Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mám tady nejake fotečky, nafotil jsem toho trošku vice tak to tady nejak naplácam
Paličky jsou spiš menši neni to nijak vynosne ale oto vubec nejde jak vidite hojně oroseno trichomy a pestrá barva perflower a celkovy vzhled paličky takové cukřiky Sage taky pekna citronka cukrova
Děkuji mockrat, po přečteni tveho prispěvku a dvou šlucich Sage s bongu mi to nedalo a musel jsem ješte nafotit Polarni Zář docela se nám holky ukazuji ...
Jeden Sativoidni dominant doufám že central zmohutni voni jak pikantni hlina
Musim ti ten tvůj ukázkový thred konečně označkovat....
Ten obsyp SQ mě dostává,myslim že o proti Sage je vice orosený po obvodu listů.Jsem zvědav jak se orosí ten můj.
Jsem zvědav i na ty NL,doufám že budu mít taky možnos si je vyzkoušet:-P
Peace Bra
Dneska jsem sklidil jednu rostlinu Space Queen pro srovnani chuti s ostatnimi ktere necham asi tak do pátku- čtvrtu .. Rosliny se meli sklizet už tak pred 5 dnama ale chce to ješte prolit
Tak nám zase ubehl nějaký čas a ty naše Norther Light zase urazili kus sve etapy a bližime se pomalu ale jistě do konce
NL#7 nejrychlejši phenotyp jsem už omezil hnojeni a začínam ho pozvolna flushovat, ostatnim ješte pohnojim a počkáme si na ně ...
Ukazalo se že jsou tam i docela solidni samice a je možna si i s čeho vybrat ... Jen jsem zvedavy jak budou jednotlive phenotypy stabilni, osobně si myslim že stim nebude problem ... řekl bych že po těch uplynulych letech je NL už vysoce stabilni strain .. Ale vyjimka potvrzuje pravidlo tak se necháme prekvapit .. .
Fotky nejsou nijak komentovane nafotil jsem to tentokrat primo hned s rana ješte než se holkam zapina plastic sun v takovem počtu rostlin se to perfektně prosvětli, jen jsem je nemusel nechávat tak dlouho rust ..
A taky bych chtěl řict že bohatě stači květniky např 3,5l na velke a silne rostliny .. Neni třeba velkych kvetniku a u kokosu už vubec .. Málo kdy se stáva že rostliny prokořeni opravdu cely kvetnik a když se sazi čerstve klony do vetšich kvetniku tak je střed zeminy nevyužity kořeny ale neplati to pri postupnem přesazovanim ....
A taky zaleži na odrude každa má tu kořenovou stavbu vyvinutou trošku jinak " hlavne sila kořenu " .. Proto je duležite udržovat kořeny v perfektni kondici aby jsme meli rostliny zdrave a silné ...
A tady jsou ješte posledni holky co jsou v kvetu tak ani tolik " nesmrdi a neni to ze zápachem tak strašne takže bez pachače neni problem, zaleži kde
Naopak Space QUeen by se bez pachače určite jen tak pestovat nedal, hold smrdi potvurka Jednou jak jsem mel od kamarada sušinu s tady tohodle SQ tak vonela jako kdybych otevřel flašku slivovice .. a to doslova ..
Slivovičku ani moc nemusim takže se mi do toho ani nechtelo, zajima ve je že mi to tak nevoni ani trošku
Kdo vi co stim delal
Tak co vy tam na druhe straně ? ... Já vím že ta barva tech listu neni ideálka ale přiště by to mělo byt lepši