Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tour to holand
transporter 2,5 tdi (tam i zpet a cestovani po holandsku Harrlem atd...) 3000 kč
Do kapsy sebou kazdej 5000 kč -na vsecho
v kempu jsme si poresili chaticku s postelema a elektrikou za 100 eu (pro 8 lidi)
a tejden utekl jako voda....
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
my sme letěli s easyjetem (easyjet.com) a zpáteční letenka nás vyšla na 2800,-/os , mají to dobře udělané a můžeš si dopředu rezervovat let(dokonce si to můžeš naplánovat kdy jsou nejlevnější lety tam a kdy z5, tak sme to udělali my). Letěli sme z Prahy přímou linkou do Amsterdamu. Odbavení pohodové, let příjemný a žádné šacování nebylo(cesta tam i z5), na to že sem letěl po 3. to na mě udělalo dojem(jako cesta busem, jen sakra časově kratší). A příští cesta do Amstru bude zase s nima(pokud nezkrachují a pokud nenajdu lepší cenu u konkurence), ale busem, nebo vlakem už nikdy!...
Toť můj verdikt a rada...
Super, dik, mi uvazujeme o ceste tam letadlem a zpatky vlakem, kvuli prevozu suvenyru , vlakem to ma trvat udajne kolem 15 hodin, ale co tak se aspon mrknem z okna na ty slavne vetrniky, tulipany tam asi v listopadu neuvidim :-). Trosku me stve ze v listopadu bude uz zavreny ten kemp blizko centra... takze na ubytovani bude asi vhodny nektery z tech hostely, zminenych tady v diskuzi, vybavuje se mi jeden blizko redlight districtu a jeste nejake pig hostely :-D. No kdyby mohl nekdo doporucit neco obdobneho, byl bych jedine rad.
Dalsi otazkja je jestli se v tech hostelech spi dohromady na pokoji s cizimi lidmi nebo se da sehnat treba pokoj pro tri...
Jinak z letadel tam anebo blizko Amstru lita jeste ryanair-na to moc chvaly neslycham a wizzair co jsem zatim zjistil
Super, dik, mi uvazujeme o ceste tam letadlem a zpatky vlakem, kvuli prevozu suvenyru , vlakem to ma trvat udajne kolem 15 hodin, ale co tak se aspon mrknem z okna na ty slavne vetrniky, tulipany tam asi v listopadu neuvidim :-). Trosku me stve ze v listopadu bude uz zavreny ten kemp blizko centra... takze na ubytovani bude asi vhodny nektery z tech hostely, zminenych tady v diskuzi, vybavuje se mi jeden blizko redlight districtu a jeste nejake pig hostely :-D. No kdyby mohl nekdo doporucit neco obdobneho, byl bych jedine rad.
Dalsi otazkja je jestli se v tech hostelech spi dohromady na pokoji s cizimi lidmi nebo se da sehnat treba pokoj pro tri...
Jinak z letadel tam anebo blizko Amstru lita jeste ryanair-na to moc chvaly neslycham a wizzair co jsem zatim zjistil
Zdarec a co tenhle kemp?Je to 15 min od centra(šalinou), pěsky cca 35min. A mají otevřeno přes celý rok http://www.campingzeeburg.nl/index....nd-reservations
My sme tam byli a musím říct že naprostá spokojenost, doporučuju.
PS: My sme byli ve stanu,ale vagonky a kabinky co sme viděli sou taky luxusní
Ok, psal jsem jim maila jestli maji na zimu topeni nebo tak neco :-D, hele a nevite na kolik to vyjde VLAKEM penez + cesta? IDOS mi konecnou cenu neukaze
Vlakem jedině CNL (EN) 457 Phoenix, z Amstru v 19:01, v Praze druhý den v 9:27. Jiným spojem to bude o dost dražší. Jízdenka na sezení při včasným nákupu stojí 29E, jinak 39E včetně místenky myslim. Lehátko v kupé pro 6 lidí 39E, pro 4 lidi v kupé 49E, lůžko pro 3 lidi v kupé 69E.
Nákup jízdenky doporučuji přes internet nebo v agentuře Wasteels v Praze na hlavním nádraží http://www.wasteels.cz/
Jízdenku lze samozřejmě koupit i jakékoliv mezinárodní pokladně, ale může nastat problém, že pokladní nebude vědět, jak má tuto jízdenku vydat, protože to busde dělat poprvé (toto platí hlavně v malých stanicích).
Kdepa v Amstru najdu nějakej club s rave,electro hudbou? jakoby underground..budu tam celej příští týden tak bych nerad něco zmeškal) klidně někdo může doporučit zajímavý netradiční plácky budu velice vděčnej
Zdar my jeli do Amstru busem se Student Agency, a musim řict že cesta byla celkem v pohodě. Bus nás vyhodil kousek od kempu Zeeburg. Mimo prázniny stoji cesta tam i zpět 1700kč coz je si myslim slušné ( obědnani listku měsic dopředu, jinak to je za 2700kč) cesta trvala asi 14 hodin. A navic jsem si s sebou přivezl par dobrych modelu ktere bych do letadla asi nebral :-) A Zeeburg je uplně pohodovy kemp :-)
Konec marihuanové turistiky: Dveře coffee-shopů se pro turisty mají uzavřít
Nizozemská vláda chce legální prodej drog zacovat jen pro Nizozemce. Zastánci stávajíci situace tvrdí, že takový nápad odporuje pravidlům EU.
o tohle se snažej už od dob kdy začla turistika, dá se říct že se tohle objevuje pravidelně každý rok. Ale neni to tak jednoduchý, protože holandské přístavní města žijou už věky na základě turismu a tohle by určitě byla ztráta pro místní ekonomiku. Ti lidé co přijedou na "jointa" musí někde spát, jíst atd atd....
Původní příspěvek od cernymi Konec marihuanové turistiky: Dveře coffee-shopů se pro turisty mají uzavřít
Nizozemská vláda chce legální prodej drog zacovat jen pro Nizozemce. Zastánci stávajíci situace tvrdí, že takový nápad odporuje pravidlům EU.
... snad to těm pojebaným konzervativcům neprojde!!!
Heh na to se můžete vykašlat... tahle zpráva pravidelně přichází ne každý rok ale tak ob měsíc, jinak je to bohužel s hubkama, který byly naposled, co jsem tam byl já(2008 nebo 9), už nelegální ale v jednom smartshopu mi frajer cpal podpultovky a prej že to bude OK ale abych to shrnul, tyhle zprávy jsu fake...
souhlasim s timerem s necim, ty podpultove houby uz nejsou ani podpultove sezenes akurat ty sajko lanyze a to je vo nicem, houby proste primo od pestitelu jinak nic, jinak to ze tohle je fake taky neni pravda, na hranicich s nemeckem to uz tak je zavedene ze se turistum neprodava zadna trava, max tak lizatko bo konopnej cajik a to je vse, ale vsichni beztak jezdej do a'damu a tu se vse prodava uplne normalne, vloni to uz taky rikali ze vsem cizyncum se to zakaze, uz tu bydlim 2 roky a zrusili akurat houby kvuli fetakum co lezli do metra a rikali ze na ten ''kabel sahnou a spachaji sebevrazdu'' to se ani nedivim po tom kolik studentu proskocilo oknama atd ... kdyz to milujes pestuj si to sam, stejne jako kytky :]
Cafte groweraci,
nemate niekto skusenosti s holandskom a drogovou turistikou po novom. Chcem tam ist na jar a zaujima ma ci sa tam este da dostat k trave V principe mam skusenosti ze vsade kde som sa pohol (chorvatsko, irsko, anglicko...) je cesta k trave, sice nelegalna ale vzdy sa nieco najde kto pomoze
Ci je to len bububu v mediach alebo to tam uz naozaj beru vazne.
Dikes