Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak plakaty sem roznes po tabakarnach v okoli a ve vetsine rikali, ze to povesi... akorat ve skole, kdyz sem to dal na nastenku, tak do dalsi prestavky to bylo pryc tak sem tam hodil novej
Nova zprava na www.legalizace.cz - Holandska policie prohlasila, ze by bylo lepsi legalizovat! Zajimavy na tom je, ze CannaBusiness se v Holandsku odhaduje na 16MLD Kc, to je hodne slusnej obrat :-)
Decka uz se nam to blizi, vyrabejte transparenty, davejte dohromady particky lidi, sledujte www.legalizace.cz a hlavne vsichni dorazte!!!
Afterparty po GMM2008 bude v Crossclubu, na GMM budou nekde na nejakym infostanku letaky Crossu s razitkama na volnej vstup!!!
Tam pak budou hrat:
Carlos De Nicaragua Y Familia (FR/SP/NCA), Maradona Jazz, Son Caliente (KUB/CZ), Coltcharam, Yukimura, Baltazar, Mucho …
Vice info na webu Crossu .
Tak, přátelé. Plakáty i letáčky jsou všechny tam kde být měly (support a poděkování R-manovi za slušnou práci), mlíčko dovařeno, nádobí se ještě myje...
...takže pokud zejtra potkáte chlápka s šedou brašnou přes rameno a oslovíte ho heslem:
"Čau, neznáme se z Kolína?" ...a von vám odpoví:
"To asi ne, ale přijel jsem z toho směru..." klidně se ho zeptejte:
"To je ale náhoda! Nezapijem to?"
...bude tam. V té brašně. Se skořicí, vanilkou a rumem. Vařilo se od oběda...
A i pokud nepotkáte hned toho správného, máte zaručeno že navážete dost jiných zajímavých vztahů...hehe... pokud se teda nezmrskáte hned u prvního bufiku s náhodným Kolíňákem
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
tohle byla akce za DEKRIMINIZACI...avsak televize nova...samozrejme pouzila nazev legalizace...stejne jako jedna slecna...nechapu...spis oni nechapou proc tam vlastne jsou...:-\...
skoda ze jsem opet nebyl...jsem na tom fyzicky spatne....
Lidicky prosim kouknete na tuhle fotku. Jestli tu slecnu nekdo znate, shanim na ni kontakt. Mela by byt z Pisku a studovat v Praze, jmenuje se asi Terezka, ale vic nevim (ja blbec jsem si nerekl o cislo).
Hele já bych chtěl tohle cestou požádat o názvy songů co hráli v průvodu. Byli to fakt vypalovačky. A jestli to somebody někam upne bude mít můj respekt
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me