Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já teď nedělám nic. Skončil jsem školu, před sebou mám ještě 3 měsíce prázdnin a pak nástup na vysokou. Bude to docela šok, po osmi letech studia, prakticky na venskovským gymnáziu, začnu chodit na vysokou do města, hehe .) Mno ale zrovna dneska jsem přemýšlel nad tím, že si teď na prázdniny musím najít brigádu, protože to bez peněz prostě nezvládnu. Rodiče už vůči mně nejsou tak štědří jako kdysi, poslední dobou mám pocit, že už by chtěli, abych se tak nějak finančně osamostatnil.
neni to síce povolanie ale ja som momentálne krachujúci študent na výške asi ma tento rok vyrazia
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Pracuju jako konstrukter a designer ve strojirenskem podniku. Obcas do prace prijdu vycazenej a dobre se me potom navrhujou novy vyrobky a hned vidim ruzny dily v sestavach rekl bych v sirsich souvislostech
Nechci to ale zbytecne prehanet, protoze nikdy nevim, jestli nebudu muset jednat s nejakym zahranicnim kolegou a to jsou pak jemny zaseky, kdyz si nemuzu vzpomenout na nejaky slovo, ktery jak na potvoru dava vyznam cele vete....
Ja ted momentalne zametam takovym tim smetakem a hazim lopatou....treba cement nebo uhli... strasne me ta prace bavi- hlavne je dobre placena... a delat dvanactky me taky strasne bavi... proste !GOOD JOB!
Jsem jako pár přede mnou taky student (hotelovka) a jelikož ve třídě hulíme tak čtyři ze šestadvaceti, o nášupy v hodinách je postaráno.
Jinak sme profetovaná škola jak prase-tak půlka školy hulí a koltel lidí smaží.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
Těžko říct mě pálo nedovolilo udělat maturu(2002) pak spousta měsíců zewling ale ani jedna rychlá noc!! sposta lidí co se mi smálo za maturru mě pak prosilo o rady jak se stát g. no já jich postavil tak pět(skříněk) a pak mi pálo vysvětlilo že jako takhle néé a že přes den hulit taky néé tak sem ho poslechnul akorát s tim že den bílý pro mě končí po pracovní době Jo a prodávám autodíly v krámě kde jsem sám takže to s tou zodpovědností nebude tak horký nebo sem tak dobrej? hmmm jak už někdo řekl děkuji houbě že mě oslovila a dovolila mi stát se jejím divákem cha a taky děkuji všem za svatou a nekonečnou trpělivost buďte dobří a zlé pryč
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
já dělám mistrovou v automobilce. V hokně fakt nehulím, ikdyž sobotní šichty po brutálním pátku jsou ještě brutálnější:-))))) mám pod sebou asi 40 lidí - hardcord
heleni v praci? jak kdy, kdyz je nalada a malo lidi..... jinak ve skole, to byly casy. na speka o "velky" a malych prestavkach hasish ze krinky. jinak stale pohodaaaaaaa
no já momentálně už skoro rok řídim takovou automatickou linku, která lisuje všelijaký kraviny z plechu, zejména dekly na DVDplayery pro známé firmy atd.
70% času trávim tak,že dřepim, poslouchám ve sluchátkách muziku a pozoruju linku jak jede a dohlížim na baby aby makaly a moc nekecaly, nebo kecám s nima
když se něco posere, pokoumu to, rozjedu to a zase sedim, pohoda
zhulákanej sem si to dal zatim jen jednou protože moje obavy z toho že v tom lisu rozflákám nástroj za 2míče, jsou celkem velký, ale dá se to občas, taky záleží jaký lidi tam mám, protože zhulenej s nějakýma staršíma padesátkama bych si to asi hodil, ale máme tam i pár mladších huliček a huličů...
já recykluju plechovky od limonád a piva, rozstříhám je a potom je složim do všelijakých tvarů a tyhle výtvory prodávám turistům - baví mě to moc, jen policajtům se to moc nelíbí....
taky bych to ráda viděla.. tvorba mě vcelku zajímá. Mám kamoša, kterej hulí denně a mraky a poslouchá pořád dokola The Residents. Dělal v řezbárně. Moc talentovanej a potetovanej kluk.(jen svoje návrhy) a jak furt hulil a depresil stvořil nějakou hrůzu, kterou pojmenoval LSD. Ale super. Bylo to něco z větve a vypadalo to jako čarodejnice. Na hlavu jí dal pár svých dredů, co si sám ustřihl a oblicej jí vykaúpal vosekm ze žlutý svíčky.....
dávám mu tak 2roky, než něho vylízanej blázen!
Ale ty plechovky... za kolik je Dederákům střílíš? Dobrej nápad