Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno hele pravda je ja ze jsem to nezkousel a zadny brebery nemam.Jen jsem to sem dal a nekdo to muze proste zkusit.Ja to zkusim urcite pokavad bude treba.Myslim ze nekomu by to pomoct mohlo.Je to jen myslenka mozna dobra,mozna spatna to nevim ale nikde jsem to jeste nevidel.Proste za vyzkouseni by to snad i stalo.Az to nekdo zkusi jsem sam zvedavej.Treba feminizaci acylpyrinem taky nikdo neveril a kouknete se do toho threadu..
No já bych řekl že nejlepší likvidátor je slunéčko sedmitečné čili beruška vona mřška žije stejně s kvíťou a ty si je můžeš dát po sklizni do skleničky a s novejma šniclema šup do skříňky.Těžo říct jak se chovají při kontinualu (nemam odzkoušeno) ale řekl bych že to bude to samé.Tak šup na louky lesy, pole ,stráně síťku a krabičku od sirek a dejte vzniknout novým indorovým generacím berušek Jo podle mě mi tam vzniknul nějakej novej druh (nebo sem jim to spíš nadiktoval) páč žrali jak třásněnky tak sviluše a mam pocit že se vrhnou i na molice a jiné" měkké" škůdce.No a za to karmu ne e páč to vymyslela příroda dik pic lip
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Zdravim všechny milovníky zelených rostlinek. Mam problem se škůdci,nebo jsou to spíš nějaky mini červíci.Prožírají mi listy u mého krasného statného Šamana.Zanechávaji na listech takové bílé jakoby stopy nebo brázdy.Co s tím?Už jsem tu nějaké zmínky o tomto problému našel ale je jich moc málo. Prosím pomoc.
zkus na to biooil prodávaj to v každym baumaxu, obi, bauhaus a snad ti to pomůže a něco jako prevenci si můžeš pořídit speciál lesk na listy s hnojivovými účinky je to 200ml a je to v zelený nádobě a obsahuje to jantar a stojí to 50kč já to používám už dlouho a sem s tim spokojenej a rostliny vypadaj i líp
Ganjore, tenhle samej problém sem měl taky, naprosto 100%ně mi pomohl pesticid jménem Sumithion super!!!Tahle věcička stojí cca 80Kč ale po 14ti dnech sem byl naprosto bez problémů!!!
Hodně štestí s tĚma potvorama!!
No řek bych, že na květ je ještě trošku brzy, ale jestli ty kytky nabíraj na dva metry, tak už bych to nechal, z toho už bude pohodový hulení
Akorát to ti jako kvetou už samice i samci nebo jak?
Na začátku threadu píšeš, že jich máš spoustu pohromadě v záhonu, to by mohlo bejt tim - asi si navzájem dost stíní
No hlavně nezapomeň všechny klučíky zavčasu zničit
a proč pozor na insekticidy? no já kytky nikdy ničim takovým nestříkal, ale asi by bylo dobrý (pokuď to něčim postřikuješ), zjistit si za jak dlouho ty látky přestanou bej nebezpečný.... (takový čerstvě postříkaný paličky, mňam mňam )
Nebo nevim, co pan goldie myslel
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Samci uz sou v cudu, a holky uz skoro vsechny kvetousvetla maj dost z obou stran Postrikala sem je Suthinionem super, jed vyprcha za 21 dni a pak este chci zkusit bio-ol..Tecky sou tam porad a na nekterejch spodnich listech se udelali jakoby zevnitr hnedozluty flicky po obvodu listu..ale jinak vypadaj good..tak nevim..
Původní příspěvek od MF23 ...Tecky sou tam porad a na nekterejch spodnich listech se udelali jakoby zevnitr hnedozluty flicky po obvodu listu..ale jinak vypadaj good..tak nevim..
to že tam ty tečky sou pořád by odpovídalo tomu co píšou:
citace:
...Tyto látky bohužel zabíjí jen dospělé jedince a tak pravděpodobně budete muset postřik opakovat co čtyři dny po dobu 2 týdnů, aby jste měli jistotu, že jste zabili všechny dospělé jedince, než začnou klást opět vajíčka. Dělejte vše pečlivě, protože jediný vajíčka kladoucí SPIDER MATES (Tetranychidae) stačí, aby se populace během krátké doby obnovila. A i přes vaši chemickou ofenzívu je skoro jisté, že jeden nebo dva jedinci přežijí....
no hlavní je, jestli to fakt sou tyhleti spideři... to že se tam začínaj dělat flíčky by zase odpovídalo tomu, že zrovna v těch místech si jeden sráč pochutnával na enzymech z listů.... ale ono se to za chvíli rozšíří po celým listu
foto by fakt hodně pomohlo
MiniGrow - řek bych to samý, přečti si to tu a posuď sám
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."