Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací si myslíte že byste byly kdybyste nehulily?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

To je sranda, jak se na sebe divate svyma ocima v situaci diskace. Kdybyste totiz byli diskaci s hruzou byste se divali ocima diskace na hulice a byli byste radi ze jste hulit nezacali. Rikali byste si, kdyz si predstavim, ze bych se ted nekde rehtal pod vlivem drogy, no jeste, ze jsem nezacal. :-)
Jo spokojenost s tim, kde zrovna jsem, je dost silnym rysem lidske povahy. A clovek ackoliv pri ohlednuti zpet vidi spousty situaci kdy si rikal to jsem byl ale vul, tak nejak veri, ze v budoucnu uz zadne takove ohlednuti na dnesek nebude. Ze dnesek uz nebude prekonan a nebude o nem receno, jo to jsem byl ale vul. :-)
Na druhou stranu, kdyby na to mel clovek myslet furt, tak sem asi nic nenapise, protoze by mu bylo jasne, ze za par let bude zase nekde jinde a bude nad sebou dnesnim kroutit hlavou. :-)

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 28-09-2004 v 10:30 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Sinuhete jak jednou nekdo pronesl
"zivot je boj a kdo chce zit, musi bojovat" vsuvka a muze u toho pokurovat

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 28-09-2004 v 12:36 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

keby som nehulil nebol by som tym cim som teraz, nebol by som tam kde som teraz, inac by som myslel , zaujimali by ma ine veci ale stale by som to bol len ja!... som rad ze som ale zacal a som kde som...

Old Post 28-09-2004 v 14:13 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
menurak
Stálý Člen

Karma uživatele menurak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

moje slova, a lidi bych delil na dobry a spatny tzn. zly . vždyt podle me huleni jen prohlubuje nas pocit, dojem, nase mysleni. rozsiruje vedomi. nase planeta. zasranej bush. .

najdete si tu na groweru: Pohadka o Zemi pro Vesmirne deti ., jeto od bushky , a tam je to pomalu vlastne vsechno napsany

spozdraven Vas MENUrak

vapoMENUrak vidžája

Old Post 29-09-2004 v 15:14 PM
menurak je offline   Profil uživatele menurak   Find more posts by menurak   Foto galerie člena menurak   Click here to Send menurak a Private Message   Add menurak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zet
Nový Člen

Karma uživatele Zet - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

nez sem se docetl na konec tak sem zapomel jaky bylo to tema )
jinak myslim si ze ten kdo hulí, musí uznat ze hulení je jeho soucast osobnosti a mení ho at chce ci nechce

..........k do hulí tak blbne kdo nehulí tak z ostatních zblbne ....
(výde to nastejno)

Old Post 29-09-2004 v 15:37 PM
Zet je offline   Profil uživatele Zet   Find more posts by Zet   Foto galerie člena Zet   Click here to Send Zet a Private Message   Add Zet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 38

hmm to bych byl asi hodne nervní a agresivní zmrd
(a to opravdu myslim vážně)
hulení me sklidňuje a vše vydim jinak

Old Post 29-09-2004 v 21:27 PM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

4 Sinuhet Příspěvek č. 39

No když si sebe představím jako diskanta: no upřímě se mě chce zvracet.
Všechno jen ne diskant, každej patek někam na disco vystřelit se na speedu a kroutit se v křečích jak když dostanu 230 V.
Ne to mě opravdu děsí.
(no s těma 230 V to myslim vážně jsem totiž elektrikář

Old Post 29-09-2004 v 21:36 PM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

jé Pan Holub už nebloguje, to je škoda..

ja sem se s Ganjou potkal v době kdy sem si to v životě sám hodně zavařil, pomohlo mi to hodně se změnit, přeprogramovávám se trochuna jiný priority

taky mi hulení pomohlo ukázát, že hranice a meze všeho jsou tam kam si je člověk sám postaví

Old Post 01-10-2004 v 08:42 AM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k.o.h.o.u.t.
Stálý Člen

Karma uživatele k.o.h.o.u.t. - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Hulení je to co mě pomáhá se prostě odreagovat od večerních správ a jejich mrtvol !

Old Post 01-10-2004 v 08:47 AM
k.o.h.o.u.t. je offline   Profil uživatele k.o.h.o.u.t.   Find more posts by k.o.h.o.u.t.   Foto galerie člena k.o.h.o.u.t.   Click here to Send k.o.h.o.u.t. a Private Message   Add k.o.h.o.u.t. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

to k.o.h.o.u.t.:
Dost jednoduše řečeno. Já osobně kdybych nehulil, tak bych dnedka chlastal 1. ligu někde v hospodě u Vyblitýho voka nebo tak. Hlavu bych si zasíral zbytečnostma, který díky hulču v zápětí odplouvají na věčnost a v paměti zůstávají jenom věci důležité a smysluplné. Tak třeba teď promejšlim akci s pracovnim názvem "Přenosná plantáž 2005" kterou se mi doufám podaří zdokumentovat na Groweru v přištím roce. Jinak si to dost dobře nedokážu představit co bych dělal jinýho. Je to jako dyž sem eště neměl mobila. No mobil no problem. Teď už vim, že se bez mobilu do smrti neobejdu a nevim proč, ale je to tak. No a hulčo = mobil zjednodušeně řečeno. Je to prostě taková samozřejmost o který tak nějak nepřemejšlim.

"jako vždy i dnes"

Old Post 04-10-2004 v 11:38 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky
Stálý Člen

Karma uživatele Majky - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

lidi toto je osud...smerovane zivotom.. ale nie blbost, len preto tu predsa nie som...ale keby som nehulil asi by som skusal ine veci teda mozno aj ostatny ludia...ale odpor by som ku tomu teda nechcel mat..ty vole ved sukromie a osobna sloboda a atd...kcu hulit nech hulia ja nehulim..mno asi tak by som natom bol keby som nehulil.....

if the kids are united, then we´ll never be divided...

Old Post 04-10-2004 v 20:47 PM
Majky je offline   Profil uživatele Majky   Find more posts by Majky   Foto galerie člena Majky   Click here to Send Majky a Private Message   Add Majky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Majky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Kdybych strašně nehulil, tak bych strašně chlastal.
Takže na otázku, jaký bych byl, kdybych nehulil, je jediná odpověď: Byl bych ožralý jako prasa!!!

Old Post 04-10-2004 v 20:53 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hobo
Nový Člen

Karma uživatele hobo - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

ja by som sa uchlastal urcite,viem o com hovorim lebo nemal som k tomu daleko. teraz si dame v hospode 4-5 piv,špeka a pohodička. nemusim ich vychlastat 10-15,to však neznamena,že si sem tam nedam riadne do trumpety.

Old Post 05-10-2004 v 14:18 PM
hobo je offline   Profil uživatele hobo   Find more posts by hobo   Foto galerie člena hobo   Click here to Send hobo a Private Message   Add hobo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Harvest....
Stálý Člen

Karma uživatele Harvest.... - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

já bych asi nechlastal ----ale nijak mě hulení neovlivnilo ani neovlivnuje...ale kdybych nehulil to je absurdní otázka to by hulení nesmělo existovat je to nemožný vždy bych k hulení nějak našel cestu

Old Post 06-10-2004 v 23:22 PM
Harvest.... je offline   Profil uživatele Harvest....   Find more posts by Harvest....   Foto galerie člena Harvest....   Click here to Send Harvest.... a Private Message   Add Harvest.... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

no tím že jsem začal hulit, tak jsem se stal vůči lidem více podezíravý (paranoia rulez ). možná by to časem přišlo tak jako tak (byl jsem hodně moc důvěřivý). jde o to, že někteří lidé se kterýma jsem hulil, tak na mě občas dělali šméčka. takže v podstatě nevím jestli jim nepoděkovat za to, že ve mě vytvořili obrannou reakci (něco jako když v červeném trpaslíku lister naučil krytona lhát).

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 07-10-2004 v 07:23 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Kdybych nehulil, to je jako kdybych nemel pravou ruku (sem levak). Jako PiosOne by trosku klesla paranoia. Vic bych se venoval studiu
Hlavne bych se ale nikdy nemoh' zasmat tomu, ze vidim zidli, sloup nebo ze sem si dal do mikrovlnky ohrat dzus v hlubokym taliri

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 07-10-2004 v 08:50 AM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás