Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj skusim ti dát pár rad snad ti k něčemu budou tak lampu už bych blíž jak 20 čísel nedával ten odtah si dej co nejvejš v boxu protože teplo jde nahoru a krásně to pak odsává s tím ofukem na kytky ted tolik foukat nemusíš tak ho nasměruj na víbojku at ji to pěkně chladí tohle sníží teplotu tak o dva tři stupně a jestli chceš zvednout vlhkost tak si vem frote ručník namoč ho vyždímej a pověs v boxu,ale dej pod to něco bude to z toho trochu kapat,ale účel to splní a bude tam jak v džungli) jo a nech je někdy trochu proschnout myslím květníky.
Je to už 11 dnů co jsem dal klíčit semena a za tuto domu jsem poladil ventilaci uvnitř boxu, už nemám tak nesmyslně vysoko lampu a snad se mi už i zvedne ta vlhkost (je tam tác s vodou, fontánka a froté ručník).
Ale myslím, že mi začínám mít menší problém s listy.
Jak jsem psal už výše -> schnou mi konečky listů.
Podle mě je to špatným PH zálivky.
Zalévám vodou z kohoutku, kterou nechám 24 hodin odstát.
Dnes jsem konečně použil PM meter (konkrétně PH-107) a zjistil jsem, že odstátá voda má 7,1 ph.
To bude pravděpodobně problém, který začíná na listech.
Zítra večer anebo pozítří ráno budu zalévat, ale PH upravím citronovou šťávou a uvidíme, jak to bude vypadat za týden.
Rád bych znal vaše názory na listy, zda je to jak si myslím, anebo to může být něčím jiným.
----------------------------------------------------------------------
To Salatos:
Díky za reakci!
Tu lampu jsem dle tvé rady posunul o něco výš a hodil jsem tam froté ručník.
Ahoj mas to na hnojivech na psane jaky pomer.davajise vsechny tri slozky v pomeru ve ktere fazi kytky jsou.myslim ze v rustu to je 3:2:1.
Pak tam mas doporucene mnozstvi na ec1 je to redeni na 100l vody a orientacni.podivej se na pomer a kolik maji mit ec.az budu u kompu asi v utery tak ti to muzu nejak rozepsat.neni ale na tom nic sloziteho
Hele přesaď to do větších květináčů. V těhle malejch je málo hlíny a všechno se tak kontroluje strašně špatně. S hnojením bych ještě tak týden po přesazení počkal, než se udělají kořeny.
A zálivku kontroluj taky na výtoku..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
to koles:
Díky za reakci.
Kytky jsem z jogurtu přesadil do velkých květináčů a zalil je upravenou vodou s kořenovým stimulátorem.
Docela mě zarazilo, že mají takový malý kořenový bal, ale je to třeba normální po cca 14. dnech.
to Salatos:
Díky za reakci.
Zalívám to cca po 2 - 3 dnech.
Začnu to dělat tak, že počkám, až trošku svěsí listy.
to ALCAPONE:
Díky za vysvětlení že ml je mililitr.
Ale to už jsem věděl.
Pokud by bylo na návodu napsáno např: na 1L vody použijte 0,2 ml hnojiva, tak by to bylo docela jasný, ale když je tabulka, kde píšou: použijte hnojiva v poměru 3:2:1, tak mi to prostě nedochází, protože jsem to nikdy nedělal.
V příloze máš fotky, jak vypadá návod a protože jsi tak zkušený, tak mi prosím porad, kolik jaké složky mám dát do 1L vody.
V řádku orientačně je napsáno EC=1ml/100l, ale platí to i pro tabulku, kde je rozepsáno optimální ec pod sodíkovou výbojkou?
Pochop, nechci kytky spálit, proto se obracím na zkušenější pěstitele.