Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OptieX: Rozhodne nenechaj tú paru prechádzať cez ten ventilátor! Mne takto odyšli tri vetráky na ofuk, čo som mal v boxe. A to len preto, že tam bola hmla a tá na tom vetráku kondenzovala. Jednalo sa o PC vetráky.
pokud to byly opravdu PC větráky, tak se ani tak nedivím, ty na to rozhodně nejsou stavěný, ten sunon je přístrojovej větrák a u toho se předplkládá daleko širší oblast použití, proto musí být odolnější. mě držej.
ale každopádně se shodnem, že to druhý řešení je lepší.
Mám zvlhčovačku! Na tip Cartmenna jsem si koupil SPS 808čku. Dostal jsem jí už v pondělí, ale píšu o tom až dneska.Jsem hrozně rigidní. Když člověk něco dostane, nebo se mu něco líbí, tak to řekne nejbližším. Já ne. Stydim se za sebe, musim bejt aktivnější)
Takže dál udělám další otvor do skříně pro vlhkost.
A budu střádat peníze na seeds. snad do konce týdne :-(
Když sem já rozbalil tu svoji, nefungovala - přišel sem do tý jejich prodejny a hned mi ji vyměnili kus za kus - velice solidní jednání, ten opravář říkal, že se to stává, že je vadná už od výroby, ale jinak reklamací moc nemají, za těch pár set je to zlatý...
jinak jak říkám už asi po sté - na semínka se vykašli - sežeň si klony budeš mít tu nejlepší dostupnou genetiku, bez samců a podstatně levněji, pro začátek bych to jel třeba jen va čtřech kytkách. Jednoduše v hlíně (60% substrát pro pelargonie, 30% substrát pro kaktusy a sukulenty, 10% perlit - všechno substráty agro) doporučuju sterilizovat v mikrovlnce. Na jednu kytku bych dal cca 2-4 litry hlíny.
Takže už jsem zkomplementoval peníze na seeds, takže doufejme zejtra je odešlu. Uvidím, jestli to do tý doby než přijdou, připravim...(teplota, možná díra pro Zvlhčovačku, utěsnění skříně....a ještě potřebuju koupit květináče, ehm)
A nedá si poradit a nedá si poradit... Vyser se na seeds, je to zdlouhavý a náročný, navíc to musíš mít celkem dlouho na růstu, než to přepneš, vychytávat z toho samce a nedejbože hermouše... Pokud zrovna nebydlíš na východním slovensku, mrkni do bazaru a do pár dní máš klonů plnou skříň. A vyjde tě to i levněji
Hmm, nee, k těm seeds je to jenom měsíc navíc. jak jako ty klony dostanu? poštou v obálce ..(haha)? nebo se s někým setkám? a proběhne výměna z ruky do ruky? Jde o to že mě záleží na různejch podivnejch věcech, který normálním lidem nepřijdou jako podstatný.
...? napíšeš pm ... dáte si někde sraz ... zajdete někam kde je klid ... on ti dá řízky ... ty mu peníze ... dá ti k ním nějaký info ... pokecáte a dete domů !!!
O week endu jsem se činil. Mám sklo, kterym zakryju výbojku a v hornabchu jsem koupil jakýsi substrát a květináč (a takovou tu věc, kterou se s k sobě spojujou dráty(foto)). A taky odešlu svou objednávku. objednám si ICE, od female seeds...
Takže včera jsem odeslal obálku. Teď už je to jasný. Přelom.Brzo to začne. Bylo by dobrý začít pěstovat okamžitě, jak mi přijdou seeds.Uvidíme, jakej bude na konci výsledek, protože jestli bude špatnej.....
Doufám, že nebude problém s dojitím peněz, protože jsem jaksi na podacím lístku nevyplnil jednu kolonku....Za jak dlouho jim to asi přijde :-/ ?
Pokud bych začal pěstovat v polovině března, výsledek tedy bude někdy v půlce června? Čas celej můj život hraje proti mně.
A možná rozjedu dceřinnej projekt, outdoor. Ten určitě není tak náročnej, jenom najít bezpečný místo. A kdyby se mi nepovedl indoor, bude to taková záchranná brzda.
Přišlo to!!! a deset semínek na outdoor!!(viz časová osa, další info pozděj.)
edit:Takže mám 4 feminizovaný semínka od femaleseeds na doporučení krychle. Chci co nejdřív začít, takže otázky:
Kolik toho mám dát do místa 85 krát 60 centimetrů?Někdo říkal, že nejde o počet rostlin, ale sílu výbojky, takže nevim.. byl bych rád, kdyby tam byly dvě....maximálně 4 to je jasný, když víc nemám..
Co je to filmovka?(v tom se maj naklíčit semínka)?
Normalne tam hod vsechny ctyri - kdyz tam das dve, tak ti to akorat dyl poroste, nez kytky vyplni cely prostor. A filmovka je plastova krabicka od filmu do fotaku, semena si dej klicit kam chces
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so