jsi to v tom mléku cítil (IMHO, nemám s tím moc zkušenosti) a docela bych se bál zamoření pěstírny tím pylem.
Někde jsem tu četl příspěvek, kdy nějakej týpek měl ve skříni samce a každou další sklizeň sklízel oprcaný hulení. Nevím jak dlouho takový pyl vydrží, ale já bych to neriskoval.
Tak vono ještě kvítky tam nejsou jen takové mikro náznaky možná to bude hermouš to nevím ještě to nechám a uvidím co pak, ale já tam nemám žádný ofuk atp. takže by se teoreticky ten pyl neměl jak roznést po boxu... no nevím ještě to nechám pro 100% určení pohlaví
A ještě jestli mi někdo poradí jak dlouho mám nechat samce kvést na mlíko, kdy je nejsilnější nebo tak... byl bych moc rád kdyby mi s tím někdo pomohl díky
krocisek:
kámo a proč toho samce pak eventuelně nevyhodíš a nezasadíš místo něj něco nového? Je to fakt ztráta času, nic ti z toho stejně nebude a za tu dobu než ti dozraje by jsi mohl mít hezkou novou kytku. Zkus si koupit od někoho třeba řízek.
Jinak jsem z tvé kytky fakt dost unešený, na 15W vypadá úplně nádherně. Koukal jsi na preflowers? Pokud tam ještě nic nevidíš, tak ještě počkej no.
calzone:
Podle toho obrázku soudím ze to je samec. No než naklíčí semenstvo tak to nechám řezy zkusím když tak dalsi grow, jinak dík za chválu kytky , ale je celkem vytáhlá ty 4 větve mi po přepnutí vyjely nehorázně vysoko takže jsou dvě patra listů, záštip a 4 nehorázně vytáhlé větve jsem to dal dál od světla jak jsem přep ani nevím prč tak proto to tak vyjelo no.... ale já jsem taky unešen
ubrousky, pokropil vodou, dalsi vstva ubrousku, dalsi várka vody, je to vlhké ale ne přemokřené, no a to celé jsem zabalil do sáčku a schoval to do skříně a přikryl, at jsou v teple atp...
Model je no-name ale stejnej jako předtím, ale kámoška od který to mám dávala vzorek a byl to hodně slušnej matroš
Tak po dlouhé době aktualizace semena vyklíčila 2 ze 2 ale jedno jsem vyhodil bylo nějaké divné... No a už to čouhá z hlíny dnes je to třetí den od zasazení... až bude větší upnu nějaké fotoz jinak vybava vše při starém, akokrát mám větráček tak až ho zapojím tak tam bude
nepokračuje letos jedeme outdoor protože v takových podmínkách to nemá cenu ... ted ta kyti vypadala no hrozně prostě tak sem jí vyhodil ale na out se těším