Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno kdyby čecháčci nepovažovali PRAHU za střed světa bylo by to fajn . . . . chci říct že moráváci se na to vyserou jen proto že je to pro ně až moc z ruky . . . . . třeba by neškodilo udelat ještě jeden pochod v Brně - myslim že by to mělo vetší účinnost ale to je asi nerealné protože čecháčci to nepochopí a budou furt tvrdit jak je lepší jeden MMM v Praze . . . (tag třebas až budete protestovat dalších 10 let bez úspěchu napadne vás že bude lepší udelat ty protesty ve více městech české rep.) . . . . . ps: nechci nijak obyvatele čech urazit, a nechci ani delat ramena že sem moravák ale je to hold tak že pulka lidí by ráda jela ale do prahy se nedá když tam jedete 3-4 hodiny
sky-triper: výmluvy žlutej bus ti tam dofrčí za dvě a půl hooďky a ještě dostaneš kafe,noviny a mainstream film ..a mimochodem-MMM se koná ve více městech. Myslím, že např, jeden maj v Plzni. No, zkrátka v Brně se asi nenašel nikdo, kdo by to zařídil, víš
A s tím čecháčkovstvím a moraváctvím si vyliž chodidla!!! na to fakt hrajou jen zarezlý trubky od Hodonína (hyperbole). Jo a konání MMM v Praze je prostě nejlogičtější!!! Za prvé: kde jinde bys chtěl demonstrovat za změnu zákonů, než v sídelním městě vlády?? + Praha je fakt relativní střed republiky, do Brna by ti asi nikdo ze Severních Čech nepřijel.
(A jestli se chceš hádat, tak vem v potaz, že já su ze čtvrtiny Brňák a do Prahy to taky mám min. 200km)
2sky-triper : Ty ses asi prastil do hlavy nee??? Jaky cechacstvi??? To spis ty jsi projevil moravacstvi, lenost, a nedostatek logickyho usudku woe.
MMM je ve vice mestech, vzdycky byla (minuly roky byla v Brne na Novejch sadech). Zalezi to ale na tom, jestli to nekdo zorganizuje. Jestli si myslish, ze na to mas, ozvi se mi na PM a pristi rok se do toho muzesh pustit. Predem ti ale rikam, ze je to prace pro 15 lidi na tri mesice, pokud se ma vsechno stihnout v pohode :-)))
Duvodem, proc si myslim, ze je lepsi to delat na jednom miste, je to, ze tam, kde sidli vlada a sejde se vic lidi, je ucinek vyssi. Podle me vsichni kdo chtej, tak prijedou. Bus z Brna stoji 180Kc a cesta trva 2,5 hodky, vlakem z Ostravy se jde dostat do Prahy za 140Kc (Inkarta, Eliska - viz www.cd.cz), stejne tak jako z kazdyho jinyho krajskyho mesta. Nejen ze to bude dobrej vylet, ale taky ulet :-D
Jak jsem psal na zacatku, "Kdo chce prijet, hleda zpusob, kdo nechce, hleda si duvod".
Minulej rok jel kamos do Prahy a na MMM se vykalil, pak zjistil, ze ma vybitej telefon a ze ozralymu ho nikdo nepujci, nedovolal se mi a nemel kde spat. Nakonec spali nekde u reky s flaskou vodky a pak mi volal z Brna a rikal, ze to byl nejhustsi vylet jeho zivota...
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
Asi se přijedu kouknout, sem hlavně zvědavej na počet lidí a na The Chancers, chtěl sem jet do Hradce na Majáles, ale Open Air je ve čtvrtek, což je pěkně na pytel datum, takže si to snad vynahradim v Práglu, zatim zdárec.