Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vim kdy jsem si ten nick vymyslel, ale nevim proc mi prislo na mysl zrovna tohle. Bylo to ve 12 kdyz jsem si zakladal profil v 3D galerii abych tam hodil my dilka, tehdy sem s 3D zacinal.
A nejak me proste napadlo DarkLight, jako malej spunt, bez hlubsi souvislosti. A hlavne to byla rychlovka behem minutky dvou, vubec jsem to hloubeji nepromyslel, nedelal varianty.. Ted si koumu nad kdecim, mam strasne resky s osobnim logem kam se to DL zapracovava spatne.
Proto me ted me malinko stve, ze jsem si nevymyslel neco originalnejsiho a propracovanejsiho, avsak zavedenej nick uz menit nechci.
Ale zase postupem doby jsem ho i zacal mit rad
DarkLight (tmave-svetly, nikoliv tmave svetlo)
- uz z nazvu je to jasnej kontrast, stejne jako moje osobnost, na kterou tedy nick perfektne sedi
- do meho vkusu s hadrama se to vejde zrovna tak, (cerna a bila)
- jde to zkratit, kamosi mi rikaji jen Darku, coz neni trapny a nezni to spatne
To bylo porad: ty ses takovej mastak, jak to muzes mit takhle. Ty vole, to jenom mastak jako ty muze zbastlit neco takovyhleho. Mastenko... vy dve zhuleny mastenky... mastaku kde kurva ses...
Proste se to nejak chytlo.
Jinak tohle uz je muj treti Nick na groweru. Pokazdy dostanu nejakou schyzu a reknu si ze seru na huleni, vyhodim skrin, smaznu se z groweru. Uz bych si to mel dat v hlave dohromady.
No, to jsem se takhle jednou s bratrancem vraceli z lyžováni na chatě pěšky, a nějak mě něčim pěkne naštval, a tak sem ho značně vyhulenej šoupnul do takovy horský říčky, vody tam bylo malo, tak se mu nic nestalo ale za zbyvajici pul kilacek domu jeste znacne domrznul od te doby jsem byl Chladil, a později i to přejmenoval na freezer, vis znama postavicka z batmana, a pote moje nova degenerace puvoni prezdivky chladil - Mr ! Freeze
tak ja to mam celkem jasny. Jmenuju se Jakub (Kuba) a od toho bylo jen kousek ke Cube. No a protoze při zakladani mailu bylo cube uz obsazeny, tak jsem to vylepsil na c.u.b.e Postupne jsem si na tech kostkach zacal ujizdet, kostku mam jako wallpaper, tapetu na mobilu, atd.
Existuje pouze jeden opravdu závažný filozofický problém: to je sebevražda. Rozhodnout se, zda život stojí nebo nestojí za to, abychom ho žili, znamená odpovědět základní filozofickou otázku. Všechno ostatní, zda je svět trojrozměrný, zda duch má devět nebo dvanáct kategorií, je až druhotné. Albert Camus
Na základce když jsem se nudil jsem si vymýšlel nějakou přezdívku a najednou mi do ksichtu spadl z tabule MEN.
Tak jsem ho nakreslil do takových kostek snad si to představíte( prostě obdélník dole dve čarky nahoře jedna a je to M a takto ze všemi).
A nakreslil jsem to černou fixou přes celou lavici. No a od té doby jsem MEN. A aby to nebylo tak samotné tak k tomu přibyl Mr.MEN.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Můj nick? asi tak, mel sem rad vždy padlí anděly, byli pro me nečim mezi dobrým a zlím, a mě se strašně líbilo Ezechyel, ale jelikož mam rad originali tak sem si říkal že to poupravím na Azachyel. Jak v počítačovích hrach, tak tu, tak na chatu na icq, mam pořad stejnej nick a to: Azachyel skraceně Aza a tak mi říkaji i normálně v životě asi tak
Nick som vymyšlal pri registrácií tu na growery. Nechcel som použiť nick ktorý už používam roky, pretože ma pod nim pozná mnoho všeliakých ľudí. No a v tej dobe som fičal na beatnikoch, tak som sa inšpiroval Allen Irwin Ginsbergom.
Můj nick není moje přezdívka.Já prostě mám rád fialové a pururové odrůdy např:blueberry,Purple 1,Shaman,Durban poison,Passion 1 atd...Hrozně moc my chutnatnají a protože jméno filka tu již je tak mám jméno Purple.A navíc mám rád rock takže vlastně i Deep purple!!!
Nik jo? No když naší mašťácký skupince bylo tak asi 16, 17, tak jsme hrozně rádi používali slovo čas. Z nudy jsme vymejšleli jaký všechny slova maj v sobě čas a jelikož čáslav se dala napsat jako časlove, tak se mi to zalíbilo- láska k času... Už jsem se tady setkal s nepochopenim- někdo si mylsel, že to znamená čas peněz (love). Mě to nikdy nenapadlo, tak než jsme se dopracovali k vysvětlení, tak to bylo docela legrační!
Jinak moje přezdívka to opravdu není, mně říkají Květinka a to většinou jen slečny!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Původní příspěvek od Časlove Nik jo? No když naší mašťácký skupince bylo tak asi 16, 17, tak jsme hrozně rádi používali slovo čas. Z nudy jsme vymejšleli jaký všechny slova maj v sobě čas a jelikož čáslav se dala napsat jako časlove, tak se mi to zalíbilo- láska k času... Už jsem se tady setkal s nepochopenim- někdo si mylsel, že to znamená čas peněz (love). Mě to nikdy nenapadlo, tak než jsme se dopracovali k vysvětlení, tak to bylo docela legrační!
Jinak moje přezdívka to opravdu není, mně říkají Květinka a to většinou jen slečny!
Tak zrovna tohle mně zrovna vubec nenapadlo:-O a to jsem o tom přemejšlel docela často prootže mně furt nic nenapadalo...