Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V pátek (21.) dostanou už jen vodu, pote odjizdim na vanoce k rodině takže to budou muset přežít sami doma.
Problach bude tedy necelé dva týdny.
Nechám tu zapnutý topení tak na 16C + mikroventylačky a budu doufat že až po 5-ti dnech přijedu tak to nebude plesnivý !
Když se celý den nevyvětrá tak vlhkost v bytě stoupá až k 70%
Naopak by jim podle mě nižší teplota mohla signalizovat "konec léta."
1. nebo 2. ledna by měla přijít kosa.
Teplota kterou ukazuje analog u nadechu je
20C
Teplota kterou ukazuje digit. merak na stinidlu je
28C
Teplota digit. meraku na urovni kvetniku je cca
21C
Teplota kt. ukazuje digit. merak na dalkovem cidlu cca 15cm pod HPS tesne nad nejvyšima vškama je
27C
Dost markantní rozdíly v pěstírně..
No zajímalo by mě kde měří teplotu groweři kteří ji pak přidávaj do svejch deníčků.. kde jí měříte vy ?
Stálý Člen
citace:
na proplach bych úpravu vody až tak neřešil, máš chvíli před sklizní 5 litrů je málo, v tvým případě bych kytky hodil do vany, pořádně je prolil vlažnou vodou ze sprchy, a když to budeš chtít mít echt tak bych je nakonec zalil odstatou vodou s upraveným ph třeba 5, záleží kolik vyteče z květníků, počítám že z kohoutku máš ph minimálně 7..a do sklizně samo zalejvat jen vodou.
Což mě konečně dalo zelenou kartu k proplachu vlažnou vodou ze sprchy.
Škoda že sem tohle nenašel dřív, nemusel sem mít tak zasolenej substrát.hb
dotaz: nemanipuloval jsi s vzdáleností lampy od vršků?se to docela povytáhlo mezi od 10.dne květu,se mi zdá.Pp se táhne,to víme.tak jen tak pro zajímavost.U mně je to jedna z variant co nasadit.Bo mám ticho a prázdno....
Právě že vůbec.. zvednul sem ji jak se to povytahlo po přepnutí jen o pár cm a potom i kdyz to je dost blizko stinitka tak sem snim nehejbal...je to sem tam trochu spálený ale zbytek vypadá krásně