Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz nam to zase zacina...letos jsem se rozhodl ze zkusim i nakou originalni outovou genetiku... dneska pujdou asi do hliny tyhle prckove krome tech 3 automatu ty pudou do hliny po jednom a prvni az nekdy v kvetnu... tak za 14 dnu jeste zajedu pro naky rezy a dalsi sezona muze zacit... jsem na to letos zvedavej hlavne na ty originali a automaty...na balkone pojedu Asi 2x Purple1, 1x Pamir Gold, 1x ten automat a vzdy kdyz ho pokosim dam hned dalsi ...ostatni osazenstvo pujde ven....
tak po dlouhe dobe jsem zjistil ze uz me sem dou konecne vkladat fotky tak sem neco hodim ze vcerejsiho sklizeni... pod kosu sel 3x Purple1 a pulka Pamir Golda spotky nechame jeste poradne dojet... Ten P1 me docela potesil 3 kytky ale kazda trosku jinak zbarvena.. Na fotce jsou uz ale videt jen dva jeden sel pod kosu den pred tim kdyz sme se sli podivat jestli uz je to zrale... Jinak tam jsou jeste 2 rezy Sage a Cheese ale ty maj jeste tak 3 tydny mozna i mesic cas..