Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mirico- když to vychytáš a vytáhneš tu svlečku krátce po svlečení (ale bez toho, aby jsi pavouka vystrašil, protože by si v téhle době mohl ublížit) tak se dá krásně vytvarovat a potom už vážně vypadá jako živý pavouk. Holky na návštěvě to ocení
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
to musi byt skvele ale bohuzial bola us dost pokrcena a velmi krechka pozde som si to vsimol ususila sa a potom sa to lamalo ..ale vies to je haluska ze pavuk po zvleceni nejako sa zvecsil .... to je zaujimave on vlasne nieco zo seba zvlecie a je o nieco veci? ....toto bola konecne normalna zvliecka ktoru nenechal pod zemou .... no a to s tou navstevou mas pravdu ja to nechapem dievcata to neznasaju ale aj ja som mal trocha pochybnosti ale ked mi ho doniesol kamos ..tak som bol velmi prekvapeny aki je to zaujimavi tvor ..hlavne ked ide lovit je to fakt haluz zatial zozere asi 7 cervou na posledy som mu daval take vecie ...ale chuti mu staci ked mu dam jest raz za 2 mesiace a to aj vlasne zalezi ake ma brusko ...no a semtam mu tam nakvapkam vodu... docital som sa ze v zajati sa dokazu dozit as 25 rokou bol som prekvapeny . no ak budem sa mat u mna dobre tak mozno aj veci virastie ...lebo ked mi ho doniesol bol to strasne mrnave a dost pomali rastie ale mam ho rad aj ked sa priznam zatial som ho na ruku nedal us len z toho dôvodu lebo sa bojim aby som ho nezmackol a este s toho dôvodu asi sa ho trocha bojim ..ale pisane je o nom ze nieje velmi jedovaty a ze casom si na mna zvykne..
vazne mam rada zvirata. vetsinou na dovoleny se seznamuju s mistni faunou a florou mno a tedka sme chytli tuhle jesterku. moc se mi libi treba se vam taky bude libit
edit : jo zije i u nas, ale libi se mi. libi se mi videt jak to okolo zije a hraje vsema barvama
mirico- na ruku si je taky raději nedával. Pavouci z rodu brachypelma mají na zadku žahavé chlupy a je pravda, že samice se dožívají 20ti let docela běžně. S tím svlečením to je tak, že po svleku je naprosto měkký a "nafoukne" se myslímže vodou a teprve pak ztvrde. Ale kdyby chtěl v této době utéct nebo něco, tak si může snadno ublížit a takový zapomenutý cvrček ho taky dokáže připravit o pár noh (vlastní zkušenost ale naštěstí mu to postupně doroste)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Mirico mash pekny obrazky, ale dovol abych podotknul, ze ta posledni z prispevku 413 neni fotka, je to delany cely na compu. A ani ta prvni se mi nezda jako fotka, a nebo je hooodne upravovana ve Photoshopu :-(
Tk to sa chcem ospravedlnit ta posledna ....foto no je to animacia mas pravdu ale mne sa ten obrazok paci tak som ho sem supol ...No a k tej prvej foto tu foto mam riadne ale riadne davno v PC je to fotene upne inym fotoaparatom .na taki by som prachi nemal ..momentalne som si nasporil na standartny fotoaparat ma len 3x optyku ..ale kvalitne foti ..ma vela funkci ...DSC-w 7 Ciber shot..mam ho rad