Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » VŠECHNO kroucení listů a problémy s tím spojené směřujte sem.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 27 28 29 30 31 »

.
This poll is closed.
. 0 0%
. 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 449

ja to vidim na vic faktoru.mozna se pletu,ale urcite spaleny hnojivama,pravdepodobne i ph a vysoka teplota.ten dusik me trknul taky ,ale bude to nejspis dusledek spatnyho ph.pochybuji,ze by to tvy zazracny hnojivo nemelo tuhle slozku.

Old Post 21-02-2008 v 17:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jan53
Nový Člen

Karma uživatele jan53 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 450

ja si osobne myslim,ze to to bude to ph a i prehnojene!ta hnojka je v granulich a neda se to poradne odhadnout kolik toho tam dam!takze to hnojim tak nejak primnerene. :-)a ph metr bohuzel jeste nevlastnim ale planuju co nejdriv...

Old Post 21-02-2008 v 17:51 PM
jan53 je offline   Profil uživatele jan53   Find more posts by jan53   Foto galerie člena jan53   Click here to Send jan53 a Private Message   Add jan53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 451

imho. vypadá to že je máš pěkně oddělené, v substrátu...co kytka to květník ...je-li to tak, zkus je léčit různě...za pár dní už uvidíš, která "léčba" je nejlepší ...jo a btw. by bylo zajímavý kdybys to nafotil....
imho.btw.hnojky na trávník...je známo že různý rostliny mají rádi různou kombinaci - mají různé nároky na živiny

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 21-02-2008 v 19:19 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOX
Stálý Člen

Karma uživatele BOX - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 452

Zdarec,nevite nekdo co to je???

Old Post 22-02-2008 v 12:36 PM
BOX je offline   Profil uživatele BOX   Find more posts by BOX   Foto galerie člena BOX   Click here to Send BOX a Private Message   Add BOX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 453

BOX:nemas fotku cele kytky?a taky by bodlo info o teplote(muze to byt stres z velkych teplotnich vykyvu),nebo ph(od nej se odvyji vetsina problemu).ja jsem jeste nic podobnyho nevidel.napis podminky v jakych to pestujes budu moudrejsi a tu fotku celku postni.

Old Post 22-02-2008 v 13:09 PM
Host
Host

Příspěvek č. 454

BOX a nestrikal sto necim v posledni dobe ??jsou kapet pripalene uber na hnojivu a koukni zespod listu jestli tam nemas nake breberky good luck

Old Post 23-02-2008 v 00:30 AM
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 455

citace:
Původní příspěvek od jan53
ty fotky jsou 5 dni stare...ted je o hodne vic svetlejsi a zacaly se kroutit i mensi listy!!sem ji prestal hnojit jen ji prolivam prevarenou vodou.a dal sem tam trosku green sensation

Moc ti sice neporadim,ale jedno vim jiste green sensation je kvetovi akcelerator a pridava se az v predposledni fazi kvetu neco kolem sesteho tydne kvetu.
Uz ho tam nelej a setri si ho na pozdejc.

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 23-02-2008 v 02:46 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 456

citace:
Původní příspěvek od jan53
ja si osobne myslim,ze to to bude to ph a i prehnojene!ta hnojka je v granulich a neda se to poradne odhadnout kolik toho tam dam!takze to hnojim tak nejak primnerene. :-)a ph metr bohuzel jeste nevlastnim ale planuju co nejdriv...

No a to je prave problem z granulema,pomale rozpousteni
Ty granule vem a hod je zvokna na zahradu a pores nake hnojky.
A abych nezapomnel porid ,alespon ph kapky (60 kc)

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 23-02-2008 v 02:49 AM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOX
Stálý Člen

Karma uživatele BOX - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 457

Cela kytka vypada ok. T-den=25-27,t-noc=20 C. Ph 6,0. Raz som to postriekal phytaminom v pol.davke. Inac som hnojil growth/bloom exc. 1ml/l + terra grow v pol.davke. Je to v grow mixe. Par svilusek som tam nasiel,ale ne na tej kytke a hned som to postriekal omite 30w. Pochybujem ze to je spalene,alebo od nejakej havede. Robilo mi to aj minuly grow a tam nebola ani jedna sviluska. Je to ako keby sa rozpadalo zelene tkanivo.Teraz budem polievat,tak vysadim hnojky aspon raz.

Old Post 23-02-2008 v 14:57 PM
BOX je offline   Profil uživatele BOX   Find more posts by BOX   Foto galerie člena BOX   Click here to Send BOX a Private Message   Add BOX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 458

To PH mas mozna zbytecne nizke.6 na hlinu je dost malo.nevim co ti poradit,at se na to divam sebevic ,tak nevim cim by to mohlo byt zpusebeno.kytky ,ale vypadaji ,ze se drzi a ze jim to nedela problemy. jinak phytamin davej klidne v plne koncentraci.ten grow bloob exc.je az na kvet, takze ho zatim vynech.4.kytka z leva ma na jednom listu podobne flicky ,jake byvaji pri vysoke teplote.pokud je na te posledni fotce na displeji teplomeru 27 stupnu tak to muze byt tim.jinak teplotu musis merit u vrcholku rostlin ne u podlahy roomu.....v celku jsou kytky pekne.nestresoval bych a pockal jak se to bude vyvijet.za takovych 6 dni bych to stejne videl na prepnuti.v kvetu mozna dostanou jinou barvu.

Old Post 23-02-2008 v 15:52 PM
hell
Stálý Člen

Karma uživatele hell - 77% PěstitelskáKarma uživatele hell - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 459

taky jsem pouzil AH a to stejny

koukni sem ... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33881

Old Post 27-02-2008 v 17:41 PM
hell je offline   Profil uživatele hell   Find more posts by hell   Foto galerie člena hell   Click here to Send hell a Private Message   Add hell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fany29
Nový Člen

Karma uživatele fany29 - 10% Pěstitelská

Hnědé tečky na listech Příspěvek č. 460

čues groweři muže mi někdo poradit co by to mohlo být? začalo to pár tečkami a a ted to mám skoro všude.

Old Post 29-02-2008 v 07:28 AM
fany29 je offline   Profil uživatele fany29   Find more posts by fany29   Foto galerie člena fany29   Click here to Send fany29 a Private Message   Add fany29 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Infiniti
Stálý Člen

Karma uživatele Infiniti - 92% PěstitelskáKarma uživatele Infiniti - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 461

koukni na můj tred , měl jsem přesně to samé , ostřihal jsem napadené listy a přes noc jsem vypnul zvlhčovačku . Míval jsem tam v noci 95-99% vlhka . No a problém byl fuč ale nezaručuji že je to tím .
Ec jsem měl 0,8 PH 5,5-5,8 teplotu kolem 28°C , takže jediné co mi zbylo na řešení byla vlhkost . Jooo a ještě jsem tam přidal stojanový ventilátor na ofuk .
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33625

Old Post 29-02-2008 v 09:47 AM
Infiniti je offline   Profil uživatele Infiniti   Find more posts by Infiniti   Foto galerie člena Infiniti   Click here to Send Infiniti a Private Message   Add Infiniti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fany29
Nový Člen

Příspěvek č. 462

Tak jsem to zkouknul,docela zajímavý.Maš pravdu mam v noci vlhko 85% ale zvlhčovač nemám puštěnej ani přes den kdy je vlhkost 35% jsem totiž v sedmém týdnu květu.Nevím jak v noci tu vlhkost snížit.Teplota 25 ph 5,5-6 používám jen kapky tak to není tak přesné.Ventilátor na ofuk nemá,ale ten by asi v noci stejně nesměl jet,nebo jo?

Old Post 29-02-2008 v 10:22 AM
fany29 je offline   Profil uživatele fany29   Find more posts by fany29   Foto galerie člena fany29   Click here to Send fany29 a Private Message   Add fany29 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Infiniti
Stálý Člen

Karma uživatele Infiniti - 92% PěstitelskáKarma uživatele Infiniti - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 463

Ja mám speciálně na noc puštěne ufo ktere vhání čerstvý vzduch do boxu . Ofuky jsou vypnute . To ufo je 460m3/hod , takže celkem fičák . Mám to proto aby holky nechytly plíseň nebo tak něco .

Old Post 29-02-2008 v 11:45 AM
Infiniti je offline   Profil uživatele Infiniti   Find more posts by Infiniti   Foto galerie člena Infiniti   Click here to Send Infiniti a Private Message   Add Infiniti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fany29
Nový Člen

Příspěvek č. 464

aha a kolik máš teplotu v noci když tam máš takovej průvan?Já saju přímo vzduch z venku tak nevím,ale asi si budu muset něco pořídit.Plíseň zatím nemám a snad mít nebudu,no uvidíme.zatím díky

Old Post 29-02-2008 v 21:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 27 28 29 30 31 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás