Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás všechny , rozhodl jsem se že se zde ukážu s mým pokusem v NFT řady 100 . Jedná se o pokus vypěstovat 25 kytek na jednom metru čtverečním . Jedná se o 10ks White Rhino 10ks ICE a 5ks Jack Herer.
Dle mých získaných informací by mělo jít cca o stejnou genetiku . Maximální procentuální rozdíly ve výškach 20% .
Světlo 600 w růst i květ . Hnojivo Metrop , PHYT amin
Takže dnes proběhla výměna media a trošku prostřihnutí spodnějších listu .
Ph 5,7
EC 1,2
RH 70% (trošku moc )
TEPLOTA 26°C
Peroxid 20ml na 90l do média
Postřik phytaminem .
U tohoto systému 1m2 trvá cela operace 55min . Včetně kompletního vyčištění grotanku .
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Dnes jsem se po dlouhých uvahách rozhodl pro přepnutí na květ.
Jelikož je kyt. docela dost , mám obavy o prostor jelikož nevím kam až porostou . Dnes měří kolem 25 cm .
Foto dodám .
EC 1,0
Ph 5,5-5,8
Rh 55% (ztlumeno)
°C 25-27 den 17-18°C noc
Tak Vám ještě ukážu poslední den růůstu . Od zítřka jedem na květ.
Jo Dámy a Pánové koukněte na foto č. 2 co je to za henty ony bazmek na tom listu .
Prohledal jsem i holand stránky ale nikde jsem tento typ onemocnění nenašel . Díííky
Listy jsou už v pořádku , byla to chyba mé hlavy , zapomněl jsem totiž vypnout na noc zvlhčovačku . Bylo tam moc vlhko asi kolem 100% , takže listy to nedaly.
Čau kolik jim ted dáváš EC? Kdy to máš v plánu přepnout? Jakou tam máš ventilaci a ofuky? Můžeš mi nafotit toho nosorožce? A jak seš spokojenej stěma metropama?kolik od nich používáš složek?
to: Machoman
Čau , co se týče těch nosorožců , tak je pěstuji poprvé i lidi co mám jejich grify ho ještě neměli . Roste výborně , je tak o 10cm větší než ICE , pokusím se to nějak nafotit ať je to pořádně vidět . Mám ho z řízku od týpka z Praglu .
METROP: mám 5 složek a myslím že ani víc není ale to nevím na 100%.
Pro růst jsou MR1 , Amino Root , Call Green i v prvním týdnu přepnutí na 12/12 .
Pro květ je MR2 , Amino Bloom , Call Green . K tomu používám Phytamin od AH .
Jelikož se zabývám growem již řadu let mohu jedině doporučit . Velmí jednoduché dávkování a kytky po tom rostou jako Z VODY !!!
Je to to těžko uvěřitelné ale od 15.2 do dnes (19.2) kyti povyrostly o 15 cm . Zítra hodim foto s metrem . 15.2 jsou tady s tím metrem nafoceny .
Ventilátor Ruck RK 125L (355 m3/h)
Ofuk je zajištěn 1 x klipsňák a jeden stojanový ventilátor o průměru 50cm .
Ec a jiné měření jsem editnul o příspěvek výš.
Čau,phytamin od AH? -nějaká novinka Ad.phytamin-hodně lidí ho chválí,hodně lidí si jeho učinků na kytky moc nevšimlo-jsem ta druhá skupina.Mám dobrou zkušenost s vermesfluidem za daleko menší peníze a je toho daleko víc
Co se týče metropů tak složek je 5 jak píšeš.Chci je taky zkusit na druhy kolo,ale jen MR1,MR2 a Call Green.
Za 4 dny - 15cm pokud system a celej celek pracuje jak má je normální hodnota-uvěřitelná
Edit: omlouvám se za mystifikaci,těch složek Metropu je nakonec 8