Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je sranda, jak se na sebe divate svyma ocima v situaci diskace. Kdybyste totiz byli diskaci s hruzou byste se divali ocima diskace na hulice a byli byste radi ze jste hulit nezacali. Rikali byste si, kdyz si predstavim, ze bych se ted nekde rehtal pod vlivem drogy, no jeste, ze jsem nezacal. :-)
Jo spokojenost s tim, kde zrovna jsem, je dost silnym rysem lidske povahy. A clovek ackoliv pri ohlednuti zpet vidi spousty situaci kdy si rikal to jsem byl ale vul, tak nejak veri, ze v budoucnu uz zadne takove ohlednuti na dnesek nebude. Ze dnesek uz nebude prekonan a nebude o nem receno, jo to jsem byl ale vul. :-)
Na druhou stranu, kdyby na to mel clovek myslet furt, tak sem asi nic nenapise, protoze by mu bylo jasne, ze za par let bude zase nekde jinde a bude nad sebou dnesnim kroutit hlavou. :-)
keby som nehulil nebol by som tym cim som teraz, nebol by som tam kde som teraz, inac by som myslel , zaujimali by ma ine veci ale stale by som to bol len ja!... som rad ze som ale zacal a som kde som...
moje slova, a lidi bych delil na dobry a spatny tzn. zly . vždyt podle me huleni jen prohlubuje nas pocit, dojem, nase mysleni. rozsiruje vedomi. nase planeta. zasranej bush. .
najdete si tu na groweru: Pohadka o Zemi pro Vesmirne deti ., jeto od bushky , a tam je to pomalu vlastne vsechno napsany
nez sem se docetl na konec tak sem zapomel jaky bylo to tema )
jinak myslim si ze ten kdo hulí, musí uznat ze hulení je jeho soucast osobnosti a mení ho at chce ci nechce
..........k do hulí tak blbne kdo nehulí tak z ostatních zblbne ....
(výde to nastejno)
No když si sebe představím jako diskanta: no upřímě se mě chce zvracet.
Všechno jen ne diskant, každej patek někam na disco vystřelit se na speedu a kroutit se v křečích jak když dostanu 230 V.
Ne to mě opravdu děsí.
(no s těma 230 V to myslim vážně jsem totiž elektrikář
to k.o.h.o.u.t.:
Dost jednoduše řečeno. Já osobně kdybych nehulil, tak bych dnedka chlastal 1. ligu někde v hospodě u Vyblitýho voka nebo tak. Hlavu bych si zasíral zbytečnostma, který díky hulču v zápětí odplouvají na věčnost a v paměti zůstávají jenom věci důležité a smysluplné. Tak třeba teď promejšlim akci s pracovnim názvem "Přenosná plantáž 2005" kterou se mi doufám podaří zdokumentovat na Groweru v přištím roce. Jinak si to dost dobře nedokážu představit co bych dělal jinýho. Je to jako dyž sem eště neměl mobila. No mobil no problem. Teď už vim, že se bez mobilu do smrti neobejdu a nevim proč, ale je to tak. No a hulčo = mobil zjednodušeně řečeno. Je to prostě taková samozřejmost o který tak nějak nepřemejšlim.
lidi toto je osud...smerovane zivotom.. ale nie blbost, len preto tu predsa nie som...ale keby som nehulil asi by som skusal ine veci teda mozno aj ostatny ludia...ale odpor by som ku tomu teda nechcel mat..ty vole ved sukromie a osobna sloboda a atd...kcu hulit nech hulia ja nehulim..mno asi tak by som natom bol keby som nehulil.....
if the kids are united, then we´ll never be divided...
ja by som sa uchlastal urcite,viem o com hovorim lebo nemal som k tomu daleko. teraz si dame v hospode 4-5 piv,špeka a pohodička. nemusim ich vychlastat 10-15,to však neznamena,že si sem tam nedam riadne do trumpety.
já bych asi nechlastal ----ale nijak mě hulení neovlivnilo ani neovlivnuje...ale kdybych nehulil to je absurdní otázka to by hulení nesmělo existovat je to nemožný vždy bych k hulení nějak našel cestu
no tím že jsem začal hulit, tak jsem se stal vůči lidem více podezíravý (paranoia rulez ). možná by to časem přišlo tak jako tak (byl jsem hodně moc důvěřivý). jde o to, že někteří lidé se kterýma jsem hulil, tak na mě občas dělali šméčka. takže v podstatě nevím jestli jim nepoděkovat za to, že ve mě vytvořili obrannou reakci (něco jako když v červeném trpaslíku lister naučil krytona lhát).
Kdybych nehulil, to je jako kdybych nemel pravou ruku (sem levak). Jako PiosOne by trosku klesla paranoia. Vic bych se venoval studiu
Hlavne bych se ale nikdy nemoh' zasmat tomu, ze vidim zidli, sloup nebo ze sem si dal do mikrovlnky ohrat dzus v hlubokym taliri
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.