Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytky vypadaj zatim moc pěkně ... jinak k tomu dotazu: samotnýho by mě to zajímalo ... ale muj nazor je , že když ty sponí větvičky ostříháš, tak kytí dostane menší šok a začne produkovat víc thc , a možná že by se to projevilo i ve výnosu.....
mno , moc tomuhle nerozumim ,radši si nechavam radit ...ale doufam že sem aspoň nějak pomohl
zkuřřř
shakelukas: Na stromy sad jen rizky je to nejlepsi, kdyz budes sadit ze seminek tak je sad alespon po dvou, pak jedno vytrhni, ale je to na nic.
pyroman.cz: no nevim jestli bude mit vic thc, ja si spis myslim ze kdyz je odstrihnes, tak by se to mohlo projevit narustem hmoty u hornich palic, ale kdo vi jak to je radeji to delat nebudu, depta me kdyz kytka chytne sok a neroste
mas to pekny, taky jsem chtel jet stromy ale nejsem veverka na kazdej pad proti corkam supr vec. urcite by se ti vyplatily samozavlazovaci koliky, bylo to tu nekde na groweru, jeden stoji asi 100kc, ke kazdymu kyblu bys pridelal jeste jeden kyblik (20l vody) a nemusis tam dva tydny lozit, akorat je blby to najednou naplnit. k+
Ke tvémui dotazu asi toto: Rozhodně je zbytečný nechávat tam ty spodní chudý větvičky, protože zbytečně berou živiym vršku a stejně z nich nesklidíš nic moc dobře hulitelnýho. Z toho plyne, že se to i projeví na horních palicích, ale nepočítej s tim, že když ostříháš spodní větvě, tak sklidíš půlkilový palice Jinak máš ty kytky moc pěkný
káfórjů
caves ges
idem si oči vyočiť aké máš pekné stromovky
jednoznačne do toho budem musiet íst znova budúci rok....bo stromy sú super....
HH mám aj ja a tiez sa mi sama pekne vetví....
tagze prajem úspešné dozretie a oberáčku ( stromovú ) hehe
strih: zdarec uz jsem u kytek nebyl dva tydny, takze nevim jestli kvetou, ale kdyz jsem tam byl naposled, tak HH mela sem tam nejakou bliznicku, takze ted uz mozna dela palicky, kazdopadne v patek tam pojedu a dam vedet. HH se umi fakt brutalne vetvit, te moji rikam koberec.
Co tobe kvete uz HH, cekal jsem ze bude kvest drivejc, jestli v patek nebude mit mini palicky, tak si rovnou na tom strome hodim provaz na krk
Jo a vsem moc diky za karmy, ani jsem netusil kolik lidi fandi stromarum
kua tak ted jsem byl na stromech a sem pekne nasranej, wdowa plno zlutych listu, celkove vypada nemocne a na stonku trocha plisne.
HH sem asi prehnojil boco, taky ma plno zlutych listu ale jeste jeste vice listu cerveno hnedych ktere jsou suche uplne. Jinak bliznicky ktere tak pekne zacala nahazovat vsechny uschly a vubec nekvete. Doufam ze letos neco sklidim, kdybych zasadil muj noname, tak by to bylo v klidu
Původní příspěvek od ges kua tak ted jsem byl na stromech a sem pekne nasranej, wdowa plno zlutych listu, celkove vypada nemocne a na stonku trocha plisne.
HH sem asi prehnojil boco, taky ma plno zlutych listu ale jeste jeste vice listu cerveno hnedych ktere jsou suche uplne. Jinak bliznicky ktere tak pekne zacala nahazovat vsechny uschly a vubec nekvete. Doufam ze letos neco sklidim, kdybych zasadil muj noname, tak by to bylo v klidu
sa nediv na stromy nemôžeš chodiť 1 raz za 2 tyždne preto sú to stromy lebo si môžeš najsť v blizkom okoli svojho bydliska ja nechapem že už si spravil tuto chybu 3 rok aj minule si sa stažoval že su moc daleko od teba,, nechapem ,, čo tam kde byvaš niesu stromy? inak podla toho čo pišeš je to prehnojene
u nas je stromu a stromu, jenze taky hodne lidi, takze to musim dat trochu dale. Jinak to neni zas az tak daleko, pesky tam dojdu tak za 30min, a na kole jsem tam tak za 10min mozna rychleji . Ja tam nemuzu chodit protoze byvam cast pryc. Taky mam strach z toho ze me nekdo vystopuje, mam docela napadne kolo a kdybych jezdil po stejne ceste co tri dny, tak by si toho nekdo vsiml. Hodne casto potkavam po ceste i nejake lesaky bo co a dokonce kdyz sem v kvetnu vezl kyble tak jsem jich potkal asi 8 a z dalky na me rvali ze hriby jeste nerostou .
Jo a jeste jsem se dival na nemoce kytek, a mozna ze to bude taky spatnym pH, tak priste holkam pridam trochu hydroxidu vapenateho