Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem hážu nášup prvních fotek ihned po dokončení skříně ( 2h drbačka ), řezy jsou krásné a jeden dokonce voní za řezy děkujeme nejmenovanému týpkovi z growshopu (vatař jak ciip ) , holky dostaly zatím ještě čistou vodu než se vzpamatují a asi pozítří začneme krmit Plagronem a Enzymy
otázka: jeden řez je tak light nakvetlý, vzpamatuje se ?? FOTO č.4
Zdravím
Já při růstu svítím taky 16/8 jediný problém je vtom, že to roste o něco málo pomaleji...dělám to proto abych se vyspal..u toho větráku se moc dobře spát nedá...jinak na tom neušetříš sice skrátíš periodu o 2hoďky ale zato je necháš díl na růstu-je to šulnul...rozhodně to není žádný pokus normální růstová perioda jen pomalejší...ať se daří
No s tim pokusem jsem to napsal možná trochu blbě, nicméně snad každý chce mít sklizeň co nejdříve...Tudíž by mi v době růstu přišlo logičtější spíše dobu svitu prodlužovat než zkracovat a s tím, že tebe nenechá spát ventilátor....hmm...asi jsi to měl nějak lépe pořešit se zatlumením, bo já bych si od kytek omezovat život nenechal Mají mi dělat radost...
Co ty květináče? Nebojíš se, že budou blbě prorůstat kořeny?
Osobně si myslím(a bylo mně několikrát doporučeno od zkušenějších), že se má začínat od 0.5l květináčů a pak postupně přesazovat do větších...
Na těch fotkách to neni uplně patrné, ale přijde mně, že tam vidím 3 velikosti květináčů...
Hmm, postupné přesazování smysl má, ale on jede z řezu a při té vatáži možná ve finále i ta velikost bude stačit (ale je to těžko odhadnout z foto jaká je velikost květníku)....Však uvidí a kdyžtak přesadí ne?
Zdravim, nechci kritizovat to necham na ostatních, jen ti zkusím poradit. Zaprve proc tam mas jen pet rezu ? Sice na prvni fotce je jich sest ale na druhe pet. Se ti ten jeden vydal na výlet ? :-) Nebylo by lepsi sest resp. osm abys zaplnil prostor ? Nechces investovat do lepších a hlavně hranatých květinačů ? V growmixu nemusíš hnojit skoro vůbec, a když tak až nejdřív za dva týdny. Jakou mas ve skříni vlhkost ? Ted je pro ně důležitá a jestli nemáš zvlhčovačku, tak na ně dej na par dni sáček a sem tam ho oddělej. Jinak zatím dobré. měj se
Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun
Hranate kvetniky tu nikde nemaji a ten 6 rez chcip protože kámoš mi volá: ,,ty řezy mám dát do hlíny i s tou kostkou?" rikam jo a on na to ze ,,no ja sem jednu z te kostky vytahl" :-D a potrhal korinky..vlhkost se snazime resit miskama s vodou a hadry nasakle, vlhkoměr nemáme ..jinak děkuju za vaše rady a kritiku zatím a taky že to někdo sleduje zítra hodím dalši photo ted už jdu chrápat