Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Kudre: Zdá se mi, že to máš málo nadrcený.Ten materiaál musí bejt přesušenej a najemno nadrcenej.Zkus ho o hodně víc nadrtit(kafemlejnek), akorát k sítku dej větší kousky, aby se neucpalo.Nevim jakej používáš plyn, ale nemá cenu používat ten malej,kup si 250ml Ronson, ten je ověřenej, stojí něco přes 50Kč.Jinak nevim,kde může bejt chyba.
předevčírem sme si s kámošema udělali "hašišmejdan",vyrobil jsem 2 gramovou kuličku a celou jsme ji na posezení zhulili-
no to by nebylo nic tak divnýho že jo ,ale někdo tady psal ,že sucháče nejdou a my sme zjistily,že naopak je to nejlepší takhle hulit(matroš byl normálně smíchanej s trochou tabáku).
takže asi tak
2 ddt: Já to hulim tak, že kuličku hodim na tabák, nahřeju zapíkem a s tim tabákem promícham.Jak psal mury, klidně to můžeš s nečim najemno nadrcenym smíchat a hulit jako sucháč.
Mám jeden dotaz mám ještě z předminulé zklizně asi 2 zavářky nějakýho šitu myslíš že když to normálně skoro nezhuluje ýe ten hášek z toho bude šlapat? no doufám že někdo poradí
cus lidi. dneska sme to zkouseli, ale nejak nam to nevyslo.vsechno sme koupili pripravili (teda akorat ta plastova nadoba byla trochu mensi-jinou nemeli.a taky sme ten uzaver musely odriznout z ty plastovy lahve.ten plech vubec nesel dolu-cim ste to jako urazili???).no a kdyz uz to bylo vsechno pripraveny a pustili sme do toho ten butan, tak nam dole do sklenice akorat vytek a to bylo vsechno a sli sme domu (delali sme to venku).vystrikali sme tam celej ronsn a proste nevyteklo ani za nehet hashe.v cem to vjezi???huleni bylo jemne nastrihany, nepechovany.dik za radu
Zdarek
To Storm: Nezkousel jsem tuhle metodu, prokousal jsem se k tomu az ted, ale vypada to fakt slibne. Ja zkousel rozpoustet a luhovat v acetonu, vysledek se dostavil v podobe hulitelne, ale otresne chutnajici gumy, jejiz velkou casti byl dle chute i barvy chlorofyl kytky. Zajimalo by mne, jestli to opravdu chutna jako hasis a zajimalo by mne, jestlli to teda rozpousti i ten chlorofyl. No a aby toho nebylo malo, tak pokud bys vedel, jestli je to schopno vyextrtahovat i SalvinoriumA. Ale kazdopadne jsi to sestrojil vyborne a ten poznatek s tou predrcenou smesi je taky velmi prinosnyK+
QuantumKonopi: precitaj si cely thread a dozvies sa.
KROTWA : uskladnovanie materialu je neodmyslitelne sprevadzane oxidaciou THC na latku CBN (pre nas uz nepotrebnu) a dalsie neucinne latky. V akom rozsahu, zavisi od podmienok skladovania, ktorymi sa ale teraz nebudem zaoberat. Samozrejme je ale degradacia materialu s obsahom THC na CBN priamo umerna casu, pocas ktoreho nan vplyvali intervencne faktory. Teda v niektoryx pripadox nam ani extrakcia v prospex cisteho produktu nezaruci lepsi vysledok.
Jednoduxo povedane "z hovna bic neupleties"