Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja to vidim na vic faktoru.mozna se pletu,ale urcite spaleny hnojivama,pravdepodobne i ph a vysoka teplota.ten dusik me trknul taky ,ale bude to nejspis dusledek spatnyho ph.pochybuji,ze by to tvy zazracny hnojivo nemelo tuhle slozku.
ja si osobne myslim,ze to to bude to ph a i prehnojene!ta hnojka je v granulich a neda se to poradne odhadnout kolik toho tam dam!takze to hnojim tak nejak primnerene. :-)a ph metr bohuzel jeste nevlastnim ale planuju co nejdriv...
imho. vypadá to že je máš pěkně oddělené, v substrátu...co kytka to květník ...je-li to tak, zkus je léčit různě...za pár dní už uvidíš, která "léčba" je nejlepší ...jo a btw. by bylo zajímavý kdybys to nafotil....
imho.btw.hnojky na trávník...je známo že různý rostliny mají rádi různou kombinaci - mají různé nároky na živiny
BOX:nemas fotku cele kytky?a taky by bodlo info o teplote(muze to byt stres z velkych teplotnich vykyvu),nebo ph(od nej se odvyji vetsina problemu).ja jsem jeste nic podobnyho nevidel.napis podminky v jakych to pestujes budu moudrejsi a tu fotku celku postni.
Původní příspěvek od jan53 ty fotky jsou 5 dni stare...ted je o hodne vic svetlejsi a zacaly se kroutit i mensi listy!!sem ji prestal hnojit jen ji prolivam prevarenou vodou.a dal sem tam trosku green sensation
Moc ti sice neporadim,ale jedno vim jiste green sensation je kvetovi akcelerator a pridava se az v predposledni fazi kvetu neco kolem sesteho tydne kvetu.
Uz ho tam nelej a setri si ho na pozdejc.
Původní příspěvek od jan53 ja si osobne myslim,ze to to bude to ph a i prehnojene!ta hnojka je v granulich a neda se to poradne odhadnout kolik toho tam dam!takze to hnojim tak nejak primnerene. :-)a ph metr bohuzel jeste nevlastnim ale planuju co nejdriv...
No a to je prave problem z granulema,pomale rozpousteni
Ty granule vem a hod je zvokna na zahradu a pores nake hnojky.
A abych nezapomnel porid ,alespon ph kapky (60 kc)
Cela kytka vypada ok. T-den=25-27,t-noc=20 C. Ph 6,0. Raz som to postriekal phytaminom v pol.davke. Inac som hnojil growth/bloom exc. 1ml/l + terra grow v pol.davke. Je to v grow mixe. Par svilusek som tam nasiel,ale ne na tej kytke a hned som to postriekal omite 30w. Pochybujem ze to je spalene,alebo od nejakej havede. Robilo mi to aj minuly grow a tam nebola ani jedna sviluska. Je to ako keby sa rozpadalo zelene tkanivo.Teraz budem polievat,tak vysadim hnojky aspon raz.
To PH mas mozna zbytecne nizke.6 na hlinu je dost malo.nevim co ti poradit,at se na to divam sebevic ,tak nevim cim by to mohlo byt zpusebeno.kytky ,ale vypadaji ,ze se drzi a ze jim to nedela problemy. jinak phytamin davej klidne v plne koncentraci.ten grow bloob exc.je az na kvet, takze ho zatim vynech.4.kytka z leva ma na jednom listu podobne flicky ,jake byvaji pri vysoke teplote.pokud je na te posledni fotce na displeji teplomeru 27 stupnu tak to muze byt tim.jinak teplotu musis merit u vrcholku rostlin ne u podlahy roomu.....v celku jsou kytky pekne.nestresoval bych a pockal jak se to bude vyvijet.za takovych 6 dni bych to stejne videl na prepnuti.v kvetu mozna dostanou jinou barvu.
koukni na můj tred , měl jsem přesně to samé , ostřihal jsem napadené listy a přes noc jsem vypnul zvlhčovačku . Míval jsem tam v noci 95-99% vlhka . No a problém byl fuč ale nezaručuji že je to tím .
Ec jsem měl 0,8 PH 5,5-5,8 teplotu kolem 28°C , takže jediné co mi zbylo na řešení byla vlhkost . Jooo a ještě jsem tam přidal stojanový ventilátor na ofuk . http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33625
Tak jsem to zkouknul,docela zajímavý.Maš pravdu mam v noci vlhko 85% ale zvlhčovač nemám puštěnej ani přes den kdy je vlhkost 35% jsem totiž v sedmém týdnu květu.Nevím jak v noci tu vlhkost snížit.Teplota 25 ph 5,5-6 používám jen kapky tak to není tak přesné.Ventilátor na ofuk nemá,ale ten by asi v noci stejně nesměl jet,nebo jo?
Ja mám speciálně na noc puštěne ufo ktere vhání čerstvý vzduch do boxu . Ofuky jsou vypnute . To ufo je 460m3/hod , takže celkem fičák . Mám to proto aby holky nechytly plíseň nebo tak něco .
aha a kolik máš teplotu v noci když tam máš takovej průvan?Já saju přímo vzduch z venku tak nevím,ale asi si budu muset něco pořídit.Plíseň zatím nemám a snad mít nebudu,no uvidíme.zatím díky