Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po převčerejší aplikaci actellic 50EC mužu říct že svilušky už pěkně umírají.Doufám že půjdou všechny.Actellic je látka která vstřebávána kořeny do celé kytky.Svilušky se otráví jídlem.Tyto látky pak kolují v rostlině několik měsíců,takže funguje i jako dlouhodobá prevence.Ochranná lhůta je tušim něco kolem měsíce.U matek ne moc podstatné.Bližší info:TADY
Za neocennitelné rady, děkuji našemu chemikovi Co?čkovi
EDIT: Svilušky sice zmizeli ale kytky začali krásně mutovat.No na svilušky tedy s něčím míň drastickým.Vyzkoušel jsem i OMITE 30W a do několika dnů nebyla ani památka po sviluchách na separovaných listech
EDIT2: Omite 30w je sice solidní přípravek,bohužel jsem přecenil jeho hubící schopnosti.Nakonec jsem zakročil s Talstarem.Ten zabral.
EDIT3: Už od několika lidí jsem dostal radu vyzkoušet SviluStop.Pořídím do zásoby.
CO?: skutečně??? nejsem si tím jist vím že je to svilušce hodně podobné ale to co jsem měl já bylo o proti svilušce děcká nemoc jestli ten v growershopu nebyl lama a tuším že nebyl protože bych byl potom i já tak to svilušky nebyly určitě a stím názvem nevím nevím
CO?:tak svím způsobem máme pravdu oba příspěvek 16 jsem četl ale není sviluška jako sviluška
no a ted k naší společné objednávce tak řízky mají krásné kořeny a na 2pokus jsem je krásně zakořenil takže do 14dnů hodím info o pohlavítady je foto řízků naštěstí jsem neměl svilušky nebo spidermites
takž já přicházím za špatnou zprávou obě dvě kytky jsou samci kdo bude chtít řízek samce pro šlechtení a křížení není problém v pozdější době jsem ochoten poskytnout trochu pylu takže zatím nic moc 230doláču a jen jeden model ale jak už několikrát když jsem dělal nějakou akci a nedopadla nejlép jsem ochten lidi z tímu podarovat řezi z mé zbírky nebo do 3měsícu budu mít nové modely co si cca za 3dny budu objědnávat jo a taky by mě zajímalo jak je na to don juan jinak příště jestli nějaké bude už nedopustím to že se semena budou ještě dělit ještě přidám foto těch dvou kluků
Sorry za OT, ale nemůžu si odpustit poznámku k té diskuzi o sviluškách a spider mites... Spider mite v angličtině znamená sviluška, takže teď je asi jasný, kdo měl pravdu!
S tím dělelením,pravda nebylo moc šikovné.Ze 7mi se chytlo 6 semen.2 budoucí matky zmutovali(občas se stane)hned v začátcích-zastavil se růst,listy se motali do prapodivných tvarů.Jednu mi pak sejmuly svilušky.Zbývají mi tedy pouze 3 exepláře bez zatím zjištěného pohlaví.Budu muset trochu pohnout,jak to tady pozoruju jsem dost pozadu
Je to tu Všechny matky jsou samci Všem akcionářům se omlouvám a pevně doufám,že Don Juan vypětuje alepoň jednu samici.
(řezy ze samců k dispozici už nebudou bo jsem je vztekem vyhodil,pro ty co se podíleli na sbírce se po svátších ozvu s nějakou alespoň kompenzující náhradou )