Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja som zistil, ze vzdy len zerem a zerem a potom mam brucho jak vzduchova lopta, ci balon, ale terz myslim ten lietaci....no to je jedno. A zerem velmi slane veci, co mi vystipe hubu jak srnke kamenna sol. Teraz zerem kulashsuppe mnam! A ked chcete vediet, dam si aj caj s bebe keksami a budem jak ta zenska z reklami, co vyzehlila, vysrala sa, upratala, nakupila, uvarila a nikdy sa nevyvila jak enerdzajzer.
Haha vidim ze je to vsude stejne, nehorazna zravka kdy se zkombinuje nezkombinovatelne a hlavne velmi oblibene jezeni v posteli:-) no muj asi zatim nejzajimavejsi kulinarsky experiment ktery mel slouzit k ukojeni zravky vznikl tak,ze jsem mela strsnou chut na pizzu. V lednicce jsem nasla nejaky syr salam kecup ale nemeli jsme zadne pecivo, jen zemlovku, no tak co jsem neudelala, na zemlovku jsem si dala syr salam kecup, dala to do mikrovlnky sehrat a jedla to jako pizzu. V tu chvili mi to strasne chutnalo, ale ted nevim jestli bych si jeste dala:-)
JJ taky sem rád, že na tom nejsem sám tak blbě. Kombinoval sem taky včechno co se dalo..... Třeba čokoláda s paštikou (rohlík ani chleba široko daleko nebyl ) Nebo bramborové knedlíky s marmeládou je pravda že sem toho nikdy nelitoval
Zhulenej nesmím začít s jezením!!! Pokud nezačnu, tak se ta chuť dá nějak ukočírovat a po chvilce přejde. S mou váhou to musim mírnit (95kg, 170cm), pokud nevydržim a chytne mě to, tak nejlépe baštim zeleninu a ovoce.
Myslim že chyba se stala na počátku, všem co hulí je snad jasný že při extrémní žravý zhulenec udělá všechno proto aby jí zahnal...proto se tohle téma mělo jmenovat spíš "co NEJSTE schopni sníst když po hulení dostanete hlad"...
Osobně se přejídam jen když dalších 12 hodin nemusim nic dělat...protože zpravidla po vydatný žranici přichází o to vydatnější útlum/spánek, ale jak jsem si zjistil je spůsobenej tim že se člověku prkrvuje trávicí ústrojí a tim pádem odkrvuje mozek=únava...takže chvilka stoje na hlavě po každém jídle vás zaručeně probere,,,
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
mno ackoliv jidla u strycka macka v siti mcd nejsou to co bych vyledaval tak nedavno (kdyz jsem v mrazu vyuzival vyhrate prodejny mcd pri cekani na nocni bus ) jsem objevil naprostou extazi chuti-hranolky s mcd tocenou zmrzlinou... (zmrzlina nabirana hranolky) od ty doby neznam chutnejsi jidlo po par brkach dyz mate hlad ) muzu jenom doporucit..
Ani jsem se klasicky nevyjadril k tematu a splodil obvykle OT..Takze ja jsem schopnej po zravym modelu sezrat treba syrovy kolinka (nevareny).Rad konzumuju vlnky s rajcetem a takovy podobne neslucitelny veci.Hlavne mix sladky/slany
DOPORUČENÍ pro všechny nenažraný
Včera jsme se(snad po půl roce) dostaly do většího města. V Liberci v babylonu -v tom centru komerce maj výbornou věc.
Zaplatíte 150 a můžete 3 hodiny jíst/žrát/chálovat kolik chcete a čeho chcete. A výběr maj dobrej!
Když to je pár krát do roka tak se do toho ty prachy vrazit daj.
Ps. bylo tam dost cizinců, ale češi se podle obsahu talířů poznaj. Místo knedliků k hovězímu guláši jsou dobrý holandský řízky. atd...
Dannn: pukance?...to si asi myslel pukavce=zkažený vejce?...zřejmě si to myslel jako fór protože tohle v mym osobnim žebříčku nechutnosti drží stabilně přední příčky!...už od doby kdy jen pouhý přičuchnutí dokázalo zapříčinit bleskový vyprázdnění mýho žaludku...nerad bych tu rozjížděl OT "co je nechutnější ale kámo to nedáš!
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...