Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo tak už můžu hlasovat pro SKLIZENO. Sklidil sem fšechno co sem moch a nikde ani stopa po čórkařích - šťastná to sezóna 2003
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Včera navštívila jedno z mejch polí nějaká děvka. Vytrhala všechny kytky a nechala je tam ležet. Vypadá, že to asi nebyl nějakej hulič. Spíš si myslim, že to byl myslivec nebo někdo podobnej. Nicméně - kytky už se sušej, ač ještě nebyly úplně o.k., tak jsem zvědavej na výsledek... (
Realist: taky děkuju, a k tomu příštímu sázení - uvidíme :-)
Zdravim! Ja tiez dufam ze bude dobra uroda. Mam 3 kytky a su fakt pekne. Dufam ze v oktobri zaskrtnem policko SKLIZENO lebo starat sa o kvalitnu outdoorovku neni dovolenka. A hlavne tie semienka tiez neboli zadarmo. Ked to vide mam huleni na cely rok.
Tak já můžu hlasovat pro okradení, protože nám s kámošem minulej tejden šlohly všechny kyti - 10 pěknejch šlechtěnejch samiček. Na tom místě jsme pěstovali už třetim rokem, a vše bylo O.K., a teď tohle. A to nemluvim o tom, že nebyly dozrálý a chtělo to tak měsíc, ale to je tomu idiotovi co je vytrhl asi jedno. Tušíme kdo to byl, dokonce jsme ho byli navštívit v jeho příbytku, ale nic jsme u něj nenašli, a bez důkazů je blbý začít uplatňovat metodu
Obušku z pytle ven, i když by si to ten ZMRD zasloužil uplně nejvíc. Pěstíme na vesnici, teď tam začalo hulit hafo malejch zmrdíků, a to je ten největší shit. Vůbec nemaj úctu k cizím kytkám, VŽDYŤ PŘECE NENI TAKOVEJ PROBLÉM VYPĚSTOVAT SI KYTIČKU OD SEMÍNKA, DOKONCE JE TO ZÁBAVA, TAK VO CO GOU? Nejlepší by bylo legální pěstování třeba max. 3 kytek, vysadil bych je na zahradu, vyšlechtil z nich majestátné obryně a bylo by. Teď vážně přemejšlim o tom, že bych doma na férovku řek, že si udělám skříň na 1 kytičku. ZLODĚJI JSOU MAXIMÁLNÍ KURVY!!!
4 Skandalf
Vašich kytek mi je opravdu líto. Ty 3 kytky u baráku legálně je můj vobrofskej sen. Pěkně f klídku na zahrádce, sousedi by porovnávali a chválili, nikdo by nekrad...
ja mam tak tretinu sklizenou ale v patek de i ten zbytek pod strechu ale jednu si chci dat do skleniku na dokveteni protoze zacala strasne pozde a nebyla moznost ji zastinovat takze sem to nechal
Ja jsem byl sklizet v neděli s kamošem,sklidil jsem jednu svoji zralou kytičku a pak jsem se vydal zkontrolovat ty další.Když sjem došel na místo té jedné tak jsem byl v šoku že mi ji někdo sklidil,ale ležela na zemi na jejím stonku vyleženy místo od srny a rostlinka ležela na vlhké zemy a začaly jí plesnivjet paličky.Takže kytka v prdeli.Vydal jsem se za tou další a nějakej čurák mi ji sklidil.Lidi jsou Kurvy-někteří.
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
to hyp3r+bambulion: ehm... já měl na mysli spíš celkový skóre uživatelů groweru (k nahlédnutí v horní části stránky). Nicméně, co se týče mě, tak mám ze dvou polí jedno ukradený a na druhym jsem našel kytky vysápaný, takže letos 100% neúspěch. Díky těmto okolnostem jsem se konečně rozhoupal ke stavbě skříně, takže se tu už asi brzy objeví můj novej thread "janiiisova skříň"...