Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »
Autor
Téma 
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

Ja som zistil, ze vzdy len zerem a zerem a potom mam brucho jak vzduchova lopta, ci balon, ale terz myslim ten lietaci....no to je jedno. A zerem velmi slane veci, co mi vystipe hubu jak srnke kamenna sol. Teraz zerem kulashsuppe mnam! A ked chcete vediet, dam si aj caj s bebe keksami a budem jak ta zenska z reklami, co vyzehlila, vysrala sa, upratala, nakupila, uvarila a nikdy sa nevyvila jak enerdzajzer.

Old Post 17-02-2006 v 20:10 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
charras
Nový Člen

Karma uživatele charras - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 498

Haha vidim ze je to vsude stejne, nehorazna zravka kdy se zkombinuje nezkombinovatelne a hlavne velmi oblibene jezeni v posteli:-) no muj asi zatim nejzajimavejsi kulinarsky experiment ktery mel slouzit k ukojeni zravky vznikl tak,ze jsem mela strsnou chut na pizzu. V lednicce jsem nasla nejaky syr salam kecup ale nemeli jsme zadne pecivo, jen zemlovku, no tak co jsem neudelala, na zemlovku jsem si dala syr salam kecup, dala to do mikrovlnky sehrat a jedla to jako pizzu. V tu chvili mi to strasne chutnalo, ale ted nevim jestli bych si jeste dala:-)

Old Post 22-02-2006 v 19:13 PM
charras je offline   Profil uživatele charras   Find more posts by charras   Foto galerie člena charras     Add charras to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 499

JJ taky sem rád, že na tom nejsem sám tak blbě. Kombinoval sem taky včechno co se dalo..... Třeba čokoláda s paštikou (rohlík ani chleba široko daleko nebyl ) Nebo bramborové knedlíky s marmeládou je pravda že sem toho nikdy nelitoval

Old Post 23-02-2006 v 12:10 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 500

jj kdyz je clovek zhulenej tak sni fakt fsechno mne to jidlo pak chutna treba dvojnasobne a porad chaluju

Old Post 24-02-2006 v 08:09 AM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brnk
Stálý Člen

Karma uživatele Brnk - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 501

Zhulenej nesmím začít s jezením!!! Pokud nezačnu, tak se ta chuť dá nějak ukočírovat a po chvilce přejde. S mou váhou to musim mírnit (95kg, 170cm), pokud nevydržim a chytne mě to, tak nejlépe baštim zeleninu a ovoce.

Old Post 24-02-2006 v 13:38 PM
Brnk je offline   Profil uživatele Brnk   Find more posts by Brnk   Foto galerie člena Brnk   Click here to Send Brnk a Private Message   Add Brnk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

joo žrafka:) Příspěvek č. 502

taky spapám kde co a hlavně je toho vždycky staršný množství.....no a potom toho lituju protože sem strašně přecpaná a je mi blbě .......

Old Post 24-02-2006 v 14:30 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 503

Ne po kazdym modelu je zravost stejna.Doporucuju vyzkouset.Stejny je to s unavou.Jsou modely po kterejch moc chut na jidlo neni.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 24-02-2006 v 15:21 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 504

Myslim že chyba se stala na počátku, všem co hulí je snad jasný že při extrémní žravý zhulenec udělá všechno proto aby jí zahnal...proto se tohle téma mělo jmenovat spíš "co NEJSTE schopni sníst když po hulení dostanete hlad"...

Osobně se přejídam jen když dalších 12 hodin nemusim nic dělat...protože zpravidla po vydatný žranici přichází o to vydatnější útlum/spánek, ale jak jsem si zjistil je spůsobenej tim že se člověku prkrvuje trávicí ústrojí a tim pádem odkrvuje mozek=únava...takže chvilka stoje na hlavě po každém jídle vás zaručeně probere,,,

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 26-02-2006 v 12:32 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 505

mno ackoliv jidla u strycka macka v siti mcd nejsou to co bych vyledaval tak nedavno (kdyz jsem v mrazu vyuzival vyhrate prodejny mcd pri cekani na nocni bus ) jsem objevil naprostou extazi chuti-hranolky s mcd tocenou zmrzlinou... (zmrzlina nabirana hranolky) od ty doby neznam chutnejsi jidlo po par brkach dyz mate hlad ) muzu jenom doporucit..

Old Post 26-02-2006 v 16:17 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 506

Ani jsem se klasicky nevyjadril k tematu a splodil obvykle OT..Takze ja jsem schopnej po zravym modelu sezrat treba syrovy kolinka (nevareny).Rad konzumuju vlnky s rajcetem a takovy podobne neslucitelny veci.Hlavne mix sladky/slany

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 26-02-2006 v 16:21 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 507

DOPORUČENÍ pro všechny nenažraný
Včera jsme se(snad po půl roce) dostaly do většího města. V Liberci v babylonu -v tom centru komerce maj výbornou věc.

Zaplatíte 150 a můžete 3 hodiny jíst/žrát/chálovat kolik chcete a čeho chcete. A výběr maj dobrej!
Když to je pár krát do roka tak se do toho ty prachy vrazit daj.

Ps. bylo tam dost cizinců, ale češi se podle obsahu talířů poznaj. Místo knedliků k hovězímu guláši jsou dobrý holandský řízky. atd...

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Naposledy upravil Erixon 26-02-2006 v 17:23 PM

Old Post 26-02-2006 v 16:42 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100Thermal
Stálý Člen

Karma uživatele 100Thermal - 49% PěstitelskáKarma uživatele 100Thermal - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 508

Co všechno? Ty vole úplně všechno, ale naprosto všechno co mě příjde pod ruku, resp. pod hubu, i kdyby to měly být vanilkový hovna tak to zežeru

Old Post 26-02-2006 v 16:49 PM
100Thermal je offline   Profil uživatele 100Thermal   Find more posts by 100Thermal   Foto galerie člena 100Thermal   Click here to Send 100Thermal a Private Message   Add 100Thermal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 509

to Kryshpeen: ...co se sezrat neda mi pride jako celkem spravna otazka...ja za nejvyssi level zatim povazuju krupicovou kasi s volejovkama...

Old Post 26-02-2006 v 21:10 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
awokado
Nový Člen

Karma uživatele awokado - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 510

tak ja uplně všechno ne...

Old Post 26-02-2006 v 22:38 PM
awokado je offline   Profil uživatele awokado   Find more posts by awokado   Foto galerie člena awokado   Click here to Send awokado a Private Message   Add awokado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 511

Chipsy, pukance, 2x fidorka, horalka, kitkat, gumeni medvidci, velka bageta, 3bit, delissa, parky, chleba..a este som asi neskoncil, hoci som doma.

Old Post 01-03-2006 v 19:35 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kryshpeen
Stálý Člen

Karma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% PěstitelskáKarma uživatele Kryshpeen - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 512

Dannn: pukance?...to si asi myslel pukavce=zkažený vejce?...zřejmě si to myslel jako fór protože tohle v mym osobnim žebříčku nechutnosti drží stabilně přední příčky!...už od doby kdy jen pouhý přičuchnutí dokázalo zapříčinit bleskový vyprázdnění mýho žaludku...nerad bych tu rozjížděl OT "co je nechutnější ale kámo to nedáš!

standing by the neurofunk division...

neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...

outdoor 07- Kryshpeen´s highlands jungle 07

první indoor (sklizeno)- first steps double 70w

Old Post 01-03-2006 v 22:17 PM
Kryshpeen je offline   Profil uživatele Kryshpeen   Find more posts by Kryshpeen   Foto galerie člena Kryshpeen   Click here to Send Kryshpeen a Private Message   Add Kryshpeen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás