Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau no ja bych se pridal k ostatnim, nevim jak je to u tebe doma jestli mas el. zadarmo ale svitit na tydle kyticky 600kouli je ztrata casu a energije hoja
JJ hulila se trava a huli ale taky se to pestovalo venku !! A venku je to jiny než v boxu tam to už musiš hnojit a musiš udržovat vlhkost teplotu apod !! A kdežto venku se oto postara přiroda !!
Ale u Indooru se oto musiš trochu starat aby ti to dobre rostlo !! A jestli maš spatne PH tak ti to neporoste nebo poroste ale bude to takove jako to maš ty !!
Původní příspěvek od Smah vsadte sa že s toho budu mít aspon 50 fakt kvalitních gramů
SMAH: Tak pročítám Tvůj thread a myslím si, že bys měl dát na rady zkušenějších a sehnat si kvalitní klony a tohle určitě ukončit!!!
Můj tip je, že z toho, co jsem viděl na Tvé poslední fotce, budeš mít tak 7 až 15 gramů nekvalitního matroše....Vzhledem k tomu, že to jedeš pod 6-ti kilem, tak se Ti to hodně hodně hodně moc prodraží.
Osobně bych za velký neúspěch považoval 200 géček a to jenom kvůli tomu, že je to poprvý a můžeš tam udělat spousta chyb.
Zkus kouknout na spoustu dobrých threadů s veškerými podrobnostmi a myslím, že bys měl mít i podobné výsledky....
A hlavně bys měl zakoupit pH metr a taky vlhkoměr a dodržovat správné hodnoty!!!!To bych určitě nepodceňoval!!!!
....Jinak přeju hodně úspěchu do dalšího pokusu.Čus
dávám další foto a zároven se vás ptám jestly je v poho když sodík svítí šikmo ten muj muže operovat v jakékoliv poloze ale myslím to vůči svítivosti jestly toho nejde moc do sraček pošlu fotku
zaštipování ti asik nic neříká že? dyť to budeš mít takové vytáhliny, strašně malý výnos to bude, škoda že sis nenechal poradit dřív, máš tam asoň zvlhčovačku??? jakou máš vlhkost?
cauky taky tohle nedelam nejak extra dlouho ale tady u ty fotky je videt ze to ma opravdu slabe stonky takze i kdyz ti to neco udela tak toho nebude moc a nevim jestli to ty kyti udrzej.podle tech zlutejch listku dokonce trochu pochybuju estli to ma vubec cenu na neco tžady u toho cekat.sorry kamo ale dej mna rady kluku fakt se to vyplati....skrz prachy..at se dari
jo a koukal jsem ze nemas nic leskleho nebo alespon bileho okolo aby se ti odrazelo svetlo na kyti,takhle zbytecne osvicujes celou mistnost bejt tebou tak to nejdriv trochu vytunim ale vim ze to neni jen tak...
Původní příspěvek od Vochomurka zaštipování ti asik nic neříká že? dyť to budeš mít takové vytáhliny, strašně malý výnos to bude, škoda že sis nenechal poradit dřív, máš tam asoň zvlhčovačku??? jakou máš vlhkost?
zvhčovačka neni vlhkost cca 60% zhruba no a zaštipovat sem teprve začal u tohoto kití jen na dvouch jednouc sem je zaštípl a šlo to příště už budu zaštipovat každé 3 patra všechny.
no jo ale foukám na ně větrákem takže je to v klidu tu vzdálenost deně hlídám aby tomu nebyl ani jedna větvička blízko a ty folie mám jakousi býlou pokud sis všiml tak ji mám danou v pravo ale po bocích to neni. blbě se to připevňuje.
zdarec..hele myslím že pro začátek sis naložil moc velkou watáž, když nemáš základní znalosti ani vybavení..ty kytky jsou fakt chudáčci..
měl bys poslechnout zkušenější, tenhle grow ukončit a začít znovu a líp
nekritizuju, snažím se ti poradit
nechápu jak mužete prostě říct ukončit to to je mám jako vyhodit tak to mě ani nehne dopěstuju to i kdyby tam měla být jedna kitka o velikosti 5cm o které bych nevěděl jestly je to baba o watáž my nejde