Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pic hale nevim jestli si na to zapomel nebo nás chces oblbnout a vyhrat toho košta , ale na 2. strane si už jednou typoval neco kolem 120g takže si vyber co chces a edituj si přispevek ale jeden rozhodne smaz jinak to nebude platit!!! peace!
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
zdravíme (už) z Marsu...
=====================
váha za mokra...celkem....350g
velká kytka (bez elektřiny).............100g
velká elektro kytka (elektro)...........110g vizualně ale menší
malá kytky (bez elektřiny)...............70g
malá elektrokytiz.............................40g
a za sucha celkem........... 164,9g
velká kytka bez elektřiny.............54,3g
velká elektrokytka........................64,5g
malá kytka bez elektřiny...............28,1g
malá kytka s elektřinou ................18,0g
klacky.............................................28,2g
čistá váha celkem 136g....
váhy pod 100 (kde byl i můj tip) nějak podcenili sílu genetiky G13
Výsledková listina:
1. Hodinář - tipoval 350g (+/- 0,01g) ....vyšlo mu to - sice mokrý ale GOODTIPAR
2. Anonymer - hele woe....jinak pozor nesportovní chování (tipujeme jen jednou ne 2-3x!)....ale tvůj odhad byl nepřesnější
3. Co? - vyhráz zbytek.....doufám že nebude línej a dojde dneska koupit perlit
Můžeš mi konkřétně popsat tu elektroléčbu.... Moc mě to zajímá.... Máš vyskoušený kolik snesou nejvíc proudu aby je to nezabilo? pouštíš jim střídavej nebo stejnosměrnej??? nebo nějaký namodulovaný impulzy(trojúhelník, pila, obdelník...) napiš mi to dík moc....
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE