Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nič extra to nieje, ale podla mna by to bola úplne super skriňa, len keby som pestovať mohol
A, Dve 20až26W úsporky
B,70W sodík
C,tienidlá
D,sklo aby nebolo teplo v skrini, oddelená ventilácia rastliny a svetiel
E,Ventilátor/ 2 ventilátory na ofuk rastliny, všetko 12cm ventilátory z čo največším výkonom
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Ahoj není to sice nákres, ale doufám, že to pro inspiraci postačí....
Mám 1m2, 400W výbojku v cooltube, odtah euro (75W), dva bocní ventilátory (po 25W) na výrobu větru, ultrazvukový zvlhčovač, přívod vzduchu (dole vzadu za zvlhčovačem, cca 30W a asi 10 cm v průměru), časovač a to je snad už všechno.... Doufám, že se to bude líbit a někoho to třeba i inspiruje....
Ahoj, tak taky přikládám nákres svýho boxu, kterej si ted stavim . Zatim mam skřin stlouklou dohromady, a čekám na kamaráda kterej mi má přivíst folii. Pak bych koupil 100W sodík. A ktěm červenym větračkum. Rozhoduje se kterej z nich tam do skříně dám.
Jo a hele daj se nějak dávat fotky do galerie, aniž bych tu fotku musel dat k nějakýmo přispěvku? Napiště mi pls do PM at to tu nezassirame
Cuzz. Chystam sa ist indoor, prezaciatok s niecim mensim tak som si navrhol takyto box....
Chcem ist scrog pretoze z technickych dovodou nemozem postavit vyssi box ako jeden meter. Ako je aj na obrazku vidiet, naspodku skrine je ulozny priestor.... vobec tam byt nemusi (no zisiel by sa mi tam) ta doska na ktorej su kvetinace sa da kedykolvek vybrat prec.
Rozmeri su 50x50x100 centimetrov vid obr.
Hned mam rovno aj otazku ci tam staci 70 W sodik (chcem dve rastliny), alebo musi byt min 100 W? A ci postacuje naznacena ventilacia? Pritah vzduchu na ofuk rastlin je pasivny - vetrack z PC vovnutri na ofuk rastlin polohovatelny.... Chladenie sodiku tiez PC vetrakom.... Odtah tepleho vzduchu od sodiku pasivny...
Hej a este jedna otazka.... bude treba pod tienidlo sklo? Myslim medzi rastlinkami a sodikom... Dikes
Vedla je obrazok bez vetrania atd... mozte sa natom vyblaznit a dokreslit ako by to podla vas bolo najlepsie riesene...
Poznamka: Sito neni velkosti 4x4 alebo 3x3 cm alo to su rozmeri oka... ha ha
chýba ti tam nejaky ten ventilák na aktívny ofuk rastlín. nemáš moc tenké stonky?
Poviem to rovno nechcem chodiť okolo horúcej kaše, ľúbim jointy a už som zrezal nejaké fľaše možno nejsom svätý otec no nejsom žádny narkobarón a svoje chute príznam pokojne aj pred farárom.