Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
někde v prostředku tohoto threadu sinuhet psal, že většina konopí je diploidní, já jsem však někde slyšel, že většina konopí je tetraploidní, ostatně u většiny normálních zeměedělských rostlin jsou tetraploidi považování za nejvýhodnější pro pěstování. nevíte teda někdo, jak je to s tím počtem chromozomových sad u většiny konopí?
ja som mal tiez takuto rastlinku pod 20w usporkou, vyrastla mi 45cm, bol to hermac, tu je foto (viac som nemohol fotit - fotak odysiel do vecnych lovist)
a drobnost - co sa tyka listov - boli 3, 4, 5, 6, 7 cipe, totalny hybryd . .
No nevim jestli je to mutace, ale videl jsem to poprve. Vykličilo mi seminko s naprosto čirym, pruhlednym klickem, proste se pres nej muzu divat. Je to mutace, nebo to je u nekterych druhu normalni? Kdyz tak se muzu pokusit o foto
ja mam mutanta ktory ma na druhom poschodi 4 listky a na dalsich ma tri... zistil som to az teraz ako som to zastrihaval... niekto tu povedal ze po zastrihnuti to bude rast normalne... hovadina na dalsej burine som zastrihol a ako zacaly rast vyhonky tak jeden mal tiez tri... fotazz poslem zajtra...
V kazdom pripade dostavame len tolko, kolko davame.
Honoré de Balzac
mutant ktoremu tak rastu iba po zastrihnuti
mutant s troma a styrmy(tie styry nejsu dobre vidiet dodam lepsie foto), heh a som happy pretoze to je samica
V kazdom pripade dostavame len tolko, kolko davame.
Honoré de Balzac
Vyrostla mi krásná kytiz Orange Bud, pěkně stavěná holka, ale má polovinu čepelí na vrchních dvou listech docela žlutou. Zastínění nebyla, a roste to s ní s postupem času. Vypadá to na genetickou vadu, má někdo podobné zkušenosti? Dědí se tahle vlastnost, bude další generace taky šmrncnutá a takhle "okrasná"?
ja som mal od greenhouse seeds big bud alebo super bud take nieco a 3z 5boli mutanti s 3klicnymi listami.
NADHERNY VYNOS teraz mam big bang a dalsie 4odrody ale uz som nenatrafil nikde na 3klicne listy.
zaujimalo by ma kedy pani genetici konecne dokazu robit seeds s 3klicnymi listami ked uz dokazali autoflowering tak isto aj toto pride.ze?_
Původní příspěvek od cAseFaN fotky sice oneskorene ale vuala
mutant ktoremu tak rastu iba po zastrihnuti
mutant s troma a styrmy(tie styry nejsu dobre vidiet dodam lepsie foto), heh a som happy pretoze to je samica
Zastřihnutí = stres..,že kytka po střihnutí nahodí čtyř nebo trojčepele je vcelku běžná věc,po cca 2 patrech se pak vrátí zase k pětkám..
to escobar : dej jí ještě jedno-dvě patra a měla by nahodit normálně pětičepele..
letos do skleníku jsem sadil gnomo,northern light,pakystan ryder a thunder blood merry a u pakystanu a merry má většina listů jen jeden či dva lístky no vypadá to jak plané konopí ,jsem zvědav co s toho bude i když kvetou velmi slušně.