Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, já je mam venku kolem metru a asi půlka už mi nakvítá, tak sem květy oškubal a brzo už budu něco sklízet. Pár listů by bylo už ted ale v malym množství to neusušim, tak ještě počkám 14 dní.
Zatim jsem vykrmil armádu slimáků, spotřeboval litry piva - z každýho jsem ale ochutnal jestli neni skažený no a ještě jsem vysypal Ferramol asi za 600,- . Tak třetinu rostlin mi stejně sežrali a ted ty bouřky mi to vyvracej..
Tak doufám že mě to nakonec nevyjde dráž než kupování Javaanse
no tady u nás pekne chcalo i kroupy byli takže ten tabák co mám venku má taky jen metr a je zbičovanej od krup a deště , květy mám už ze všech otrhANÝ a ve skleníku maj moji mazlíčci 2 metry, takže jsem za ně rád .. peace
takže vše lupení sklizeno , a už jen čekám na semínka , po víkendu sme doložím foto jak to vubec dopadlo a potom ješte ze sušení a výsledný produkt dodám pozdeji '
Mám radost, že taky někdo seje semínka rozumně. Malá velikost semen svádí mnoho lidí k tomu, že to vysejou jak pažitku a potom mají problém. Pro rychlý vývin semena i malé rostlinky potřebují teplo, jinak jim to dost trvá a mohou churavět. Jinak já seju do misky a když mají nad 3 cm, tak přepichuju.
Původní příspěvek od luky19 takže vše lupení sklizeno , a už jen čekám na semínka , po víkendu sme doložím foto jak to vubec dopadlo a potom ješte ze sušení a výsledný produkt dodám pozdeji '