Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » hromadné objednávka ale max 6lidí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

hary: spidermites jsou svilušky

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Naposledy upravil Co? 11-11-2006 v 20:23 PM

Old Post 11-11-2006 v 11:47 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Po převčerejší aplikaci actellic 50EC mužu říct že svilušky už pěkně umírají.Doufám že půjdou všechny.Actellic je látka která vstřebávána kořeny do celé kytky.Svilušky se otráví jídlem.Tyto látky pak kolují v rostlině několik měsíců,takže funguje i jako dlouhodobá prevence.Ochranná lhůta je tušim něco kolem měsíce.U matek ne moc podstatné.Bližší info:TADY

Za neocennitelné rady, děkuji našemu chemikovi Co?čkovi

EDIT: Svilušky sice zmizeli ale kytky začali krásně mutovat.No na svilušky tedy s něčím míň drastickým.Vyzkoušel jsem i OMITE 30W a do několika dnů nebyla ani památka po sviluchách na separovaných listech

EDIT2: Omite 30w je sice solidní přípravek,bohužel jsem přecenil jeho hubící schopnosti.Nakonec jsem zakročil s Talstarem.Ten zabral.

EDIT3: Už od několika lidí jsem dostal radu vyzkoušet SviluStop.Pořídím do zásoby.

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Naposledy upravil Hodinář 20-12-2006 v 18:26 PM

Old Post 11-11-2006 v 12:08 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

CO?: skutečně??? nejsem si tím jist vím že je to svilušce hodně podobné ale to co jsem měl já bylo o proti svilušce děcká nemoc jestli ten v growershopu nebyl lama a tuším že nebyl protože bych byl potom i já tak to svilušky nebyly určitě a stím názvem nevím nevím

Naposledy upravil hary 11-11-2006 v 20:25 PM

Old Post 11-11-2006 v 20:11 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

harry: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18891
prispevek c.16 .....no je to takový nejasný, ale furt jde o pavoučka co si motá pavučinku...

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 11-11-2006 v 20:38 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

CO?:tak svím způsobem máme pravdu oba příspěvek 16 jsem četl ale není sviluška jako sviluška

no a ted k naší společné objednávce tak řízky mají krásné kořeny a na 2pokus jsem je krásně zakořenil takže do 14dnů hodím info o pohlavítady je foto řízků naštěstí jsem neměl svilušky nebo spidermites

Old Post 12-11-2006 v 18:00 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Zdravím.

Kdo bude mít zájem o nezakořeněné Kill Bill, tak do jedno měsíce budou.Bohužel nemám místo na zakořenění, jelikož se objevila potřaba změn.. Only PM.

Jinak vybral jsem hezčí kytku, která se od začátku projevovala dosti vitálně a zdravě, druhá šla do kopru (to byla ta zmutovaná).

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 22-11-2006 v 14:59 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

takž já přicházím za špatnou zprávou obě dvě kytky jsou samci kdo bude chtít řízek samce pro šlechtení a křížení není problém v pozdější době jsem ochoten poskytnout trochu pylu takže zatím nic moc 230doláču a jen jeden model ale jak už několikrát když jsem dělal nějakou akci a nedopadla nejlép jsem ochten lidi z tímu podarovat řezi z mé zbírky nebo do 3měsícu budu mít nové modely co si cca za 3dny budu objědnávat jo a taky by mě zajímalo jak je na to don juan jinak příště jestli nějaké bude už nedopustím to že se semena budou ještě dělit ještě přidám foto těch dvou kluků

Naposledy upravil hary 30-11-2006 v 20:39 PM

Old Post 25-11-2006 v 17:28 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

tady jsou ty kluci

Old Post 26-11-2006 v 11:29 AM
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Sorry za OT, ale nemůžu si odpustit poznámku k té diskuzi o sviluškách a spider mites... Spider mite v angličtině znamená sviluška, takže teď je asi jasný, kdo měl pravdu!

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 26-11-2006 v 11:57 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hodinář

Příspěvek č. 58

S tím dělelením,pravda nebylo moc šikovné.Ze 7mi se chytlo 6 semen.2 budoucí matky zmutovali(občas se stane)hned v začátcích-zastavil se růst,listy se motali do prapodivných tvarů.Jednu mi pak sejmuly svilušky.Zbývají mi tedy pouze 3 exepláře bez zatím zjištěného pohlaví.Budu muset trochu pohnout,jak to tady pozoruju jsem dost pozadu

Naposledy upravil Hodinář 27-11-2006 v 22:21 PM

Old Post 26-11-2006 v 12:58 PM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

tak lidi budu ty samce likvidovat tak jestli někdo chcete řízek tak honem jinak pyl bude ale vážně jen trochu

Old Post 30-11-2006 v 20:41 PM
Hodinář

Zase jedna špatná zpráva Příspěvek č. 60

Je to tu Všechny matky jsou samci Všem akcionářům se omlouvám a pevně doufám,že Don Juan vypětuje alepoň jednu samici.

(řezy ze samců k dispozici už nebudou bo jsem je vztekem vyhodil,pro ty co se podíleli na sbírce se po svátších ozvu s nějakou alespoň kompenzující náhradou )

Mějte se

Naposledy upravil Hodinář 25-02-2007 v 12:51 PM

Old Post 18-12-2006 v 21:15 PM
Sciurus
Stálý Člen

Karma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% PěstitelskáKarma uživatele Sciurus - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Hmm, tož pozitivní zpráva

Budoucnost patří HLÍNĚ a SLUNCI

Old Post 18-12-2006 v 21:20 PM
Sciurus je offline   Profil uživatele Sciurus   Find more posts by Sciurus   Foto galerie člena Sciurus   Click here to Send Sciurus a Private Message   Add Sciurus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

don juan

Old Post 20-12-2006 v 16:46 PM
don juan
Stálý Člen

Karma uživatele don juan - 93% PěstitelskáKarma uživatele don juan - 93% PěstitelskáKarma uživatele don juan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

???

Oh Holy Shit 2x400Watt + 30 Clones

M+++ 70W 5 clones-->NICE GROW
M+++2 250W 5 clones-->NICE GROW two two
M+++2 400W 6 clones-->NICE GROW TWO

Old Post 20-12-2006 v 20:09 PM
don juan je offline   Profil uživatele don juan   Find more posts by don juan   Foto galerie člena don juan   Click here to Send don juan a Private Message   Add don juan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

myslel jsem že jsi mrtev done vždyt si tady ohledně semen nenapsal ani slovo jinak i tak

Old Post 20-12-2006 v 21:45 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-02-2017 - Hromadna objednavka a selekce?TOP odrudy... - 86 odpovědí
13-08-2014 - Hromadná objednávka - 4 odpovědí
05-08-2009 - hromadna objednavka - 84 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás