Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nesmysl, neznalost zákona neomlouvá a nikdy omlouvat nebude.
Zlé zkušenosti jsou občas třeba, pokud to člověk myslí vážně, chce to trochu pokory a myslet dopředu, to riziko tam je vždy, to je prostě holý fakt.
Myslim ze je velky rozdil mezi tim prodat nekomu malou kyticku travy. Nebo nekomu znicit zivot nebo zdravi. Ano zakon je zakon. Ale nektere zakony jsou padle na hlavu. A neni pruser jako pruser tot muj nazor.
Některé zákony jsou a budou shit stále, budou trestány a nadávat budem a blabla
Já jsem se tím přestal živit, je to nuda.
Na druhou stranu věc, která mě dokáže nasrat jsou nemocní lidé - Nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Následná "nepřiměřená šikana" už tak nemocných lidí, bullshit.
Jak je vůbec možné že se mu nakvartýrovali takhle z ulice až na zahradu bez povolení ? Chudák děda je tam asi pustil i když vůbec nemusel, každopádně další velký zásah proti narkomafii 😀 Chudák starý pán, trapný
Kolik si reálně myslíte že mu hrozí? Je tam i zmínka o propadnutí majetku jako trest.
Každopádně můj názor je že je to spíše k smíchu takovej zátah.
Nikde jsem dlouho neviděl že by sebrali rakosniky který tu jedou v halách jen samý chudáky který mají pár kytek za domkem nebo ve stanu.
No asi bonz a dobře načasovaná prohlídka - po sklizni outu. Našli 9kg sušiny z venku, to asi vážili i s těma stonkama... No, jeden můj známý byl za podobnou věc 3/4 roku v base, pak ho pustili na podmínku. Ale to je tak 10 let zpátky. Dneska je to jinak. Hodně taky záleží, jestli měl čistý rejstřík, chodil do práce atd. Každopádně jak píšeš, toxitýmy se plácaji po ramenou, jací jsou borci a přitom je tahle jejich práce spíše k smíchu a ke společenskému zavržení. Tohle fakt může dělat jenom debil.
Trest padne až po rozboru skanku+kolik z toho jde aplikovat dávek injekční jehlou do oční bulvy.
Jak říká pan Moltres, rejstřík je číslo jedna, pak to ostatní..
Těžko říct, třebas je to známej okjesní recidivista a to možná bude aj bručínos af
Tipuju to na klasiku, podmínka + propadnutí té dábelské skříně.
Nejlepší jsou ty jejich propočty na kolik si kdo přišel.
Dle nich je G. banda solid milionářů.
(95% členů G., vyjma 5% menšiny exotů ze síně zmaru ofc)
PS: bacha na sousedy, z 80% to vše začíná a končí zde, to je celá věda!
Jak je vůbec možné že se mu nakvartýrovali takhle z ulice až na zahradu bez povolení ? Chudák děda je tam asi pustil i když vůbec nemusel, každopádně další velký zásah proti narkomafii 😀 Chudák starý pán, trapný
Sorry, nevšiml jsem si.
Myslim, že na vstup do objektu/na pozemek není vždycky nutný soudní povolení. Stačí důvodné podezření. Ten důvod musej asi pak docela dost dokládat aby neměli průser. Třeba v zákoně o zbraních je část o tom, že pokud neodevzdáš zbraně do tuším 15ti dnů od výzvy, tak ti můžou klidně prošacovat byt, pokud je důvodné podezření, že tam ty zbraně máš. To samý když třeba budeš týrat manželku a přijedou flojdi na udání sousedů, tak se taky nebudou zabejvat nějakým soudním povolením. Jsou prostě nějaký akutní případy, kdy můžou jednat okamžitě. Samozřejmě to pak musej nějak zdůvodnit.
Tady jim stačil ten odér. Docela bych chtěl slyšet jak by dokazovali důvodné podezření, kdyby tam borec měl jen nějaký osvěžovač vzduchu s vůní konopí a pak to vyvětral a tvrdil, že tam nic takovýho neměl.