cix
Stálý Člen
|
Nazdar.
Tak se taky du pochlubit. Nemám foťák, takže fotky NEBUDOU!
Substrát: hlína z lesa (listnatosmíšenýho, barva černá, pH asi 6-7 - asi) Na začátku (po mokrý sterilizaci) mi ji kompletně kolonizovala sviňě plíseň. Tak jsem povrchově aplikoval H2O2 30% :P kytky zázračně přežily :P Pak se stejně začla zase rozrůstat, tak jsem aplikoval alespoň dolomitický vápenec, aby to měla těžší mrcha! Mno, pak po ní anividu anislechu. Za týden mi něco začlo běhat po substrátu. Takový mouchy, co zapomněli, že maj křídla - aplikovány žlutý lepky - zabralo to.
Hnojky: A+B B'cuzz (zdá se mi, že by kytky snesly trochu větší koncentraci, než je v návodu :P)
Světlo: Nurtelite 200W (prej) Vertical scrog - pletivo kolem lampy, vobčas proplíst a vobčas se pár velkých listů spálilo, páč rostly tam kam neměli.
- na začátku bylo PURPLE, ale rostlo to jaksi .... hm jaksi pomalu
- pak bylo RED a rostlo to rychle, ale do dálky :-P
- pak sem to přepnul na 12/12 a začlo to kvíst (ikdyž něco už kvetlo před tím, protože to bylo asi na 15/9, jelikož nemůžu zavírat dvířka úplně a venku se začlo stmívat, nemohlo být 18/6 - provar)
Větrání:
- ofuk kytek byl starej debilní mikrovětráček z nějaký grafiky z nějakýho pentia nebo co.. cca. 4W (možná přehánim)
- přítach: dolní škvírka mezi dvířkama
- odtach: horní škvírka mezi dvířkama
Osazenstvo:
5x noname & jedno nejm, ale to byl samec, takže "škub, škub"
začátek grouvu: cca. počátek července
konec grouvu: cca.: přesně dneska nebo zítra. Teď sem je prolil čistou vodou a vypnul světlo. Nevim jak dlouho to vydržim je v tom nechat. Asi nenechám a "škub, škub"
Jinak, dával jsem na test jednu malinkou paličku. Hodil sem ji mokrou do drtičky s černým džavansem, rozdrtil a vysypal na černý noviny a dal na sluníčko. Za půl hoďky to bylo suchý jak troud, tak jsem to rozdělil napůl, smotal a šel se projít.. Pravda dlouho před tím jsem nehulil, jen asi před 14 dni skaf :P
Mno, vejletil jsem tak cca. 2.5 hodiny, bloudil jsem a tak půlku věci, co jsem měl zařídit, jsem zapomněl Tudíž spokojenost
Výnos: hehe, cca: 8-10 větších paliček a tak 15-20 menších paliček
Poučení: SODÍK 200W, HYDRO, UFO, pH, EC !!
|
(-1||
UŽIJTE SI SVOBODU !!
oběF nultého století
╠═╬╩╦╩╝
╠═╬╦╝
|